Въпрос
Въпрос
Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки? 
Re: Въпрос
има и сливкиesti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
в дол-ът:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Може да съм дренка, ама не съм от дол!esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
НЕ!esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
Един вид: "говори си - не ми пречиш!"
А щом не си пречим това не означава ли пак, че сме от един дол дренки?* написа:
НЕ!
Един вид: "говори си - не ми пречиш!"![]()
![]()
По-добре от дол, отколкото от оранжерия.БоЕВ написа:Може да съм дренка, ама не съм от дол!esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
Хм.....интересно - действието на сливите е противоположно на действието на дренките за перисталтиката. Това означава ли, че се неутрализират ако се поемат заедно? Както сме ние тук...Кент написа:има и сливкиesti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
ъхъ нещо като трънкосливкиesti написа:Хм.....интересно - действието на сливите е противоположно на действието на дренките за перисталтиката. Това означава ли, че се неутрализират ако се поемат заедно? Както сме ние тук...Кент написа:има и сливкиesti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
приличат на сливи и са сини
пък са стипчиви на вкус
ъмъ стават, де:rotfl24:
- Глас в пустиня
Кент написа:
ъхъ нещо като трънкосливки
пък са стипчиви на вкус

- Глас в пустиня
Оранжерийни...или такива дето са расли в саксия и поливани с кокакола...паркетни лъвове разни - не мога да ги дишам напрао.esti написа:По-добре от дол, отколкото от оранжерия.БоЕВ написа:Може да съм дренка, ама не съм от дол!esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
Аз съм планинец - балканджия!:-)
хименно, макар и да не толкова сладка като на пръв погледБоЕВ написа:Кент написа:
ъхъ нещо като трънкосливки
пък са стипчиви на вкус
трънкосливата е с обсебващ вкус и започва да липсва бързо
ако се въздържа човек от контакти с нея
а може и 3о4о да прилича на хамериканска черница
хем голяма, хем сочна и загадъчна като марсиански пъзел
в тая плетеница аз виждам дупенца и цици предимно обаче:rotfl24:

На теб трябва да ти се нахлупят черни превръзки, върху черни очила и да ти се покаже черно платно в черна стая на тъмно, за да намалиш виждането на цици и дупенца.Кент написа:в тая плетеница аз виждам дупенца и цици предимно обаче
Абе, катаклизми си има... Щото не всички сме от един дол, но повечето- може би.esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
Днес се запознах с поредният "министър". Всезнайко, надут пуяк, от всичко разбира и то разбира по много. Аз на такива си им викам "министри". За беда ще работим в съседство, той ми е колега. Викам си- ще се запозная с момчето (щото е малък), ще го предразположа, аз съм добронамерен, с радост бих му помагал със съвет или с каквото мога- все пак аз съм завършил преди 13г., а той преди една- две...
Той обаче ми отдели две- три минути, държа се арогантно, обясни ми, че по- принцип няма проблем щом желая, да си говорим понякога и ми даде да разбера, че в момента е много зает и аз възпрепятствам "министерските" му дела, така че...
Е, оставих го на спокойствие и си помислих, че ако имах възможност бих общувал само с хора от моето поколение.
П.П. Ти си за бой, знаеш го, нали... Повече няма да те притеснявам като сме в Бургас.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

а ти да не си мирясъл вече* написа:На теб трябва да ти се нахлупят черни превръзки, върху черни очила и да ти се покаже черно платно в черна стая на тъмно, за да намалиш виждането на цици и дупенца.Кент написа:в тая плетеница аз виждам дупенца и цици предимно обаче![]()
![]()
![]()
да не си намерил някой друго книжле
дето да пише
"Не искам вече":rotfl24:
или подобно
Катаклизми си е имало - при това доста видими и масови.esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
Не сме от един дол и точно това ужасно ми харесва тук.
То създава много напрежения - в хубавия смисъл на думата, обаче - и държи мястото живо.
Последно промяна от Мнемозина на 09.02.08, 18:02, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аз пък виждам мозък.Кент написа: а може и 3о4о да прилича на хамериканска черница
Вярно, зеленичък, ама още по-добре даже.
Panta rhei...
Да не правиш анализ на доверителните фондове и фючърс-бондове на форумните акции на дренките ни?esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Катаклизми се получават, когато са засегнати нечии интереси.esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
Ако тръгнем да дЕлим имане.... Ела да гледаш, лелеее, няма да ти стигнат пуканките:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
интелектуалкаМнемозина написа:Аз пък виждам мозък.Кент написа: а може и 3о4о да прилича на хамериканска черница
в интелектуалките
дремят най-дивите страсти
знаем
Стига бе!Кент написа:интелектуалкаМнемозина написа:
Аз пък виждам мозък.
Ей сега БоЕВ ще ме презре...
Panta rhei...
боев държи на втората частМнемозина написа:Стига бе!Кент написа:интелектуалкаМнемозина написа:
Аз пък виждам мозък.
и аз така:rotfl24::rotfl24:
Стига де, не се сърди, знаеш, че си ми слабост.Ангел написа: П.П. Ти си за бой, знаеш го, нали... Повече няма да те притеснявам като сме в Бургас.
Съжалявам наистина, така се случи...
Знам, че не съм от лесните за среща и няма да се разсърдя на никой ако реши да ме пропусне минавайки през Бс.
Четях в един дирски клуб - караха се нещо, обвиняваха се един друг, разграничаваха се един от друг....ELBI написа:Да не правиш анализ на доверителните фондове и фючърс-бондове на форумните акции на дренките ни?esti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
А аз, докато ги четях си мислех, че всички са един дол дренки.
Стана ми интересно, дали един страничен поглед върху нас няма да стигне до същия извод.
Направо ми се прииска да се гръмна.
ести, ако ангел минава и аз ще дойда спесиално можели:winkw:esti написа:Стига де, не се сърди, знаеш, че си ми слабост.Ангел написа: П.П. Ти си за бой, знаеш го, нали... Повече няма да те притеснявам като сме в Бургас.
Съжалявам наистина, така се случи...
Знам, че не съм от лесните за среща и няма да се разсърдя на никой ако реши да ме пропусне минавайки през Бс.
посмотрим де ще бягаш тогаз
И тва е само от одене по дир-а!esti написа:Направо ми се прииска да се гръмна.
Стой си тука - нема си абиш патроните.
Срещите ни помагат да превърнем виртуалното приятелство в реално. Аз вече имам реални приятели от този виртуален клуб.esti написа: Знам, че не съм от лесните за среща...
Разбираш ли сега, колко са важни срещите...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Господи, двама лекари искат да ме видят.....сигурно съм на умиране.Кент написа:
ести, ако ангел минава и аз ще дойда спесиално можели:winkw:
Не бягам бе Васе - така се случи просто.
Питай Фриски с нея как стана от раз - късмет просто....
Но наистина поне до началото на лятото вероятността да се видя с някого е почти нулева.
Сега няма да задълбавам защо....
Разбирам.Ангел написа:Срещите ни помагат да превърнем виртуалното приятелство в реално. Аз вече имам реални приятели от този виртуален клуб.esti написа: Знам, че не съм от лесните за среща...
Разбираш ли сега, колко са важни срещите...
Но това е разговор, който е за извън ефир, а днес не съм на кеф за него, съжалявам.
Обещавам ти обаче, че скоро ще ти се обадя да поговорим.
Ми аз съм си тук - там само надничам, когато тук е умряло.....или когато ми се прииска да умъртвя някой.* написа:И тва е само от одене по дир-а!esti написа:Направо ми се прииска да се гръмна.
Стой си тука - нема си абиш патроните.
аз пък се шегувамesti написа:Господи, двама лекари искат да ме видят.....сигурно съм на умиране.Кент написа:
ести, ако ангел минава и аз ще дойда спесиално можели:winkw:
Не бягам бе Васе - така се случи просто.
Питай Фриски с нея как стана от раз - късмет просто....
Но наистина поне до началото на лятото вероятността да се видя с някого е почти нулева.
Сега няма да задълбавам защо....
когато е рескъл и ако...
господ, ше стане
т.е. когато пожелая много
- Stranniche
- Обратна връзка:
Често ми се случва следното: прочитам някоя тема, решавам да напиша мнение, но продължавам да чета и... се оказва, че някой вече е написал каквото мисля. Да не споменавам колко пъти това си тиesti написа:Това, че от години си общуваме тук без кой знае, какви катаклизми (поне не видими и масови) означава ли, че всички сме един дол дренки?
Впрочем преди малко Звеневи написа точно това, което се канех да отговоря на БоЕВ по въпроса за изтупаните бабки и даже го направи по същия начин, по който го замислях.
Различията са нормално и необходимо нещо, за да съществува една общност като нашата. Ако бяхме еднакви, скуката щеше да ни раздели.
Споровете, а понякога и пререканията, са неизбежни. Важното е, че клубът съществува и е чудесно местенце!
- Глас в пустиня
Точно! И е зелен щото е от извънземно.Мнемозина написа:
Аз пък виждам мозък.![]()
- Глас в пустиня
Споко, това ще стане когато му дойде времето(монката)Мнемозина написа:Стига бе!Кент написа:интелектуалкаМнемозина написа:
Аз пък виждам мозък.
Да, но споровете, пререканията дали са наистина признак за различие?Stranniche написа: Различията са нормално и необходимо нещо, за да съществува една общност като нашата. Ако бяхме еднакви, скуката щеше да ни раздели.
Споровете, а понякога и пререканията, са неизбежни. Важното е, че клубът съществува и е чудесно местенце!
Те и циганите непрекъснато са в "спорове", но са си лика прилика - един дол....
Уф, не знам....не ми обръщайте внимание, сигурно вече взех да се насищам на виртуален живот и затова обръщам внимание на такива глупости.
Търся си повод.....
- Stranniche
- Обратна връзка:
Понякога са, понякога не са.esti написа:Да, но споровете, пререканията дали са наистина признак за различие?
Нещо не ми се философства...
Не споровете и пререканията са признаци на различие.esti написа: Да, но споровете, пререканията дали са наистина признак за различие?
Те и циганите непрекъснато са в "спорове", но са си лика прилика - един дол....
Уф, не знам....не ми обръщайте внимание, сигурно вече взех да се насищам на виртуален живот и затова обръщам внимание на такива глупости.
Търся си повод.....
Различията си съществуват и извън тях, но ги има.
Всъщност в някои отношения сме от един дол (3о4о) дренки, обаче в други сме от различни долове и всеки път е различно.
Абе много е интересно.
Panta rhei...
- Dark Angel
- Dark Angel
на мода е поливане с чай, мляко, мляко с мед, мляко с какао, миринда и др.напиткиБоЕВ написа:
Оранжерийни...или такива дето са расли в саксия и поливани с кокакола...паркетни лъвове разни - не мога да ги дишам напрао.