Новогодишен туалет
Новогодишен туалет
Мацки, стягайте се, щото иде ей тая мода (това е идеята на голямото дяте за туалет за Нова година):

-
Дядо Капинчо
Re: Новогодишен туалет
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 22:03, променено общо 1 път.
Че кво, те тия дето рисуват туалетите не са ли основно мъже???Капинчо написа: Чакай бе Чаве! Твоите не бяха ли и тримата с чурки?:shocked:
Мани, мани, аз бех консултант за туалета, сраааааммм:shy:
П.П. Това му е домашно за ваканцията...
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 22:03, променено общо 1 път.
Браво на младежа.4avdar4e написа:Мацки, стягайте се, щото иде ей тая мода (това е идеята на голямото дяте за туалет за Нова година):
Ама как точно да се стегнем...
Panta rhei...
В кръста, Мнемо, глей кви връзки има за стяганеМнемозина написа: Ама как точно да се стегнем...
Ама бижуто във вид на паяк много ми хареса!! Както и обяснението: Аз тва го направих с еди-коя-си-програмка, щото другата прави гадни цветове:blink:
хи-хи, това ми напомни Скарлет О`Хара как се стягаше в корсет, малии - голям зор шъ падне4avdar4e написа:В кръста, Мнемо, глей кви връзки има за стяганеМнемозина написа: Ама как точно да се стегнем...
Ама бижуто във вид на паяк много ми хареса!! Както и обяснението: Аз тва го направих с еди-коя-си-програмка, щото другата прави гадни цветове:blink:
А дятето - браво на него
И аз в паяка най-много се загледах.4avdar4e написа:В кръста, Мнемо, глей кви връзки има за стяганеМнемозина написа: Ама как точно да се стегнем...
Отивам да се стягам в кръста. Обаче май преди да мине Ивановден няма да имам голям успех.
Panta rhei...
- Dark Angel