А следващите са с пожелание за щастливи почивни дни.

я не будалкай... играеш си на "познай ми ника"...Пер Гюнт написа:аз си почивам от инглиша и нищо смислено май не правя щото и сички наоколо се натръшкаха за еднодневния задължилен по тва време остър респираторен момент:crying:
инглиша...ELBI написа:я не будалкай... играеш си на "познай ми ника"...Пер Гюнт написа:аз си почивам от инглиша и нищо смислено май не правя щото и сички наоколо се натръшкаха за еднодневния задължилен по тва време остър респираторен момент:crying:
инглиша що те е награбил? Нещо лошо ли си му сторил? Тази седмица бе ръшън такава май...
Рано е, а искам да си легна... да затворя очи и ...ммм
Айде - ако не се видим тази вечер на чашка, ще си пишем преди Коледа
Благодаря! Благородно завидях. Днес преместих планина от снаг и сега съм уморен като животно. Снимките са хубави. При нас все още е мъгливо и не става за снимки и леко ме е яд, защото по реката има корморани, пеликани и всякаква водоплаваща гад...а аз няма как и кога да стигна до нея...Баба Яга написа:в почивните си дни? Аз това....
Почти съвпъдък! Аз пък си почивам от спаниша заради същия еднодневен респираторен моментВаско написа:аз си почивам от инглиша и нищо смислено май не правя щото и сички наоколо се натръшкаха за еднодневния задължилен по тва време остър респираторен момент:crying: