Винаги има какво да се научи от историята
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Винаги има какво да се научи от историята
Б@си:blink::shocked:Gaspode написа:Клякайте тук (има розова точка)
Къде ходиш ти, бе, човеко?!:shocked:
Знам, че винаги мога там да те намеря, ама.....
тва много садо-мазо

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
няма съвършен музей на сексаGaspode написа:Клякайте тук (има розова точка)
виж ако и на аромати и миризми го докарат
друго
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Бе аз що не съм ходила в тоя музей???Gaspode написа:Клякайте тук (има розова точка)
сигурно щото ти е харесвало4avdar4e написа:Бе аз що не съм ходила в тоя музей???Gaspode написа:Клякайте тук (има розова точка)
в онея кръчмички с улеите покрай стените
и облия под
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Тцъ, там беше гадно, щото беше пълно с пияни немци, пък ти ги знаеш, налиКент написа: сигурно щото ти е харесвало
и облия под
Аз ходех по разни по-укрити местенца, дето не са в туристическите маршрути.
Ама са им страхотни кръчмите, де
тия поркат гадноКент написа:сигурно щото ти е харесвало4avdar4e написа:Бе аз що не съм ходила в тоя музей???Gaspode написа:Клякайте тук (има розова точка)
и облия под
и мешат
бира и концентрат
простаци големи са
пие се разделно
като храененето е
по здравословно е:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Мдам, аз направо не вярвах, докато не го видях с очите сиQuid написа: тия поркат гадно
и мешат
бира и концентрат
простаци големи са
пие се разделно
като храененето е
по здравословно е:-)
не е само това. Първия път, като бях на стаж в Прага и домакинът ни заведе в кръчма...и докато разберем как да спрат да ни носят повече бира бяхме изпраскали 7-8 халби. И тръгваме и ... оня върза кънките и едва ни упъти до общежитието/хотела. Страхотна бира беше тогава (вярвам, че и сега е връх,....)4avdar4e написа:...Мдам, аз направо не вярвах, докато не го видях с очите сиМалка чашка с гадните им ракиджоси се потапя в халба бира. И така по няколко малки чашки... Пък аз се чудех, що се напиват от 2-3 бири
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз защо ги мразя4avdar4e написа:Мдам, аз направо не вярвах, докато не го видях с очите сиQuid написа: тия поркат гадно
и мешат
бира и концентрат
простаци големи са
пие се разделно
като храененето е
по здравословно е:-)Малка чашка с гадните им ракиджоси се потапя в халба бира. И така по няколко малки чашки... Пък аз се чудех, що се напиват от 2-3 бири
е за тва
обясняваш им как става те тъпо гледат като говеда:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination