Google maps
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Google maps
И аз нищо не виждам, но си мисля, че е онова, дето можеш да си видиш блока и даже дали има деца в училищния двор. Виждала съм го, но не знам колко често се опреснява инфото

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
И аз предположих същото.frisky lioness написа:И аз нищо не виждам, но си мисля, че е онова, дето можеш да си видиш блока и даже дали има деца в училищния двор. Виждала съм го, но не знам колко често се опреснява инфото
Честичко се опреснява, защото видях в нашата махала една кооперация, дето й сложиха покрива през есента - с покрив си беше.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За по-често си мислех:winkw:Mila написа:И аз предположих същото.frisky lioness написа:И аз нищо не виждам, но си мисля, че е онова, дето можеш да си видиш блока и даже дали има деца в училищния двор. Виждала съм го, но не знам колко често се опреснява инфото
Честичко се опреснява, защото видях в нашата махала една кооперация, дето й сложиха покрива през есента - с покрив си беше.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да проверяваш, дали децата са си тръгнали от училище?:lol:Мисля, че не е чак толкова често.frisky lioness написа:
За по-често си мислех:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пък мойто ми се обади преди малко, че се е прибрал, защото е болен:(:crying:Mila написа:Да проверяваш, дали децата са си тръгнали от училище?:lol:Мисля, че не е чак толкова често.frisky lioness написа:
За по-често си мислех:winkw:

СпицЯлно за тия, дет` не го видеха фчера....
Ето това, примерно, е вчерашното клипче за гугъл мап, дето половината народ се оплакахте, че го не видите....
Ето това, примерно, е вчерашното клипче за гугъл мап, дето половината народ се оплакахте, че го не видите....