http://www.vbox7.com/play:631ea082
поздрав за путин или една путинка
поздрав за путин или една путинка
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: поздрав за путин или една путинка
Сугарев сравни отношението на властите към днешния протест със събитията от 26 октомври 1989 г. пред "Кристал", когато бяха бити от милицията привърженици на "Екогласност".
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Бе ти се смееш, ама видя ли тук какво става?Звеневия написа:Приготви си четка за зъби, памук и шише водка!Мнемозина написа:Е не мога чак толкова много да си изкривя душата.
Утре заминаваш за полярния кръг!
Panta rhei...
памука за какво:shocked:Звеневия написа:Приготви си четка за зъби, памук и шише водка!Мнемозина написа:Е не мога чак толкова много да си изкривя душата.
за сиксуален дивайс
като четката ли:rotfl24:
хо-хо непослушна девойкоМнемозина написа:Бе ти се смееш, ама видя ли тук какво става?Звеневия написа:Приготви си четка за зъби, памук и шише водка!Мнемозина написа:Е не мога чак толкова много да си изкривя душата.
И без интернет, представяш ли си?Кент написа:хо-хо непослушна девойкоМнемозина написа:Бе ти се смееш, ама видя ли тук какво става?Звеневия написа:Приготви си четка за зъби, памук и шише водка!Мнемозина написа:Е не мога чак толкова много да си изкривя душата.
Panta rhei...
Е, моето не беше чак толкова историческо, признавам.4avdar4e написа:Ахъм, мойта приятелка, дето живее от другата страна на НДК, така имаше едно историческо купуване на хляб, га г-н Храстов беше тукМнемозина написа: Едно историческо купуване на цигари.
Поне като драматизъм на сюжета.
Но като значимост - направо не знам. Трудно ми е да преценя.
Panta rhei...
о мессирЗвеневия написа:4avdar4e написа:И аз същото се чудехКент написа: памука за какво:shocked:![]()
![]()
За осветление Ве, мудаки,..
праиш си фитилче, топиш у водката, облизваш, да не е зян алкохоля, и ако имаш кибрит палиш да светне...
нещо като да си изтриеш гъзът с билетче от 6 стинки да
а четката тя за квоКент написа:о мессирЗвеневия написа:4avdar4e написа:И аз същото се чудехКент написа: памука за какво:shocked:![]()
![]()
За осветление Ве, мудаки,..
праиш си фитилче, топиш у водката, облизваш, да не е зян алкохоля, и ако имаш кибрит палиш да светне....... не сообразил, извините
нещо като да си изтриеш гъзът с билетче от 6 стинки да
космите ли нещо се ползват
или кривата релефна дръжка:rotfl24::rotfl24:
Путинки:
Об эмиграции талантов из России, 6 июня 2003 года.
"Если мозги утекают, значит они есть. Уже хорошо. Значит они высокого качества, иначе они никому не были бы нужны и не утекали".
О преследовании террористов, 24 сентября 1999 года.
"Мы будем преследовать террористов всюду. Если в туалете поймаем, то и в сортире их замочим".
О телевидении, 27 января 2004 года.
"На нашем телевидении много насилия и того, что называется секс".
О том, что нас ожидает в будущем, из выступления перед студентами, 11 ноября 2000 года.
"Мы все вымрем, как динозавры".
:rotfl24:
"Если мозги утекают, значит они есть. Уже хорошо. Значит они высокого качества, иначе они никому не были бы нужны и не утекали".
"Мы будем преследовать террористов всюду. Если в туалете поймаем, то и в сортире их замочим".
О том, что нас ожидает в будущем, из выступления перед студентами, 11 ноября 2000 года.
4avdar4e написа:Путинки:
:rotfl24:
Ох, не мога... как да не се респектираш сега?
Panta rhei...
И още малко
Путинки
Апропо, срещу тия сухари и солетки се е водел страшен процес, стигнал до Апелативен съд на Арбитражната комисия.
Путинки
Апропо, срещу тия сухари и солетки се е водел страшен процес, стигнал до Апелативен съд на Арбитражната комисия.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
След 45 години задунайска губерния, меракът за 16-та република у някой дебили е все още жив и жарък.Stranniche написа:Гледайте, гледайте по телевизията, как се докарват нашите да се изкарат по-руснаци от руснаците:shocked::shocked:!!!
Брррр!
/Нямам нищо против руската култура и народ, но адски ме дразни подлизурковщината и това, дето все някой ни продава./
Вчера се бях запътила на една спявка и на Орлов мост - скромна групичака с плакати нещо вика, платното по посока "Заимов" перградено, аз веднага се наврях в суматохата да видя кой, какво и защо - така и така съм там, не може да пропусна. Сугарев и ощи 30ина души, жалка работа, уви - много мижав портеста... И бащ тогава минА на другаря кортежа и отпращи по България. Имаше няколко слаби възгласа "чер-ве-ни бок-лу-ци" и т`ва беше. Махнаха преградите и аз отидох да сверявам петолинията 
- Глас в пустиня
Те и тея не са много у ред. Ми кво, гледа си човека(Путин) интересите, на страната и на бизнеса. А наще бият от едната крайност в другата - външна политика не се прави на колене и със сервилно поведение.pocti_bezobidna написа:Вчера се бях запътила на една спявка и на Орлов мост - скромна групичака с плакати нещо вика, платното по посока "Заимов" перградено, аз веднага се наврях в суматохата да видя кой, какво и защо - така и така съм там, не може да пропусна. Сугарев и ощи 30ина души, жалка работа, уви - много мижав портеста... И бащ тогава минА на другаря кортежа и отпращи по България. Имаше няколко слаби възгласа "чер-ве-ни бок-лу-ци" и т`ва беше. Махнаха преградите и аз отидох да сверявам петолинията
честито да ни е
танкерите по черноморието
газопроводи и свинярщина
новата аец която не я искаха свищовлии преди време
и юса войници ще пазят на руската баба меца бизнеса
малииии
тва го няма никъде по света
уникати
извънземни сме:rotfl24:
газопроводи и свинярщина
малииии
уникати
Ааа, и ферибот през морето, щото матриялите за Белене така ще се превозват по-йофтинкоQuid написа:честито да ни е
газопроводи и свинярщина
малииии
уникати
Re: поздрав за путин или една путинка
хехе - яко ...
тия простаци добре разчистиха улиците от коли, но да бяха минали сега камионите на чистотата/квото е там да заприлича София поне мъничко на чист град...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
само един единствен танкер да се катурне и ше шиба цялото черноморие
а ако си тур оператор как ще рекламираш курортите ни по морето?
с танкери или юса авио база ?
пълно безумие е това
а ако си тур оператор как ще рекламираш курортите ни по морето?
с танкери или юса авио база ?
пълно безумие е това
Ох, къде заби пак - сервилно поведение, колене и дрън-дрънБоЕВ написа:Те и тея не са много у ред. Ми кво, гледа си човека(Путин) интересите, на страната и на бизнеса. А наще бият от едната крайност в другата - външна политика не се прави на колене и със сервилно поведение.pocti_bezobidna написа:Вчера се бях запътила на една спявка и на Орлов мост - скромна групичака с плакати нещо вика, платното по посока "Заимов" перградено, аз веднага се наврях в суматохата да видя кой, какво и защо - така и така съм там, не може да пропусна. Сугарев и ощи 30ина души, жалка работа, уви - много мижав портеста... И бащ тогава минА на другаря кортежа и отпращи по България. Имаше няколко слаби възгласа "чер-ве-ни бок-лу-ци" и т`ва беше. Махнаха преградите и аз отидох да сверявам петолинията
или имашщ принципи, или нямаш. Като знаеш как се прави външна политика, стани политик, кусури и баба знае да намира на всичко и всеки.