В крайна сметка, антирадарите
- Green Light
В крайна сметка, антирадарите
законни ли са или не? Знае ли някой със сигурност? Става въпрос за радар детекторите, които засичат полицейските радари, не за тези, които ги заглушават.
- Green Light
да, де - за радар детекторите става във на въпрос! Дай малко разяснение по последното изречение. Как така стационарно сложен? Сложен ми е на предното стъкло с едни смучки. Е така си седи отгоре. Катаджиите ще ме разковат ли ако го видят? Да го крия ли?Quid написа:антирадарите са забранени
радар дедекторите не са
но е желателно да не ти е стационарно сложен
подвижен ти е. няма как да се разковат.Green Light написа: Сложен ми е на предното стъкло с едни смучки. Е така си седи отгоре. Катаджиите ще ме разковат ли ако го видят? Да го крия ли?
п.п. не си представям как ще го скриеш.
just perfect
- Green Light
Утре тръгвам на юруш из цяла България та ще видим. Наш какво сесетих сега, като те видях? За КАТ(глей кви асоциации, братче, вече като видя гадже и се сещам за полицията). Понеже не съм си регистрирал в общината един служебен опел и трябваше да отида да си платя глоба, ама първо до общината, после в кат, та казаха ми че имало давност за тия неща. Две години ако не те хванат и акта ти пада. Знаеш ли дали е верно? Ти защо се натискаш да си плащаш?bead_ написа:подвижен ти е. няма как да се разковат.Green Light написа: Сложен ми е на предното стъкло с едни смучки. Е така си седи отгоре. Катаджиите ще ме разковат ли ако го видят? Да го крия ли?
п.п. не си представям как ще го скриеш.всъщност можеш да го бутнеш в жабката или да го пъхнеш у вас в долното чекмеждже на гардероба, но пък тогавя няма да ти върши работа:winkw:
моят си ми върши екстра работа. винаги ме предупреждава. и да има нов дизайн машинки, не ми се е падала такава. късметлийка съм си засега с куките - за три години имам 6 отнети точки и 130 камъка глоби! ама съм си купувала два пъти точки, де... заради едни жени-полицайки!!! няма оправия с тях* написа:Мтопък и сЯ,..bead_ написа:...но пък тогавя няма да ти върши работа:winkw:
май не върши работа, щото,.. нали,.. преоборудвАА полицейските мобили с нови радари, с нов вид лъчение, което не се засичало от радардетекторите...
п.п. антирадарчето е кофти , когато засича разни други излъчватели и ми пибипка /бахти и думата дет написах/... и те стряска безпричинно:mad:
just perfect
не ти пада акта. възстановяват ти се точките. кинтите си ги дължиш.Green Light написа:
Утре тръгвам на юруш из цяла България та ще видим. Наш какво сесетих сега, като те видях? За КАТ(глей кви асоциации, братче, вече като видя гадже и се сещам за полицията). Понеже не съм си регистрирал в общината един служебен опел и трябваше да отида да си платя глоба, ама първо до общината, после в кат, та казаха ми че имало давност за тия неща. Две години ако не те хванат и акта ти пада. Знаеш ли дали е верно? Ти защо се натискаш да си плащаш?
just perfect
- Dark Angel
- Green Light
Мен веднъж ме прихвана да съм борец за права и спрях да давам пари на ченгетата. Точно твойта история се получи. Служителките на гишето в КАТ ми говореха на ти, приятели станахме. А талона, като си го вземех ми идеше да го разцелувам, толко ми беше мъчно за него. После се отдадох на рушвета и си отдъхнах. Точно удоволствието от това като си удряш пръста с чук известно време и после като престанеш. Голям кеф.Dark Lady написа:хора, аз за последната година имам 350 лева глоби
талона почти съм забравила ка изглеждаше
решила съм да бъда екстремно примерна вече щото ще ми вземат книжката при следващо нарушение
- Dark Angel
ма аз давам бе, наеш ли как корумпирамGreen Light написа: Мен веднъж ме прихвана да съм борец за права и спрях да давам пари на ченгетата. Точно твойта история се получи. Служителките на гишето в КАТ ми говореха на ти, приятели станахме. А талона, като си го вземех ми идеше да го разцелувам, толко ми беше мъчно за него. После се отдадох на рушвета и си отдъхнах. Точно удоволствието от това като си удряш пръста с чук известно време и после като престанеш. Голям кеф.
обаче има чисти души, нямат подкупване
не си давай талона /синьото картонче/! защо само да ходиш да си го взимаш от кат?!? няма глоба за това, нито взимат точки - имаш ли другите документи си редовна.Dark Lady написа:ма аз давам бе, наеш ли как корумпирамGreen Light написа: Мен веднъж ме прихвана да съм борец за права и спрях да давам пари на ченгетата. Точно твойта история се получи. Служителките на гишето в КАТ ми говореха на ти, приятели станахме. А талона, като си го вземех ми идеше да го разцелувам, толко ми беше мъчно за него. После се отдадох на рушвета и си отдъхнах. Точно удоволствието от това като си удряш пръста с чук известно време и после като престанеш. Голям кеф.
обаче има чисти души, нямат подкупване
just perfect
- Dark Angel
- Green Light
Да си искат.Dark Lady написа:е аз защо не съм го знаела това......bead_ написа: не си давай талона /синьото картонче/! защо само да ходиш да си го взимаш от кат?!? няма глоба за това, нито взимат точки - имаш ли другите документи си редовна.
благодаря ти за инфото
а ако го поискат?
И аз не го знаех това. Никакво даване вече
Сериозно ли говориш Грийн-е, аз все съм го давала до сега и аз .... нече имам кой знае кви нарушения де - тук таме някой фиш, но пък и до сега не съм срещала чак таквиз неподкупни полицаи, за които говори Дарки, ама сигурно ги имаGreen Light написа:Да си искат.Dark Lady написа:е аз защо не съм го знаела това......bead_ написа: не си давай талона /синьото картонче/! защо само да ходиш да си го взимаш от кат?!? няма глоба за това, нито взимат точки - имаш ли другите документи си редовна.
благодаря ти за инфото
а ако го поискат?
И аз не го знаех това. Никакво даване вече
- Green Light
Сериозно, ми! Поне веднъж ще опитам. Един приятел пък наш какво разправя? Като ме хванат- вика- давам си там каквото искат и започвам: - Сега, как така ме хванахте, че антирада не бипна? Я покажете! Къде е следващата патрулка? И така нататък. КПДто- вика- на дадените пари се вдига. Това също ми хареса като подход.bibilyana написа: Сериозно ли говориш Грийн-е, аз все съм го давала до сега и аз .... нече имам кой знае кви нарушения де - тук таме някой фиш, но пък и до сега не съм срещала чак таквиз неподкупни полицаи, за които говори Дарки, ама сигурно ги има
- Green Light
ми като караш бавноGreen Light написа:А, аз бавно си карам.Quid написа:ще карате бавно:blum:
ебати и радара ако караш с 200:rotfl24:
малииииииии
само гледай да не сгазиш някой катаджия щото понякога притичват като яребици на пътя
екстра
ми сложи някой и друг стикер по колата
и си карай:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Хм, не ми се е случвало да не засече катаджия радарчето... обаче се е случвало да не мога да спра на вдигната палка 
А и радар-детекторите не помагат срещу техните радари тип "пистолети" с еднократно излъчване и засичане...
добре че май все по-малко ги ползват, щото са демоде
А и радар-детекторите не помагат срещу техните радари тип "пистолети" с еднократно излъчване и засичане...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
миналата година на магистрала тракия с един се лепнахме якоWishes написа:Хм, не ми се е случвало да не засече катаджия радарчето... обаче се е случвало да не мога да спра на вдигната палка
и като хванахме лява лента и с 200 здраво
малиииииии
и аз зад него
и тоя долен хомосексуалист изведнъж рязко се дръпна в дясна лента
и радара мен ме забърса:rotfl24:
големи извратеняци има по пътищата:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination