скоро имам рож-ден
Re: скоро имам рож-ден
А сигурен ли си?Звеневия написа:
Където и да е това "здесь"....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

То и аз скоро
ама друго си избрах

ама друго си избрах

Глен-ке, тебе те нема у форумския списък, я марш да се записвашГлен написа:То и аз скоро
ама друго си избрах![]()
Мило,4avdar4e написа:Глен-ке, тебе те нема у форумския списък, я марш да се записвашГлен написа:То и аз скоро
ама друго си избрах![]()
къф ти список:)
Важното е да ни е гот като се засечем.
Понякога си мисля,че дадите са само оправдание за несвършените хиляди неща.
Ама много не ме слушай щото съм на ракийка със салатка:)
Радвам се, че си тук!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тези ги свършихме
Остана само това
Остана само това

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
добре4avdar4e написа:аре ако може без стриптизьорки, благодаряQuid написа:тази тениска и една стриптизьорка да се умеша у тениската:rotfl24:
нека да са две стриптизьорките:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ми вземи три братчедЗвеневия написа:НещА две!Quid написа:добре4avdar4e написа:аре ако може без стриптизьорки, благодаряQuid написа:тази тениска и една стриптизьорка да се умеша у тениската:rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
То стана б@си и кадаифа:lol::lol::lol:Quid написа:ми вземи три братчедЗвеневия написа:НещА две!Quid написа:добре4avdar4e написа:аре ако може без стриптизьорки, благодаряQuid написа:тази тениска и една стриптизьорка да се умеша у тениската:rotfl24:
по-малко стриптизьорки,
по-малко трупове

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ми що неЗвеневия написа:Тогава да заръчваме стирптизьори - да се увеличава прирастО?!frisky lioness написа:по-малко стриптизьорки,
по-малко трупове
са ако искаш стриптизьори та кво:-)
кви трупове бреfrisky lioness написа:То стана б@си и кадаифа:lol::lol::lol:Quid написа:ми вземи три братчедЗвеневия написа:НещА две!Quid написа:добре4avdar4e написа:аре ако може без стриптизьорки, благодаряQuid написа:тази тениска и една стриптизьорка да се умеша у тениската:rotfl24:
по-малко стриптизьорки,
по-малко трупове
по малко пиене де:-)
е кво сега и тиЗвеневия написа:Ей човек данси поиска една тъпа т е н и с к а...Quid написа:са ако искаш стриптизьори та кво:-)
Веднага -"тисипедераст!"
всеки малко или много е педераст така че няма лошо:rotfl24:
една не искаш
две не искаш
три са ти много
стриптозьори- нещо взеха да се усукват нещата:-)