Много я обичам пустата му земя, да я чопля, да я ровя - кеф необясним. А, как само ухае влажната и рохкава земя...

блазе ти ,Боевски....БоЕВ написа:Овошките са ОК - остава лозето и здраво наторяване на тревата.
Много я обичам пустата му земя, да я чопля, да я ровя - кеф необясним. А, как само ухае влажната и рохкава земя...

doktorka написа:блазе ти ,Боевски....БоЕВ написа:Овошките са ОК - остава лозето и здраво наторяване на тревата.
аз си насаих цветенцата...
утре ще ги снимам-всички са жълтурчета...
ОБАЧЕ туй тук не е почва ,а глина...
влажна да..ама рохкава НИКАК!...
после лозето да покажеш;)
В научната л-ра това "просто" производство ли се водеше?:winkw:Марвин написа:Абе, лесна е твойта: ори, мели и яж!
Не давам ухо на разни обяснения, правя нещо защото ми доставя удоволствие...много обичам лятото да ходя бос, тревата да те гъделичка...bibilyana написа:Браво Боев, поздравления за овошките изглеждат разкошно,
а пък много обяснения съм чувала за това защо е приятно да си "близо до земята" ама не им вярвам - не знам - природа предполагам, така сме създадени
Пък аз с детето снощи засадих копър и магданоз на балкона, пък, пъкБоЕВ написа: Купих си теменужки, най-вероятно утре ще ги бодна, а ме чакат и още няколко опаковки със цветни семенца, луковички...Ще има да снимааам.
Тя, първата реколта беше преди две години. Надявам се вятърът да утихне и да се задържи малко по-топло, та да могат пчеличките да си свършат работата, иначе всичко е на халос.maggot написа:Ууууу, кефче! Аз само чакам да пооправя оградата на двора и продължавам с копането. Ама цветенца, де - за овошки няма място
А, и да почерпиш от първата реколта! Да не мислиш, че ще ти се размине?
Саксийните биберчета са огън, имал съм няколко вида, но вече не ми е позволено да ги ям. Тия дни набързо нахвърлях някой мерудии, трябва да хвърля репичките и зелената салатка, та да са готови за Гергьов ден.4avdar4e написа:Пък аз с детето снощи засадих копър и магданоз на балкона, пък, пъкБоЕВ написа: Купих си теменужки, най-вероятно утре ще ги бодна, а ме чакат и още няколко опаковки със цветни семенца, луковички...Ще има да снимааам.![]()
Скоро - и люти чушки, специален подарък от Мнемото
Като знаеш, що питаш?БоЕВ написа:В научната л-ра това "просто" производство ли се водеше?:winkw:Марвин написа:Абе, лесна е твойта: ори, мели и яж!
Лаф да става.Марвин написа:Като знаеш, що питаш?БоЕВ написа:В научната л-ра това "просто" производство ли се водеше?:winkw:Марвин написа:Абе, лесна е твойта: ори, мели и яж!
Именно де!БоЕВ написа:Лаф да става.Марвин написа:Като знаеш, що питаш?БоЕВ написа:В научната л-ра това "просто" производство ли се водеше?:winkw:Марвин написа:Абе, лесна е твойта: ори, мели и яж!
Ама опитахте ли предварително дали са достатъчно подходящи?4avdar4e написа: Скоро - и люти чушки, специален подарък от Мнемото
По акъл от клуба на знаещите сме сложили семенца на влажен памук и чакаме да покълнат. Дааа, красиви са, особено като цъфтятМнемозина написа: Ама опитахте ли предварително дали са достатъчно подходящи?
Макар че те май стават и красивички, та все някакъв ефект ще имат.
Боевски....БоЕВ написа:Саксийните биберчета са огън, имал съм няколко вида, но вече не ми е позволено да ги ям. Тия дни набързо нахвърлях някой мерудии, трябва да хвърля репичките и зелената салатка, та да са готови за Гергьов ден.4avdar4e написа:Пък аз с детето снощи засадих копър и магданоз на балкона, пък, пъкБоЕВ написа: Купих си теменужки, най-вероятно утре ще ги бодна, а ме чакат и още няколко опаковки със цветни семенца, луковички...Ще има да снимааам.![]()
Скоро - и люти чушки, специален подарък от Мнемото
Страхотни! Тенкс!doktorka написа:
еги де ги....
ама са две редички като войници.
Проблемът е там, че хапчета пия само в краен случай и с пистолет опрян в челото.doktorka написа:
Боевски....
Дал Господ от всичко!ELBI написа:супер си!
Важното и ракийката да е ОК.
и ЧВ, разбира се (и мезенцето към него).
Аз много обичам да гледам как някои хора садят, копаят - направо се изпълвам с живот... (не е майтап).
eeeeee....БоЕВ написа:Проблемът е там, че хапчета пия само в краен случай и с пистолет опрян в челото.doktorka написа:
Боевски....
Съзнателно и съвсем доброволно избягвам лютото, както и червеното вино...и всичко което по някакъв начин ми създава дискомфорт.
doktorka написа:eeeeee....БоЕВ написа:Проблемът е там, че хапчета пия само в краен случай и с пистолет опрян в челото.doktorka написа:
Боевски....
Съзнателно и съвсем доброволно избягвам лютото, както и червеното вино...и всичко което по някакъв начин ми създава дискомфорт.
сега кажи че ..и "третото" нещо избягваш целенасочено и доброволно....
и ще се заема да те"лекувам" отма!
:blum:
знаех си аз....doktorka написа:Скоро ще станат 20 години откакто се "водим" с жената - мислиш ли че с "въздържание" става тая работа.
Въх я. Решили сме на 70 г семеен живот да си подновим брачните клетви.БоЕВ написа:знаех си аз....doktorka написа:Скоро ще станат 20 години откакто се "водим" с жената - мислиш ли че с "въздържание" става тая работа.
:blum::blum:
ама тъй както беше тръгнал...
викам си ВЪХ!
Боееев, добре, че ми напомни!БоЕВ написа:Решили сме на 70 г семеен живот да си подновим брачните клетви.:lol:

Ести, много е красиво!!!esti написа:А пък на мен ми цъфна Каланхоето.![]()
Ситничко едно, нежничко....4avdar4e написа:Ести, много е красиво!!!esti написа:А пък на мен ми цъфна Каланхоето.![]()
Аре, са пак разходи...esti написа:Подарявам ти го.
Въх я. Решили сме на 70 г семеен живот да си подновим брачните клетви.БоЕВ написа:знаех си аз....doktorka написа:Скоро ще станат 20 години откакто се "водим" с жената - мислиш ли че с "въздържание" става тая работа.
:blum::blum:
ама тъй както беше тръгнал...
викам си ВЪХ!

Веркей, много красутъ, много нещо:lol: Благородно завиждам и честито за къщурката!!!! Дано да ви е близичко и да можете често да забягвате, за дечурлигите това е прелест, пък и за дъртите също (по всяка вероятност).vyara написа:И аз днес садих луковици на цветя. Не съм се похвалила, но от миналата есен си имаме една селска къщура с двор и сега най-сетне ще има къде да се вихря. Но засега няма с какво да се хваля. Има много здравец и диви теменужки из двора. Тук там лалета, нарциси и зюбмюли, които още не са цъфнали. Но по-нататък ще показвам и аз снимки. Засега само това.
Аз съм така като правя ремонтите... голям кеф е просто да си говориш с някого - бачкането върви и по-леко и по-бързо...БоЕВ написа:Дал Господ от всичко!ELBI написа:супер си!
Важното и ракийката да е ОК.
и ЧВ, разбира се (и мезенцето към него).
Аз много обичам да гледам как някои хора садят, копаят - направо се изпълвам с живот... (не е майтап).
Аз пък обичам докато работя някой да се върти около мен и да си говорим, и сам се справям много добре, но си е по друго когато можеш и да пофилософстваш.
Пред Бога и пред хората. Нещо от сорта - в добро и зло, в радост и скръб...докато смъртта ни раздели.esti написа: Абе какви са тези клетви?
Аз не помня такива работи...
Чудесно е това нещо, мисля че съм го виждал цъфнало това цвеке.esti написа:А пък на мен ми цъфна Каланхоето.![]()