Наблюдение
Наблюдение
Прави ми впечатление, че като едни видни алкохолици казвате "наздраве" с повод и без повод.
А по празници направо си чупите клавиатурите от наздравици. Тема винаги има, дори да е за имен ден без форумни представители на празнуващото име.
Важното е да се пие и празнува.
А днес?
Мълчите!
Няма тема "Честит празник" защото ви е страх някой да не ви поздрави и това да ви приобщи към армията на мъжете с финес, които грубо и несправедливо наричат меки китки.
Значи сте с предрасъдъци, комплексирани и вероятно несигурни за сексуалната си ориетнация.
Ослушвате се и не смеете да пуснете тема, за да не се изтълкува погрешно....или правилно.
Зависими сте от общественото мнение и се стремите към обществено одобрение.
Нито един от вас не е споделил, как се е чувствал, когато за първи път е усетил мъжка ласка. Нито един не си призна поне, че е пробвал от любопитство или понеже е бил пиян.
Крайно време е да се освободите от оковите на консервативните, мухлясали и натрапени от малцинството на хетеросексуалните норми, които ви подчиняват на стереотип ограбващ одухотворените ви, креативни, възвишени и нежни като намазани с лубрикант души.
Мъже от зочо, счупете и захвърлете оковите!
Честит празник!
А по празници направо си чупите клавиатурите от наздравици. Тема винаги има, дори да е за имен ден без форумни представители на празнуващото име.
А днес?
Мълчите!
Няма тема "Честит празник" защото ви е страх някой да не ви поздрави и това да ви приобщи към армията на мъжете с финес, които грубо и несправедливо наричат меки китки.
Значи сте с предрасъдъци, комплексирани и вероятно несигурни за сексуалната си ориетнация.
Ослушвате се и не смеете да пуснете тема, за да не се изтълкува погрешно....или правилно.
Нито един от вас не е споделил, как се е чувствал, когато за първи път е усетил мъжка ласка. Нито един не си призна поне, че е пробвал от любопитство или понеже е бил пиян.
Крайно време е да се освободите от оковите на консервативните, мухлясали и натрапени от малцинството на хетеросексуалните норми, които ви подчиняват на стереотип ограбващ одухотворените ви, креативни, възвишени и нежни като намазани с лубрикант души.
Честит празник!
Re: Наблюдение
ми на здраве щом е казаноesti написа:Прави ми впечатление, че като едни видни алкохолици казвате "наздраве" с повод и без повод.
А днес?
Мълчите!
Честит празник!
аз нали бях болен от безалкохолна болест
и нещо безалкохолно остана да тлее в мен оттогава
и не мога вече толкова много:shy: да употребявам
но
НАЗДРАВЕ ЖЕНИ И МЪЖЕ
ТАКИВА ОТ СИЧКИ СТРАНИ
СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ
ЧЕСТО
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Егати оргиятаКент написа: НАЗДРАВЕ ЖЕНИ И МЪЖЕ
ТАКИВА ОТ СИЧКИ СТРАНИ
СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ
ЧЕСТО
оргия е половинката на оргазъмesti написа:Егати оргиятаКент написа: НАЗДРАВЕ ЖЕНИ И МЪЖЕ
ТАКИВА ОТ СИЧКИ СТРАНИ
СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ
ЧЕСТО
нима не знаеш
какво е оргия без оргазъм
и оргазъм без оргия:rotfl24:
Ми отде да знам - аз само пера чаршафите.Кент написа:[
оргия е половинката на оргазъм
нима не знаеш
какво е оргия без оргазъм
и оргазъм без оргия:rotfl24:
- Dark Angel
леле, готино е да се прочете
четох преди време, че моногамията като изкуствено наложена ще изчезне
и хората най-после ще признаят (най-вече пред себе си, че е възможно да обичаш повече от един човек - ъъъ, има се предвид партньор) че моногамията и брака са измислени най-вече за да се осигури безпрепятственото предаване на наследство
обаче мъж ми хубаво отбеляза, че икономическите категории трябва коренно да се променят иначе любов, секс и безоблачно щастие няма начин да има
ех, не така го мислих
определено по ме бива в говореното
А аз мисля, че моногамията вече е изчезнала (поне, като масово явление) и хората отдавна са признали пред себе си, каквото има за признаване. Остава само да се признае публично, макар че то вече се знае.Dark Lady написа:
четох преди време, че моногамията като изкуствено наложена ще изчезне
и хората най-после ще признаят (най-вече пред себе си, че е възможно да обичаш повече от един човек - ъъъ, има се предвид партньор) :
Пък и кво ли значение има...
Е аз пък да ви кажа, че от моногамията по-убаво нема. Може би само серийната моногамия, не знамesti написа: А аз мисля, че моногамията вече е изчезнала (поне, като масово явление) и хората отдавна са признали пред себе си, каквото има за признаване. Остава само да се признае публично, макар че то вече се знае.
Добрютро и надраве
- Dark Angel
е тъй де, мнозинството има проблем точно с публичното признаванеesti написа: А аз мисля, че моногамията вече е изчезнала (поне, като масово явление) и хората отдавна са признали пред себе си, каквото има за признаване. Остава само да се признае публично, макар че то вече се знае.
щото аз хубаво ще си призная пред себе си, че обичам двама мъже ама как аджеба да призная такова нещо пред мъж ми (не визирам конкретно себе си с това "аз")
Че аз никога не съм крил хомосексуалността си. Заклет лесбиец. Такъв и ще си умра. Виж това за оргазмените оргии ми допада. Но както съм споменавал и преди - нямам нищо против груповия секс стига аз да съм единствения мъж в трупата...esti написа:[Ти си голям мъж!
Велик и смел!
Дай подробности и ако може в детайли![]()
PS
За детайлите трябва да питам първо Лейди Бийд, щото и двамата държим правата за книгата, сценария и прочее. Аз съм примерен интернет жител.
Да де, за тва става дума.Dark Lady написа:е тъй де, мнозинството има проблем точно с публичното признаванеesti написа: А аз мисля, че моногамията вече е изчезнала (поне, като масово явление) и хората отдавна са признали пред себе си, каквото има за признаване. Остава само да се признае публично, макар че то вече се знае.
щото аз хубаво ще си призная пред себе си, че обичам двама мъже ама как аджеба да призная такова нещо пред мъж ми (не визирам конкретно себе си с това "аз")
Но от друга страна, кво им трябва на хората да си врът носа дето не им работа.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Какво значение има кой какъв е и що такъв е?! 
Важното е да се каже: НАЗДРАВЕ!

Важното е да се каже: НАЗДРАВЕ!
esti написа:
...........
Честит празник!
Наздраве!
esti написа:Аха, знам си аз че съм моногамна извратенячка.Dark Lady написа:
А аз мисля, че моногамията вече е изчезнала (поне, като масово явление) и хората отдавна са признали пред себе си, каквото има за признаване. Остава само да се признае публично, макар че то вече се знае.
Нищо, и на нас ще ни дойде модата пак някой ден.
Всяко хубаво нещо си има точния момент във времето, когато е най-хубаво, по-хубаво, хубаво, поносимо, търпимо, досадно и т.н.4avdar4e написа: Е аз пък да ви кажа, че от моногамията по-убаво нема. Може би само серийната моногамия, не знам
Добрютро и надраве
Тоест хубавото е променлива величина.
Добро утро!
Да де, ама те днес си траят!Stranniche написа:Какво значение има кой какъв е и що такъв е?!
Важното е да се каже: НАЗДРАВЕ!![]()
Простонемоасидигнашортите!esti написа:Да де, ама те днес си траят!
...треперАтмипрАстетатаототлкопразниченсех...
трябваследващитедвеседмицидаучаствамуфорумнитеписанияпраФ.
Лъжеш!* написа:Простонемоасидигнашортите!esti написа:Да де, ама те днес си траят!
Ако ти трепереха пръстите щеше поне тук там да слагаш интервали.
настройват се за оргияesti написа:Да де, ама те днес си траят!Stranniche написа:Какво значение има кой какъв е и що такъв е?!
Важното е да се каже: НАЗДРАВЕ!![]()
за оргия човек тря се настрои
това не е просто моногамно
е..не
а оргия
затова няма никой
почти
А ти няма ли да се настройваш?Кент написа:
настройват се за оргия
за оргия човек тря се настрои
това не е просто моногамно
е..не
а оргия
затова няма никой
почти
Mersi za pojelaniyata
chestito kakvoto i da e na vsichki i ot men....
dnes svurshih po-rano ... mda - povecheto sa se dosetili, che davam malko pochivka ot prekrasnite pisti i razkoshnoto karane v Bansko...
i vi pozrdavyavam vsichki - jivi i zdravi, praznuvasti i nepraznuvasti...
NAZDRAVE !!!
dnes svurshih po-rano ... mda - povecheto sa se dosetili, che davam malko pochivka ot prekrasnite pisti i razkoshnoto karane v Bansko...
i vi pozrdavyavam vsichki - jivi i zdravi, praznuvasti i nepraznuvasti...
NAZDRAVE !!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ми, Наздраве!esti написа:
Аз досега бачках, та затва късно се включвам в алкохолонадпреварата.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Зв. на теб ко ти стана напоследък - интервала ли те се счупи - затрудняваш ме все повече* написа:Простонемоасидигнашортите!esti написа:Да де, ама те днес си траят!
А инъче - НАЗДРАВЕ - разбира се
брееееее това всичкото как го измислиesti написа:Прави ми впечатление..........
а може би сме празнували и не сме имали време да чупим клавиатури
или да измисляме клубно-полови-психологически профили
Няма значение...zmeu™ написа:брееееее това всичкото как го измислиesti написа:Прави ми впечатление..........
а може би сме празнували и не сме имали време да чупим клавиатури
или да измисляме клубно-полови-психологически профили
Аз пък те харесвам и те чета с удоволствие.
едното няма нищо общо с друготоesti написа: Няма значение...
Абе всичко е едно.zmeu™ написа:едното няма нищо общо с друготоesti написа: Няма значение...
- Green Light
Никакъв шанс да се покрие човек. В дън гори да се скрия, три дена да не се вясвам и пак тема, разбираш ли, ме чака. Човек, даже един ден в годината не може да изпедерастее, разбираш ли, в добрия смисъл на думата, без да го развеят насам натам.esti написа:
..............
Мълчите!
..............
Честит празник!
- Dark Angel
ъъъъ, как точно става развяването?Green Light написа:....., без да го развеят насам натам.
щото бурното ми въображение
- Green Light
Бе незнам какво си представяш, ама ако е каквото и аз, не те е срам!Dark Angel написа:ъъъъ, как точно става развяването?Green Light написа:....., без да го развеят насам натам.
щото бурното ми въображение
- Dark Angel
отивам да си направя кафе щото много ме е срам да пишаGreen Light написа:
Бе незнам какво си представяш, ама ако е каквото и аз, не те е срам!
С кафето по- малко ли ще те е срам?Dark Angel написа:
отивам да си направя кафе щото много ме е срам да пиша![]()
![]()
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!