В крайна сметка, антирадарите

Все същите
Аватар
Green Light

В крайна сметка, антирадарите

Мнение от Green Light »

законни ли са или не? Знае ли някой със сигурност? Става въпрос за радар детекторите, които засичат полицейските радари, не за тези, които ги заглушават.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

антирадарите са забранени
радар дедекторите не са
но е желателно да не ти е стационарно сложен
:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Quid написа:антирадарите са забранени
радар дедекторите не са
но е желателно да не ти е стационарно сложен
да, де - за радар детекторите става във на въпрос! Дай малко разяснение по последното изречение. Как така стационарно сложен? Сложен ми е на предното стъкло с едни смучки. Е така си седи отгоре. Катаджиите ще ме разковат ли ако го видят? Да го крия ли?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

по добре е да е подвижен
за кво да им даваш повод да се ебават

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа: Сложен ми е на предното стъкло с едни смучки. Е така си седи отгоре. Катаджиите ще ме разковат ли ако го видят? Да го крия ли?
подвижен ти е. няма как да се разковат.

п.п. не си представям как ще го скриеш. :blink:всъщност можеш да го бутнеш в жабката или да го пъхнеш у вас в долното чекмеждже на гардероба, но пък тогавя няма да ти върши работа:winkw:
just perfect
Звенения

Мнение от Звенения »

bead_ написа:...но пък тогавя няма да ти върши работа:winkw:
Мтопък и сЯ,..

май не върши работа, щото,.. нали,.. преоборудвАА полицейските мобили с нови радари, с нов вид лъчение, което не се засичало от радардетекторите... :blink:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
Green Light написа: Сложен ми е на предното стъкло с едни смучки. Е така си седи отгоре. Катаджиите ще ме разковат ли ако го видят? Да го крия ли?
подвижен ти е. няма как да се разковат.

п.п. не си представям как ще го скриеш. :blink:всъщност можеш да го бутнеш в жабката или да го пъхнеш у вас в долното чекмеждже на гардероба, но пък тогавя няма да ти върши работа:winkw:
Утре тръгвам на юруш из цяла България та ще видим. Наш какво сесетих сега, като те видях? За КАТ(глей кви асоциации, братче, вече като видя гадже и се сещам за полицията). Понеже не съм си регистрирал в общината един служебен опел и трябваше да отида да си платя глоба, ама първо до общината, после в кат, та казаха ми че имало давност за тия неща. Две години ако не те хванат и акта ти пада. Знаеш ли дали е верно? Ти защо се натискаш да си плащаш?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

* написа:
bead_ написа:...но пък тогавя няма да ти върши работа:winkw:
Мтопък и сЯ,..

май не върши работа, щото,.. нали,.. преоборудвАА полицейските мобили с нови радари, с нов вид лъчение, което не се засичало от радардетекторите... :blink:
моят си ми върши екстра работа. винаги ме предупреждава. и да има нов дизайн машинки, не ми се е падала такава. късметлийка съм си засега с куките - за три години имам 6 отнети точки и 130 камъка глоби! ама съм си купувала два пъти точки, де... заради едни жени-полицайки!!! няма оправия с тях

п.п. антирадарчето е кофти , когато засича разни други излъчватели и ми пибипка /бахти и думата дет написах/... и те стряска безпричинно:mad:
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
Утре тръгвам на юруш из цяла България та ще видим. Наш какво сесетих сега, като те видях? За КАТ(глей кви асоциации, братче, вече като видя гадже и се сещам за полицията). Понеже не съм си регистрирал в общината един служебен опел и трябваше да отида да си платя глоба, ама първо до общината, после в кат, та казаха ми че имало давност за тия неща. Две години ако не те хванат и акта ти пада. Знаеш ли дали е верно? Ти защо се натискаш да си плащаш?
не ти пада акта. възстановяват ти се точките. кинтите си ги дължиш.
just perfect
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

хора, аз за последната година имам 350 лева глоби :crying:
талона почти съм забравила ка изглеждаше

решила съм да бъда екстремно примерна вече щото ще ми вземат книжката при следващо нарушение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark Lady написа:хора, аз за последната година имам 350 лева глоби :crying:
талона почти съм забравила ка изглеждаше

решила съм да бъда екстремно примерна вече щото ще ми вземат книжката при следващо нарушение
Мен веднъж ме прихвана да съм борец за права и спрях да давам пари на ченгетата. Точно твойта история се получи. Служителките на гишето в КАТ ми говореха на ти, приятели станахме. А талона, като си го вземех ми идеше да го разцелувам, толко ми беше мъчно за него. После се отдадох на рушвета и си отдъхнах. Точно удоволствието от това като си удряш пръста с чук известно време и после като престанеш. Голям кеф.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Мен веднъж ме прихвана да съм борец за права и спрях да давам пари на ченгетата. Точно твойта история се получи. Служителките на гишето в КАТ ми говореха на ти, приятели станахме. А талона, като си го вземех ми идеше да го разцелувам, толко ми беше мъчно за него. После се отдадох на рушвета и си отдъхнах. Точно удоволствието от това като си удряш пръста с чук известно време и после като престанеш. Голям кеф.
ма аз давам бе, наеш ли как корумпирам
обаче има чисти души, нямат подкупване
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Dark Lady написа:
Green Light написа: Мен веднъж ме прихвана да съм борец за права и спрях да давам пари на ченгетата. Точно твойта история се получи. Служителките на гишето в КАТ ми говореха на ти, приятели станахме. А талона, като си го вземех ми идеше да го разцелувам, толко ми беше мъчно за него. После се отдадох на рушвета и си отдъхнах. Точно удоволствието от това като си удряш пръста с чук известно време и после като престанеш. Голям кеф.
ма аз давам бе, наеш ли как корумпирам
обаче има чисти души, нямат подкупване
не си давай талона /синьото картонче/! защо само да ходиш да си го взимаш от кат?!? няма глоба за това, нито взимат точки - имаш ли другите документи си редовна.
just perfect
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

bead_ написа: не си давай талона /синьото картонче/! защо само да ходиш да си го взимаш от кат?!? няма глоба за това, нито взимат точки - имаш ли другите документи си редовна.
е аз защо не съм го знаела това......

благодаря ти за инфото

а ако го поискат?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark Lady написа:
bead_ написа: не си давай талона /синьото картонче/! защо само да ходиш да си го взимаш от кат?!? няма глоба за това, нито взимат точки - имаш ли другите документи си редовна.

благодаря ти за инфото

а ако го поискат?
Да си искат.
И аз не го знаех това. Никакво даване вече
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Green Light написа:
Dark Lady написа:

благодаря ти за инфото

а ако го поискат?
Да си искат.
И аз не го знаех това. Никакво даване вече
Сериозно ли говориш Грийн-е, аз все съм го давала до сега и аз .... нече имам кой знае кви нарушения де - тук таме някой фиш, но пък и до сега не съм срещала чак таквиз неподкупни полицаи, за които говори Дарки, ама сигурно ги има :winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bibilyana написа: Сериозно ли говориш Грийн-е, аз все съм го давала до сега и аз .... нече имам кой знае кви нарушения де - тук таме някой фиш, но пък и до сега не съм срещала чак таквиз неподкупни полицаи, за които говори Дарки, ама сигурно ги има :winkw:
Сериозно, ми! Поне веднъж ще опитам. Един приятел пък наш какво разправя? Като ме хванат- вика- давам си там каквото искат и започвам: - Сега, как така ме хванахте, че антирада не бипна? Я покажете! Къде е следващата патрулка? И така нататък. КПДто- вика- на дадените пари се вдига. Това също ми хареса като подход.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ще карате бавно:blum:

ебати и радара ако караш с 200:rotfl24:
малииииииии
само гледай да не сгазиш някой катаджия щото понякога притичват като яребици на пътя:cool:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Quid написа:ще карате бавно:blum:

малииииииии
само гледай да не сгазиш някой катаджия щото понякога притичват като яребици на пътя:cool:
А, аз бавно си карам.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:
Quid написа:ще карате бавно:blum:

малииииииии
А, аз бавно си карам.
ми като караш бавно
екстра
ми сложи някой и друг стикер по колата
и си карай:-)

Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Хм, не ми се е случвало да не засече катаджия радарчето... обаче се е случвало да не мога да спра на вдигната палка :grin:

А и радар-детекторите не помагат срещу техните радари тип "пистолети" с еднократно излъчване и засичане...
добре че май все по-малко ги ползват, щото са демоде :lol:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Wishes написа:Хм, не ми се е случвало да не засече катаджия радарчето... обаче се е случвало да не мога да спра на вдигната палка :grin:

А и радар-детекторите не помагат срещу техните радари тип "пистолети" с еднократно излъчване и засичане...
добре че май все по-малко ги ползват, щото са демоде :lol:
миналата година на магистрала тракия с един се лепнахме яко
и като хванахме лява лента и с 200 здраво
малиииииии
и аз зад него
и тоя долен хомосексуалист изведнъж рязко се дръпна в дясна лента
и радара мен ме забърса:rotfl24:
големи извратеняци има по пътищата:rotfl24:

Публикувай отговор