Ако имаш две цици, ----....
Ако имаш две цици, ----....
Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:
Re: Ако имаш две цици, ----....
Пич, Наздраве!:DЗвеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

vyara написа:Звеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:[хлъц!]
![]()
Пий вода.
[unknown] написа:Пич, Наздраве!:DЗвеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:
За наздраветУ е ясно... Ако бяФф пич, ....
Ти ша ми кажеш кво да пия!:DЗвеневия написа:vyara написа:Звеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:[хлъц!]
![]()
Пий вода.
Няма да дадеш, знам. Такова понятие като еднацица/единциц при крепко здраве на цицонасителя:twisted: има само в митологията:PЗвеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:
П.П. Или даваш двете или нищо:D
Сори, ама, ама ако моеш си поисквай - аз трябва да кача 60 оки още, за да ти дам...Kent написа:Няма да дадеш, знам. Такова понятие като еднацица/единциц при крепко здраве на цицонасителя:twisted: има само в митологията:PЗвеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:
П.П. Или даваш двете или нищо:D
Тва "пич" е нещо като "Майна", анадънмо?:lol:Звеневия написа:Ако бяФф пич, ....[unknown] написа:Пич, Наздраве!:DЗвеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:?:?:?:?
Наздраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Едни християнски помисли са ти дошли...Звеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:
Panta rhei...
Които си ги имат ги дават само в комплект - не по една...Звеневия написа:Ще ли дАдеш Инътъ на ближния?:shock:
Пък и "ближните" ги приемат само комплект - инак - все едно да си купиш панталон с един крачол (гледай какво хубаво сравнение, а не като онова за лова и секса
8)