Напоследък така ми изглежда зочо.
Нищо лично.
И извинявайте ако има нещо.
И кво от тва?esti написа:Менопауза, андропауза и лют пубертет съчетан със старческа деменция в едно.
Нищо лично.
Абе на гол гъз...esti написа:хахахахаа
Не бе, както казах - нищо лично, просто споделих и аз едно мое усещане в тон с общото звучене.* написа:Абе на гол гъз...esti написа:хахахахаа
За деменцията не се безпокой.esti написа:Менопауза, андропауза и лют пубертет съчетан със старческа деменция в едно.
Нищо лично.
А това, като се казва мено"пауза", означава ли, че е временно?esti написа:Менопауза, андропауза и лют пубертет съчетан със старческа деменция в едно.
Хората са обезумели от деменции, криза ги тресе, той оргийка... Добре си ти, добрееее....Remmivs написа:Нещо съм изпуснал пулса на клупчето май... Нещо друго да съм изпуснал? Някой оргийка? М? Перверзници такива, не, не, не беше така - пияници и извратеняци!vyara написа:Бе има все още няколко нормални, незасегнати от общата криза. В тях ми е надеждата.
Абе, ти нямаше ли да бачкаш нещо???Remmivs написа:
Само хубави неща може да си помисли и да си каже...vyara написа:Боже, как звучи само. Ако ни чете някой отстрани, не знам какво ще си каже.
* написа: Eй, б*м*му чоУек не мождасе престори на кандидат-извратеняк, пиАница и пройдоха...
забрави напредналата форма на Паркинсон, страхова невроза, мигрена, пролетна умора и спондилоартроза...esti написа:Менопауза, андропауза и лют пубертет съчетан със старческа деменция в едно.
Нищо лично.