Spi`ki
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Spi`ki

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Spi`ki
Уау
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Требе нерви корабни въжета4avdar4e написа:Уау
и никъФ тремор у ръцете

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- Dark Angel
Супер са.
Забелязала съм, че за всяко нещо се намират хора, дето са му майстори.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мисия невъзможна у наша къща-имаме котаракDark Lady написа:крокодила е супер
начи ние за успокоение на нерви редим гранде пъзъл от който към 1/2 е небе...начи седиш и кротичко си редиш на пода (нямаме толкова голяма маса) безброй еднакви арченца
красота
и спокойствие
и даже не се сещаш, че вечеря трябва да се прави
Вчера изваждах всички риби в една кофа, щот аквариума протекъл. Не мож си представи какво вълнение и здрав адреналин целиО ден (тва за котарака говоря, не за мен). Аз в края на деня бях леко поизнервена след като намерих най-големия и дърт сом -едно 7-8- см. парче, на пода в банята. Онзи рижия стоеше и го гледаше. Очакваше да мърда, ама сомът не помръдваше (душицата ми сладка...той около 10 годишен) и това го спаси. Дзеро обича да си играе със всичко уловено преди окончателно да го погуби и евентуално изяде в последствие. Мъжо се прибрал от работа и оставил вратата на банята отворена. Аз цял ден дебна да я затварям ...И Саймън е издебнал и.......Добре че все пак се появих навреме.... Мислехме, че сомът може и сам да е изскокнал (поне в маладите му години това би било напълно възможно, спомням си преди години докато се мяташе и скъса кепчето, ама сега вече е дърт...., мо след като видях, че едната лапа на онзи разбойник е мокра до рамото....пъзелът се нареди:-)
Та така.....

- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами! В Япония ми беше трудно да си намеря лятна дреха без абсурдни надписи на "английски". Това "другото" винаги е интересно.zmeu™ написа: гледам ти подписа и се чудя
какво му е интересо да се намааш с някакъв йероглиф
ледам яки татуировки слагат с разни такива
до сега един азиатец не съм видял да си сложи татуировка ЯМХ
примерно
Мъжът ми път много обича тениски с кирилица.
Ами! В Япония ми беше трудно да си намеря лятна дреха без абсурдни надписи на "английски". Това "другото" винаги е интересно.
[/quote]
на площад Македония има магазинчета за спортни дрехи.
има фланелки на Левски и ЦСКА.
на български.
;)
аз закупих няколко броя...
( само идея)
на площад Македония има магазинчета за спортни дрехи.
на български.
;)
( само идея)
- Stranniche
- Обратна връзка:
на площад Македония има магазинчета за спортни дрехи.doktorka написа:Ами! В Япония ми беше трудно да си намеря лятна дреха без абсурдни надписи на "английски". Това "другото" винаги е интересно.
на български.
;)
( само идея)[/quote]