Сульо и Пульо
Сульо и Пульо
трябва да бъдат разпитани докрай защо не са се срещали с Румен Петков.
От разработваните лица в България май само те останаха дет не са се срещали...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Из "Репортаж за трите хаш"
Валери Петров
..."И вълна вълната гони, към различни пентагони
и различни пентагони свиват рамене с пагони,
наш не е, не е и наш...
Е, тогава кой е той
този предан нам герой,
спъващ сам по почин свой
болшевишкия им строй.
"Някой некадърник наш,
скрит под кадров камуфлаж,
но с глава от алабаш."

Валери Петров
..."И вълна вълната гони, към различни пентагони
и различни пентагони свиват рамене с пагони,
наш не е, не е и наш...
Е, тогава кой е той
този предан нам герой,
спъващ сам по почин свой
болшевишкия им строй.
"Някой некадърник наш,
скрит под кадров камуфлаж,
но с глава от алабаш."
- сър Айвънхоу
Re: Сульо и Пульо
И аз не съм се срещал с Пикаещия във фонтани (Пияният на пресконференции)...ELBI написа:трябва да бъдат разпитани докрай защо не са се срещали с Румен Петков.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Че ти разработвано лице ли си, беМарвин написа:И аз не съм се срещал с Пикаещия във фонтани (Пияният на пресконференции)...ELBI написа:трябва да бъдат разпитани докрай защо не са се срещали с Румен Петков.
Аз и за Сульо и Пульо не знаех, че са разработвани.4avdar4e написа:Че ти разработвано лице ли си, беМарвин написа:И аз не съм се срещал с Пикаещия във фонтани (Пияният на пресконференции)...ELBI написа:трябва да бъдат разпитани докрай защо не са се срещали с Румен Петков.
От разработваните лица в България май само те останаха дет не са се срещали...:blink:
Абе човек всъщност знае ли, като го разработват?
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Че ти разработвано лице ли си, беМарвин написа:И аз не съм се срещал с Пикаещия във фонтани (Пияният на пресконференции)...ELBI написа:трябва да бъдат разпитани докрай защо не са се срещали с Румен Петков.
От разработваните лица в България май само те останаха дет не са се срещали...:blink:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Точно в момента тихо и кротко си чета "Доколкото си спомням", 2, на Г. Данаилов. А щях да си лягам, ехеееее, преди 2 часа... Тъй че, шшшт, не ми пречете, моля!!!Мнемозина написа: Аз и за Сульо и Пульо не знаех, че са разработвани.
Абе човек всъщност знае ли, като го разработват?
Всичко се повтаря в една или друга степен, ама не всичко е едно. Щото сега, ако не друго, има разни певчески конкурси
"Доколкото си спомням" вече съм ги позабравила4avdar4e написа:
Точно в момента тихо и кротко си чета "Доколкото си спомням", 2, на Г. Данаилов. А щях да си лягам, ехеееее, преди 2 часа... Тъй че, шшшт, не ми пречете, моля!!!
Всичко се повтаря в една или друга степен, ама не всичко е едно. Щото сега, ако не друго, има разни певчески конкурси
Ей, не погледнах днес Безобидна какво ти препоръчваше на Дубравка Угрешич... отивам.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Green Light
Колкото може по- грандиозна пушилка да се вдигне, с колкото се може повече хора, та ако има как да забравят журналистите и да престанат да го питат вътрешния ни министър Румен Петков защо взима подкупи по най- абдалския начин.ELBI написа:трябва да бъдат разпитани докрай защо не са се срещали с Румен Петков.
Тука, е сега, скоро, един образ направи следното. Не е в мойта фирма, при едни клиенти се развива случая. Има обект значи, има нужда от проекти, изработване на устройства и детайли и т.н. Техен висш служител натоварна проектантското бюро на жена си да изработи проекта. Изработват го. Налагат се промени - променя жената квот трябва. Човека лично заверява промените, но(има такива шарани) в завода, за изработка на нещата, без да иска, носи стария проект в който не са отразени промените. Усирането е тотално загубата е за повече от сто бона, скандала още не е заглъхнал. Та и Румен Петков така - алчността трябва да е съпроводена с работоспособност и ум. Не става с къркане и курви. Поне не само
Последно промяна от Green Light на 27.03.08, 12:43, променено общо 1 път.
за разлика от другите ние от 4-ти км имаме изключително сериозно отношение за нещата:rotfl24:ELBI написа:Вие не сте. Аз и Куида - сме!!!МЪЖжжж написа:Ние сме на всеки /4-ти / километър..Quid написа:тва е неква любовна история
или е грешка
нещата които са такива в бг
Ади моля ви, да няма грешки...
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Ако знаеш колко точно го казваш, като филмът за войната на Чарли Уилсън точно тези ти думи ще докаже... мисли за събота/неделя!Green Light написа:...Не става с къркане и курви. Поне не само
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
мое да го наричаме - меню:rotfl24:bead_ написа:и ценоразпис:winkw:ELBI написа:Така е. И солидни основи. И дългосрочна политика. И стратегия.Quid написа: за разлика от другите ние от 4-ти км имаме изключително сериозно отношение за нещата:rotfl24:
- Green Light
е да не е чумав са като е жененGreen Light написа:Remmivs написа:За да се вдигне нещо, то то трябва първо да е свалено, Лейди Бийд. Интересно кого бихте желали да наемете за ъ-ъ консултант по ъ-ъ свалянето...bead_ написа:задълбахме с това вдигане... да можех да си взема нурикян на граждански договор като консултант...
Ти си женен!
женените се котират винаги якооооо:winkw:
- Глас в пустиня
- Green Light
Не ама като го казвам и му падат акциите на Ремиус по малко.Quid написа:е да не е чумав са като е жененGreen Light написа:Remmivs написа:За да се вдигне нещо, то то трябва първо да е свалено, Лейди Бийд. Интересно кого бихте желали да наемете за ъ-ъ консултант по ъ-ъ свалянето...bead_ написа:задълбахме с това вдигане... да можех да си взема нурикян на граждански договор като консултант...
Ти си женен!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Един пич като е свестен и готинbead_ написа:НИЩО ПОДОБНО! яко се котират яките пичове. мухълите с халка, без халка... няма кой да ги кльопа!Quid написа:
е да не е чумав са като е женен
в тази връзка рем го спасява единствено споменатото някъде из темата лекарско наблюдение:winkw:
няма никакво значение какъв цвят е ферарито му

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва ще да е от шапката, дет си си я нахлупилRemmivs написа:Хех, значи се класирам, бях се нещо попритеснил. Моето е невидимо.frisky lioness написа:Един пич като е свестен и готин
няма никакво значение какъв цвят е ферарито му
Само нея виждам
А иначе....взички знаем, всички знаем....Невидимото за очите е видимо за сърцето

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.