седя си и си мисля или само си седя, но така или иначе
седя си и си мисля или само си седя, но така или иначе
ми липсва рем или по-скоро темите, които пуска, но пък и нещата, които пише в темите, които не пуска...
just perfect
Re: седя си и си мисля или само си седя, но така или иначе
мда... така е мецано ...bead_ написа:ми липсва рем или по-скоро темите, които пуска, но пък и нещата, които пише в темите, които не пуска...
ала пък кат доди, пуска, пуска...
(цитатът нали е от Мечо Пух, а когато Мечо е в ролята на жена и го каже е Мецана...)
Последно промяна от ELBI на 23.01.08, 16:30, променено общо 1 път.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.bead_ написа:ми липсва рем или по-скоро темите, които пуска, но пък и нещата, които пише в темите, които не пуска...
Капично липсва, но Дарк е повече тук.
Незнайния - не се знае и т.н...
Той ще си дойде и ще ни захрани, сигурна съм. Рем, а и не само.
мен ми липсват само числата, дето ще излязат утре...Semiramis написа:...страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.
Капично липсва, но ....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ще ти кажа 3 които няма да излязат утреELBI написа:мен ми липсват само числата, дето ще излязат утре...Semiramis написа:...страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.
Капично липсва, но ....
6 28 44:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Не знам как изглежда за новите това сега. Ние сме си с нашите си впечатления. Де да знам за кого как.Semiramis написа:много гробовно прозвуча товаvyara написа:Ндаааа, Рема от месеци ни е позарязал. Свикнала бях с вечното му присъствие и дух. За мен той винаги е бил емблематичен за 3о4о.
Е емблематичен, мисля.
ELBI написа:мен ми липсват само числата, дето ще излязат утре...Semiramis написа:...страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.
Капично липсва, но ....
мдам
за вас знаем
но не ви завиждаме
мноо скучно така без хора, някак.
Отворкооооо, недей да лъжеш народа. Помниш ли онова земетресение дето го "предвиди" къдя турско за 25-30 септември 2006г. Е, спецялно се интересувах по това време и нищо на станА (беше го казал няколко месеца по-рано). Ама не ти го навирах в лицето да не се потискаш.Quid написа:ще ти кажа 3 които няма да излязат утреELBI написа:мен ми липсват само числата, дето ще излязат утре...Semiramis написа:...страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.
Капично липсва, но ....
Кажи поне още 2.Quid написа:ще ти кажа 3 които няма да излязат утреELBI написа:мен ми липсват само числата, дето ще излязат утре...Semiramis написа:...страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.
Капично липсва, но ....
И кога ще излязат. Инак не си струва фиша...
нещо си у грешкаvyara написа:Отворкооооо, недей да лъжеш народа. Помниш ли онова земетресение дето го "предвиди" къдя турско за 25-30 септември 2006г. Е, спецялно се интересувах по това време и нищо на станА (беше го казал няколко месеца по-рано). Ама не ти го навирах в лицето да не се потискаш.Quid написа:ще ти кажа 3 които няма да излязат утреELBI написа:мен ми липсват само числата, дето ще излязат утре...Semiramis написа:...страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.
Капично липсва, но ....
знам за кво говориш:-) обаче
земетресението беше в иран
ми тия трите излязоха миналия тираж в трето:blum:pocti_bezobidna написа:Кажи поне още 2.Quid написа:ще ти кажа 3 които няма да излязат утреELBI написа:мен ми липсват само числата, дето ще излязат утре...Semiramis написа:...страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.
Капично липсва, но ....
И кога ще излязат. Инак не си струва фиша...
Нямаше такова тогава. Мързи ме сега да ровя. Теб ако не те мързи...Quid написа: нещо си у грешка
земетресението беше в иран:blum:
е нямаше ама имаше плюс климатични аномалии в турцияvyara написа:Нямаше такова тогава. Мързи ме сега да ровя. Теб ако не те мързи...Quid написа: нещо си у грешка
земетресението беше в иран:blum:
като си толкова сигурна а да се обзалагаме а:-)
Голямото земетресение в Истанбул, не помня коя година беше, ама ние бяхме на морето. Всички много фиркани. И едно другарче разпрая "Хора, има земетнресение!" И ние - ха, ха, земетресение,vyara написа: Отворкооооо, недей да лъжеш народа. Помниш ли онова земетресение дето го "предвиди" къдя турско за 25-30 септември 2006г. Е, спецялно се интересувах по това време и нищо на станА (беше го казал няколко месеца по-рано). Ама не ти го навирах в лицето да не се потискаш.
спираме ти алкохола! Пък то вярно било - се разбра когато се събудихме
Не. Ти като си толкова самоуверен, предречи нещо конкретно и да видим дали ще стане.Quid написа: е нямаше ама имаше плюс климатични аномалии в турция
Айде, айде! Ама да е в ремките на месец, че да не чакаме!vyara написа:Не. Ти като си толкова самоуверен, предречи нещо конкретно и да видим дали ще стане.Quid написа: е нямаше ама имаше плюс климатични аномалии в турция
okvyara написа:Не. Ти като си толкова самоуверен, предречи нещо конкретно и да видим дали ще стане.Quid написа: е нямаше ама имаше плюс климатични аномалии в турция
ще прибера джакпота в тотото!
убеден съм
Ииии! Да черпиш, ей!Quid написа:okvyara написа:Не. Ти като си толкова самоуверен, предречи нещо конкретно и да видим дали ще стане.Quid написа: е нямаше ама имаше плюс климатични аномалии в турция
убеден съм
Дай боже.Quid написа:okvyara написа:Не. Ти като си толкова самоуверен, предречи нещо конкретно и да видим дали ще стане.Quid написа: е нямаше ама имаше плюс климатични аномалии в турция
убеден съм
Оня ден гледах един малко тъп филм, дето един заместваше за малко Господ и организира в компютър молбите на хората, но понеже нямаше време да ги чете, по едно време даде yes на всичките. И на другия ден спечелилите джакпота си разделиха по 17 долара
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вчера си мислех за незнайния. Той нещо се разсърди. Добре. Това мога да го разбера, ама НИя защо не пишеSemiramis написа:страничния наблюдател каза, че Рем липсва, но пък Грийн е повече тук.bead_ написа:ми липсва рем или по-скоро темите, които пуска, но пък и нещата, които пише в темите, които не пуска...
Капично липсва, но Дарк е повече тук.
Незнайния - не се знае и т.н...
Той ще си дойде и ще ни захрани, сигурна съм. Рем, а и не само.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Сетих се за една тема от миналата година горе-долу по същото време:
Ето я.
Май наистина има някаква цикличност.
Ето я.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
И на менbead_ написа:ми липсва рем или по-скоро темите, които пуска, но пък и нещата, които пише в темите, които не пуска...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Верно цикличностМнемозина написа:Сетих се за една тема от миналата година горе-долу по същото време:
Ето я.
То, в началото на всяка година е така
И аз пак това мога да кажа, че имам работа
освен това
ви
изневерявам по малко:lol::lol::lol:
чакай и малко да са посрамувам:shy::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да гледам само "да не ви лепна нещо", нали:lol::lol::lol:Мнемозина написа:Ауууу!frisky lioness написа: И аз пак това мога да кажа, че имам работа
освен това
ви
чакай и малко да са посрамувам:shy::winkw:
Добре, че е само по малко.
По малко, по малко
Нали знаеш
Където е текло-продължава да капе:winkw:
Ама пусто въ обичам
само времето дето не стига:(:?

Това за цикличността е истина - ДА - и то не е само тук - във всеки форум има цикличност - както казваше един много отдавнашен съфорумец от друг форум - "форума е на вълни...."
просто тук е по-чувствително, защото сме една шепа хора и всеки един е личност и е дал своя дан към цялостния облик на форума.... та липсват да.....и аз не разбрах защо Незнайния се разсърди и защо не се е отсърдил още....
аз понякога липсвам, но продължавам поне да ви чета всеки ден....щото си ви обичам, макар и да не се познаваме от толкова много време

просто тук е по-чувствително, защото сме една шепа хора и всеки един е личност и е дал своя дан към цялостния облик на форума.... та липсват да.....и аз не разбрах защо Незнайния се разсърди и защо не се е отсърдил още....
аз понякога липсвам, но продължавам поне да ви чета всеки ден....щото си ви обичам, макар и да не се познаваме от толкова много време
Тоз изневерява, оня изневерява.......абе къде ги намирате бе!?frisky lioness написа: освен това
ви
Аз от толкова време си търся и все не мога да намеря нищо свястно.
Или съм прекалено претенциозна, защото сте ме разглезили......или просто ми минава времето за този род общуване.
Мда....всяко нещо с времето си.
Що, друг освен Фриски и Кент не си е признавал досега.esti написа:Тоз изневерява, оня изневерява.......абе къде ги намирате бе!?frisky lioness написа: освен това
ви
Аз от толкова време си търся и все не мога да намеря нищо свястно.
Или съм прекалено претенциозна, защото сте ме разглезили......или просто ми минава времето за този род общуване.
Мда....всяко нещо с времето си.
Разглезени сме тук и то много. Това е факт.
Panta rhei...
Това е щото не знаят колко сме толерантни.esti написа:Има и други сигурно, но явно не са толкова нагли, че да си признаят.Мнемозина написа:
Що, друг освен Фриски и Кент не си е признавал досега.
Сега като Семирамида ще броим кой мълчи по въпроса.
Panta rhei...
щом има полигамияesti написа:Има и други сигурно, но явно не са толкова нагли, че да си признаят.Мнемозина написа:
Що, друг освен Фриски и Кент не си е признавал досега.
що да няма поликлубия
поне диклубия
звучи като диплопия
да виждаш двойно:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Не.esti написа:Що?Мнемозина написа:
Това е щото не знаят колко сме толерантни.
Сега като Семирамида ще броим кой мълчи по въпроса.
Толерантно да ги![]()
Ще ги порицаем мълчаливо.
Ей така:
Уф.
Толкова ми е уморено пред очите, че нито ми се пише, нито нищо - и на мен.
Ама като се умълчите и вие, много подтискащо ми действа.
Изобщо, ако искате да млъкна спокойно, пишете, да му се не види!
Panta rhei...