НаздравеП.П Сори аз пак съм недовидяла, че той Рем ме изпреварил и пуснал вече такваз тема - виновен:shy::shy::shy:

НаздравеАма пък страхотни снимки...bibilyana написа:МАРТА!!!
П.П Сори аз пак съм недовидяла, че той Рем ме изпреварил и пуснал вече такваз тема - виновен:shy::shy::shy:
снимките са супер...TerE написа:Ама пък страхотни снимки...bibilyana написа:МАРТА!!!
П.П Сори аз пак съм недовидяла, че той Рем ме изпреварил и пуснал вече такваз тема - виновен:shy::shy::shy:![]()
Честита да е!![]()
bibilyana написа:МАРТА!!!
Ауууууууууууу,какви красотиииииииииииииииииииии!
Благодаря тиииииииииииииииииииииииии!!!
АхаELBI написа:
снимките са супер...
тере, това малък ротко ли е?

Добър ротко - добър - няма да хапеш ей!:lol:TerE написа:АхаELBI написа:
снимките са супер...
тере, това малък ротко ли е?но само аватар..... ето "в оригинал"
:
P.S. Сори за не-бабомартенската снимка:shy:, ама нещо не мога да го намеря с мартеница

ОО много е хубав, а тоз полу-празен плаж где се нахожда?TerE написа: Ахано само аватар..... ето "в оригинал"
:
P.S. Сори за не-бабомартенската снимка:shy:, ама нещо не мога да го намеря с мартеница
О, имам още четири!bibilyana написа:
П.П - Боев, и твоят куч е страхотен - ама него съм го виждала, и аз един ден ще си имам един голям куч....., (аз преди имах де-сетер-първата ми кучешка любов) но за съжаление за сега няма къде......
Наистина не сме виждали много животини тука, а аз също съм любопитна - много ги обичам животините....
Добър, добър той....БоЕВ написа:
Добър ротко - добър - няма да хапеш ей!:lol:
Ти си втората след Биби която пуска мурджо тук. Много ми се иска да видя всичките кучета на клубарите ама са скръндци не пущат нищо, а аз моят съм го пускал и пак ще го пусна...
bibilyana написа:
ОО много е хубав, а тоз полу-празен плаж где се нахожда?
Красиво животно, чувал съм че са много любвеобвилни.TerE написа: Добър, добър той....

ехее - значи наистина сте голямо семействоБоЕВ написа:купон - мъкна храна с чувалите, а в хранителните магазини ми запазват бракуван хляб няколко пъти седмично..