не съм
не съм
спечелила от тотот-то...
не от паричното..
но съм принесла за увеличаване на джак пот-а...
който спечели-ми дължи...
ми тъй де!
не от паричното..
ми тъй де!
- сър Айвънхоу
Re: не съм
doktorka написа:спечелила от тотот-то...
не от паричното..
ми тъй де!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ми?Марвин написа:doktorka написа:спечелила от тотот-то...
не от паричното..
ми тъй де!Баси и логиката!
като ще има инфлация в Америка,трябва да се подсигуря едно -второ...
тия три неща...
- сър Айвънхоу
doktorka написа:ми?Марвин написа:doktorka написа:спечелила от тотот-то...
не от паричното..
ми тъй де!Баси и логиката!
като ще има инфлация в Америка,трябва да се подсигуря едно -второ...
тия три неща...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Хъм, днеска питахме двамата наследници... Най-странното е, че и двамата (отделно един от друг и по различно време) първото, което казаха беше: ще купя къщаStranniche написа:Да, пред темата за трансплантацията, къде къде по-приятна е: какво ще правите, ако спечелите от тотото?
Пък аз първо ще обиколя света, така де, докато ми устройват къщата
ми той и Гено ще ми купи къща ,каза като спечели от тото-то...4avdar4e написа:Хъм, днеска питахме двамата наследници... Най-странното е, че и двамата (отделно един от друг и по различно време) първото, което казаха беше: ще купя къщаStranniche написа:Да, пред темата за трансплантацията, къде къде по-приятна е: какво ще правите, ако спечелите от тотото?
Пък аз първо ще обиколя света, така де, докато ми устройват къщата
децата са толкова еднакви и искрени.
а данчо кво казА?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Нали??doktorka написа: ми той и Гено ще ми купи къща ,каза като спечели от тото-то...
децата са толкова еднакви и искрени.
а данчо кво казА?
А той, милият, днес пя, много сладко беше, точно като песен си звучеше. Много се смее като му пея, а като чуе нещо по ТВ-то, чак остава с отворена уста (тва, сигурно, щото сравнява с мойто пеене
А той, милият, днес пя, много сладко беше, точно като песен си звучеше. Много се смее като му пея, а като чуе нещо по ТВ-то, чак остава с отворена уста (тва, сигурно, щото сравнява с мойто пеене
) Намислила съм да го пробвам опера как ще му понесе
[/quote]
ама ти пееш и опера?
"Мими е сериозно болнаааааа..."
( тва е от Бохеми...
)
ама ти пееш и опера?
"Мими е сериозно болнаааааа..."
( тва е от Бохеми...
- Stranniche
- Обратна връзка:
:)))
Това Тото побърка половината народ - ако спечеля ще си осиновя дете.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: :)))
ЯГО, КУ СПЕЧЕЛИШ, АЗ ШТЪ УСИНУВЪ!Баба Яга написа:Това Тото побърка половината народ - ако спечеля ще си осиновя дете.
:))
Просто ми трябва по висок доход за да мога да му осигуря всичко необходимо, снощи говорих с дъщеря ми по темата и тя ме подкрепя което ме радва.zmeu™ написа:наистина ли ти трябва тото за това
Ни тъ щъ, много си ми централен.* написа:ЯГО, КУ СПЕЧЕЛИШ, АЗ ШТЪ УСИНУВЪ!Баба Яга написа:Това Тото побърка половината народ - ако спечеля ще си осиновя дете.
Ако искаш да знайЖ, за 1/10 от дкакомпота отивам на 984 надморска височина! У центъро на нищото!Баба Яга написа:много си ми централен.
* написа:Ако искаш да знайЖ, за 1/10 от дкакомпота отивам на 984 надморска височина! У центъро на нищото!Баба Яга написа:много си ми централен.
Дансъ казва Моника?Баба Яга написа:... мойта сестра и твойта жина ...
Re: :))
какво е всичко необходимоБаба Яга написа: Просто ми трябва по висок доход за да мога да му осигуря всичко необходимо...
да знам
нищо не ти дължа душо благаdoktorka написа:спечелила от тотот-то...
не от паричното..
ми тъй де!
дал съм достатъчно аз
така че направо лека нощ и чао
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
у първата кръчма може да си направиш центъра на нищото и накрая с един булдозер да бутнеш и кръчмата* написа:Ако искаш да знайЖ, за 1/10 от дкакомпота отивам на 984 надморска височина! У центъро на нищото!Баба Яга написа:много си ми централен.
за кво да се катериш по баирите:blum:
Не - Мария.* написа:Дансъ казва Моника?Баба Яга написа:... мойта сестра и твойта жина ...
Не говоря за лукс а за нормален жизнен стандарт, за в моемнта не мога да си го позволя. Животът на село винаги е за сметка на финансите, но мисля че тук е по добре да се живее, ако се променят доходите ми изобщо не бих се бавила да си осиновя дете и без печалба от Тото-то.zmeu™ написа:какво е всичко необходимоБаба Яга написа: Просто ми трябва по висок доход за да мога да му осигуря всичко необходимо...
да знам
- Stranniche
- Обратна връзка:
Това ми беше първата идея като си помислих за тотото.Баба Яга написа:Това Тото побърка половината народ - ако спечеля ще си осиновя дете.
Впрочем самото осиновяване е достатъчно скъп процес.
Последно промяна от Stranniche на 25.01.08, 10:16, променено общо 1 път.
Пуснах и аз един фиш, най-накрая.Quid написа:нищо не ти дължа душо благаdoktorka написа:спечелила от тотот-то...
не от паричното..
ми тъй де!
дал съм достатъчно аз
Може пък мен да е чакал тоз джакпот, де да знам.
Не е ли по-добре да си ги самопроизвеждаш?Баба Яга написа:... изобщо не бих се бавила да си осиновя дете
Или това е прекалено старомодно?
Стига бе, стряскате ме направо.Stranniche написа:Това ми беше първата идея като си помислих за тотото.Баба Яга написа:Това Тото побърка половината народ - ако спечеля ще си осиновя дете.
Впрочем самото осиновяване е достатъчно скъп процес.
Въобще не е скъпо, сестра ми си осинови в момент, когато беше доста зле финансово, но се справи. Други са проблемите.
По - добре е, но не винаги е възможно,понякога оставаш само с едно а то не ти стига и търсиш варианти, за мен това е такъв вариант.* написа:Не е ли по-добре да си ги самопроизвеждаш?Баба Яга написа:... изобщо не бих се бавила да си осиновя дете
Или това е прекалено старомодно?
през уйкенда а познай кой филм ще дават по тв:rotfl24:Mila написа:Пуснах и аз един фиш, най-накрая.Quid написа:нищо не ти дължа душо благаdoktorka написа:спечелила от тотот-то...
не от паричното..
ми тъй де!
дал съм достатъчно аз
Може пък мен да е чакал тоз джакпот, де да знам.
добро утро виетнам:blum: