Коли, жени, казармата... такива ми ти работи...
Те ви и първата тема!
Кат каза, та се сетихсър Айвънхоу написа:казармата
дрън дрънсър Айвънхоу написа:Аре, тука да си говорим за "мъжки" теми:
Те ви и първата тема!
Ейййй. появи се най-после още един мъж в тая тема...Капинчо написа:Пост а
пост б
пост в
пост г
пост д
пост е.ане.
Дойдохме си на думата
начи......сър Айвънхоу написа:Аре, тука да си говорим за "мъжки" теми:
Те ви и първата тема!
За отмъщение, че се бутат в мъжката ли?Green Light написа:Аз ще почакам женската тема и ще пиша там
Dark Lady написа:сега ще пусна аз една женска тема да има къде да пише Грийнасър Айвънхоу написа:За отмъщение, че се бутат в мъжката ли?Green Light написа:Аз ще почакам женската тема и ще пиша там
за колите...колите не ме интерват особенно, ще си вземем да ни робувасър Айвънхоу написа:За отмъщение, че се бутат в мъжката ли?Green Light написа:Аз ще почакам женската тема и ще пиша там
много се извинявам...сър Айвънхоу написа:За отмъщение, че се бутат в мъжката ли?Green Light написа:Аз ще почакам женската тема и ще пиша там
кво'т било - било. казарма вече няма.doktorka написа:много се извинявам...сър Айвънхоу написа:За отмъщение, че се бутат в мъжката ли?Green Light написа:Аз ще почакам женската тема и ще пиша там
казармата си е чисто женска тема...
колко се ходи на свиждане...какъв секс на закътано..и набързо...
хе хе
повече отколкото можете да си преставите е женска тема...
Бе, колкото... за едно "набързо"...bead_ написа:кво'т било - било. казарма вече няма.doktorka написа:много се извинявам...сър Айвънхоу написа:За отмъщение, че се бутат в мъжката ли?Green Light написа:Аз ще почакам женската тема и ще пиша там
хе хе
няма ама скоро ще се сетят да правят платена казарма - плащаш и вкусваш от прелестите на службата яко - гонка, устав бой по канчетоbead_ написа:кво'т било - било. казарма вече няма.doktorka написа:много се извинявам...сър Айвънхоу написа:За отмъщение, че се бутат в мъжката ли?Green Light написа:Аз ще почакам женската тема и ще пиша там
хе хе
Мойто беше тъп хумор, от сорта дет само аз си го разбирам. Казвам, значи нещо и се заливам от смях до момента в който видя съсредоточените погледи на хората наоколо. По едно време в женския клуб на дира пишеха без изключения само мъже, а в мъжкия съответно- жени. Тва беше в тъмните векове, преди зочо, даже преди раздвижването на 30-40. Средновековие.сър Айвънхоу написа:За отмъщение, че се бутат в мъжката ли?Green Light написа:Аз ще почакам женската тема и ще пиша там
тва ще трява да е унисексRemmivs написа:Стана ли дума вече за чест, достойнство, благородство, дълг, себеуважение и прочее дивотии
То, мен ако питаш, аз и сега съм си загубен.Кент написа:тва ще трява да е унисекс
щото иначе сме загубени
Верно? Щоооо?Remmivs написа:.. пък и мразя унисекса! Ама как само го мразя да знаеш!!!
Бойкотирай Жилет!Remmivs написа:... мразя унисекса! Ама как само го мразя да знаеш!!!
Всъщност, не! След толкова постове за сефте ти ги споменаваш. Аз понеже съм мрачно-анализаторски настроен правя изводи тадададам! Сериозно, бе!Remmivs написа:Стана ли дума вече за чест, достойнство, благородство, дълг, себеуважение и прочее дивотии, които лично аз намирам за доста мъжки, за да не кажа мъжествени атрибути. Всъщност не, не са атрибути.... те са част от мъжа.
може да съм са изразил немногоправилноRemmivs написа:То, мен ако питаш, аз и сега съм си загубен.Кент написа:тва ще трява да е унисекс
щото иначе сме загубени
Но друга беше насочеността на моите думи, пък и мразя унисекса! Ама как само го мразя да знаеш!!!
Направи ми услуга - ако срещнеш две (поне) от изброените в един човек - запознай ме с него, а?Remmivs написа:Стана ли дума вече за чест, достойнство, благородство, дълг, себеуважение и прочее дивотии...
Ами аз имам две:pocti_bezobidna написа:Направи ми услуга - ако срещнеш две (поне) от изброените в един човек - запознай ме с него, а?Remmivs написа:Стана ли дума вече за чест, достойнство, благородство, дълг, себеуважение и прочее дивотии...
ПС. Отпратки към сър Малори не се пиремат, говорим за тук и сега.
Бе да ти кажа не е баш така.. Ей ся при Мильенчо да чуеш само как го "благосляват" хоратаGreen Light написа: П.П. За мъжествено държание пример за народа е пак Бат Бойко, който сега подгони снегочистачите. На всички е ясно - пречат му, а той мъжки се бори. По радиото
Green Light написа:Ами аз имам две:pocti_bezobidna написа:Направи ми услуга - ако срещнеш две (поне) от изброените в един човек - запознай ме с него, а?Remmivs написа:Стана ли дума вече за чест, достойнство, благородство, дълг, себеуважение и прочее дивотии...
ПС. Отпратки към сър Малори не се пиремат, говорим за тук и сега.
Прочее
и
Дивотии
да изнасям кметове за Сф май ще се хванаП.П. За мъжествено държание пример за народа е пак Бат Бойко, който сега подгони снегочистачите. Лятос когато за едната бройка да го упрекнат за ремонта на цариградско, изпревари всички с медийна кампания - "дръжте крадеца", сега пак първи - преди да кажем "А", той взе думата и взе да тропа по масата и да преследва лошите. Е тва е достойнство, това е мъжко държание. Няма значение че е след дъжд качулка. Кой, кой би попитал героя защо не си е свършил работата? На всички е ясно - пречат му, а той мъжки се бори. По радиото
Аз сабахлем стигнах до бачкането сравнително безболезнено, сега ме мъчи фундаменталние проблем как ще се прибера?4avdar4e написа:Бе да ти кажа не е баш така.. Ей ся при Мильенчо да чуеш само как го "благосляват" хоратаGreen Light написа: П.П. За мъжествено държание пример за народа е пак Бат Бойко, който сега подгони снегочистачите. На всички е ясно - пречат му, а той мъжки се бори. По радиото