...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:38, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

е те тия що ги мразя ако знаешDemon написа:Те са на съботно- неделни шофьори.Quid написа:тия в дясно що не са бачкане а?
малиииииииииии
нито мога да паркирам от тях пред нас нито нищо
цял ден си местят колите на паркинга мамицата им
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
и ще ги питаш "Днес има уи уед?" (за да те разбират). Леле, колко зими съм бил тъдявата....Quid написа:е ще паркирам в столицата на компирите:rotfl24:ELBI написа:да знаеш, че и на Боровец ще са заети местата за паркиране
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
знам, как да не знам... гадни, яки цени по кръчмите, по-малко (все още) застроено от Банско (стана отврат там), но има достатъчно местенца да се ходи под ръчичка и да се гледат прекрасните борове, украсени със снежинки и висулки... много беше романтично (напоследък ходя само лятото/есента там) и ... хубавата новина е, че има тенденция за по-ниски цени (и готини оферти) по хотелите.
аз също мисля да намина този (или другия) месец...
аз също мисля да намина този (или другия) месец...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Бе и в Банско напоследък има офертички... Ако се навиеш натам (там пък в града има повечко за разходки - готина атмосфера) ще намерим и по-тънко. А може да ти помогна за по-тънко за Баня - там има минерален басеин и цените са още по-сладички... а Банско е на 5 мин с кола.Quid написа:начи ставаааа
добре звучи така
а щом и ценово е по тънко от банско направо се навих:rotfl24:
знам го тва басейнче в баняELBI написа:Бе и в Банско напоследък има офертички... Ако се навиеш натам (там пък в града има повечко за разходки - готина атмосфера) ще намерим и по-тънко. А може да ти помогна за по-тънко за Баня - там има минерален басеин и цените са още по-сладички... а Банско е на 5 мин с кола.Quid написа:начи ставаааа
добре звучи така
а щом и ценово е по тънко от банско направо се навих:rotfl24:
надуших го аз
ми ... ако нещо конкретно решиш - свиркай. Каквото мога ... знам ги всите зимни местенца... На Банско ще ти кажа едно кръчме с готини цени и невероятно месце... (не замразено - прясно им го носят - голяма вкуснотийка)...
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
трябва да сме принципниDemon написа:Естествено, че не са. Чакай да дойде събота и тогава.Quid написа:ония смутове пак ли не са мръднали в дясно на картинката а?
искам снимка от събота сутрин/обяд
и вземи си премести колата на тяхното място
ама спри напряко
гледат като прецицали мачета:rotfl24:
Този паркинг е под формата на "Г", на снимката не се вижда. Та, от другата му страна има постоянно паркирани две дърти ладички и една волга и пред тях забити в бетона стоманени пръти с опъната верига през тях. Като дойде събота, отключват катинарчето, изкарват таратайките и след това опъват веригата, за да не им паркира някой на мястото...Quid написа:ония смутове пак ли не са мръднали в дясно на картинката а?

Правил съм го. Знаеш ли кви скандали стават после. Тези места си били техни, щото разбираш ли блока бил направен на мястото на техните къщи...Quid написа: и вземи си премести колата на тяхното място
ама спри напряко
гледат като прецицали мачета:rotfl24:
Малко ядове си имам, че и с тях да се разправям. Плюс това те са 100% македонци, а аз само 50%