...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:55, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Четете Зочовци...
Превръщаме се в интернетска легендаDemon написа:мен ме усмихна...
ако па мислиш че няма да им ги поискам е те па наELBI написа:на тебе разчитахме да събираш кинтите...Quid написа:
е как ще вземат без да си платят е са се чудя
:blum:
нещо си абдикирал май
що да им ме ги поискам
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Не само!4avdar4e написа:Превръщаме се в интернетска легендаDemon написа:мен ме усмихна...:rotfl24:
Мен в Пловдив не ме пускат.
или легенда или 500 евро4avdar4e написа:Превръщаме се в интернетска легендаDemon написа:мен ме усмихна...:rotfl24:
избирай:blum:
аз не разбрах онази що не иска да им направи стриптиз обачеDemon написа:мен ме усмихна...
леле, сега ако му фраснеш и подобаваща лихва...Амаранта написа:Поне стана ясно кого ще глобяваме,ELBI написа:
на тебе разчитахме да събираш кинтите...
нещо си абдикирал май
това са си пропуснати ползи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
що, какво, ако - въпроси за учени и тийнеджъри, не за банкери...Quid написа:ако па мислиш че няма да им ги поискам е те па наELBI написа:на тебе разчитахме да събираш кинтите...Quid написа:
е как ще вземат без да си платят е са се чудя
:blum:
нещо си абдикирал май
що да им ме ги поискам
дай ексел тейбъл с приходите и повече го не усуквай...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Боже, наблюдават ни! 
Чувствам се омърсена.

Чувствам се омърсена.
Кой не те пуща, бе?* написа:
Не само!
Мен в Пловдив не ме пускат.

Виж кво е писал инжинера- Като мухи на лайно ще долетят шушумиги, дето от ник пишат меко, а опонентите си ги псуват мръсно от името на 2-3-и повече нерегистрирани.Quid написа:знаех си аз че тия анонимните са гадове
хубаво ги бях подбрал тия гадни пияници и извратеняци долни:rotfl24:
Значи затова си имаме една камара регистрирани и непишещи (почти или съвсем)...

инжинери ще четаDemon написа:Виж кво е писал инжинера- Като мухи на лайно ще долетят шушумиги, дето от ник пишат меко, а опонентите си ги псуват мръсно от името на 2-3-и повече нерегистрирани.Quid написа:знаех си аз че тия анонимните са гадове
хубаво ги бях подбрал тия гадни пияници и извратеняци долни:rotfl24:
Значи затова си имаме една камара регистрирани и непишещи (почти или съвсем)...
тия са баси и извратените
Demon написа:мен ме усмихна...
аз само да кажа, че до втората година - добре
после чувствата се трансформират и се преминава бавно към чисто практически
в това число финансови въпроси
Воайори такива!Demon написа:Абе, винаги може и ощеesti написа:
Кво клипче бе, Доки!
Баш па вие тук сте ме виждали най-разсъблечена - и бельото ми знаете даже.![]()
Още, още...
Навремето онази тема точно така се казваше - "По молба на воайорите" ако добре помня....
Бях споменала нещичко в друга тема и Рем не миряса, докато не ме кандърдиса да си кажа всичко, щото бил воайор.
Ех, спомени....
Да взема да се махам аз, че току виж пак успеете да ме придумате нещо.....
това щот сме твърди...esti написа:Тях не мога да ги мисля - аз съм моногамна!ELBI написа:ние - да, ама другите - невиждали...esti написа:Баш па вие тук сте ме виждали най-разсъблечена - и бельото ми знаете даже.
Давам само на зочовци.
Дарки като каза, че се хващам за думите, какво ли значи "приличен форумен живот"?Demon написа:мен ме усмихна...
Този ник хич не ни е чел Фнимателно...
Panta rhei...