По-сладко беше да си мислим как ще се случат и да се надяваме
Та ... за пейнтбола ми е мисълта - играли ли сте?
Варна, имаме ли такива неща тук?
Все някога трябва да опитам, де е*а!
Специален поздрав за теб!
аз много си падам по такива нещица...Rain написа:Преди няколко години щяхме да играем с една задруга. Само че задругата се разпадна, не отидохме в балкана, не ми сложиха грахово зърно под палатката ... А то беше такъв ентусиазъм, такива закани, що чудеса се не случиха![]()
ми аз от колко време аха аха да те сваля..ти обаче не дваш да му се не види!Quid написа:кво ми намигаш са аdoktorka написа:и правилно...Quid написа:мен ме е шубе от тва
цапа..
е то па не може всичко да ми е у ред сега деdoktorka написа:не беееQuid написа:иванчо среща мариика
и мариика казва
здравей иванчо!
и иванчо
мериике ти ме свали е са
иванчо среща марийка
и и казва:"как си марийке?"
и марийка отговаря:"Иии с три думи ме нави!"
куцат ти вицовет:blum:
за пейнтбол и аз не знам, мога да предложа обаче стрелба по неподвижни и други мишени:rotfl24: с пневматичен полуавтоматичен пистолетRain написа:Преди няколко години щяхме да играем с една задруга. Само че задругата се разпадна, не отидохме в балкана, не ми сложиха грахово зърно под палатката ... А то беше такъв ентусиазъм, такива закани, що чудеса се не случиха![]()
В Бургас има, ако искаш - поне ти е близо.Rain написа:
Варна, имаме ли такива неща тук?![]()
За Аврен казват така (не съм ли го писала тук?):4avdar4e написа:Може ли, моляяяя, като за по-глупавки да ми обясните смешкатаМнемозина написа:Ми до Аврен, разбира се, къде другаде...snigmi написа:На изхода на магистралата към Бургас, точно на разклона за Аврен, в дясно, има оборудван терен и тн.
Благодаря, сега се чувствУвам с една идея по-умнаМнемозина написа: За Аврен казват така (не съм ли го писала тук?):
"Айдути у Аврен влязоха, авренци айдути обраха."
Такива са едни войнствени и агресивни... Или поне са били, не знам.
Ми освен да бъда съдия.4avdar4e написа:Благодаря, сега се чувствУвам с една идея по-умнаМнемозина написа: За Аврен казват така (не съм ли го писала тук?):
"Айдути у Аврен влязоха, авренци айдути обраха."
Такива са едни войнствени и агресивни... Или поне са били, не знам.
Обаче не разбрах ся ти кво намекваш?? Че ние от СА може би спрямо ВА сме айдути??
П.П. Крайно време ти е да се самоопределиш