Черни дупки в Интернетя?

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Черни дупки в Интернетя?

Мнение от Gaspode »

Една статуя ме доведе до този сайт.
Имате проблем да достигнете любим уеб сайт? Може би сайта е офлайн или компютъра, на който е разположен, е изключен за профилактика. Причината обаче може да бъде и нещо по-мистериозно. Във всеки един момент част от Интернет трафика бива насочен към информационни "черни дупки". Това са ситуации, при които съществува път до местоназначението, но съобщенията - заявка за достъп до уеб страница, изходяща поща и др. - се губи по пътя.
Хъбъл, както са кръстили тази система, следи за такива черни дупки в реално време и произвежда една карта на света с местоположението на откритите черни дупки... Има доста в Румъния и нито една в Бг? Изоставаме отново :grin::grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Черни дупки в Интернетя?

Мнение от bead_ »

Gaspode написа:Една статуя ме доведе до този сайт.
Имате проблем да достигнете любим уеб сайт? Може би сайта е офлайн или компютъра, на който е разположен, е изключен за профилактика. Причината обаче може да бъде и нещо по-мистериозно. Във всеки един момент част от Интернет трафика бива насочен към информационни "черни дупки". Това са ситуации, при които съществува път до местоназначението, но съобщенията - заявка за достъп до уеб страница, изходяща поща и др. - се губи по пътя.
Хъбъл, както са кръстили тази система, следи за такива черни дупки в реално време и произвежда една карта на света с местоположението на откритите черни дупки... Има доста в Румъния и нито една в Бг? Изоставаме отново :grin::grin:
глей хабъл с кво е зает: http://www.newlaunches.com/archives/fir ... escope.php
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

:grin:
kewl
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
глей хабъл с кво е зает

Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
Умееш ти да убиеш и най-хубавия виц... :rotfl24:

Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Gaspode написа:
Green Light написа: Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
той си е убит. от времето. щерка ми и хората от нейното поколение няма как да го схванат...
just perfect
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
bead_ написа:
глей хабъл с кво е зает

Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
Лъснал надписа Малборо...
А на другата сутрин: Made in Bulgaria
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Чшш! Момченцей! Аз много хубаво ги разказвам. Сега, че има някои хора, които нямат чувство за хумор, аз кво да направя? Като веднъж в една беседка петнайсетина човека се бяхме събрали. И аз им викам- сега ако пак не се смеете, повече няма да ви разправям вицове. И един глупак вика на гаджето си: Звук да не съм чул от тебе!
Представяш ли си?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
той си е убит. .
Чшшш! Момиченцеей
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:Като веднъж в една беседка петнайсетина човека се бяхме събрали. И аз им викам- сега ако пак не се смеете, повече няма да ви разправям вицове. И един глупак вика на гаджето си: Звук да не съм чул от тебе!
Представяш ли си?
тя тръгна да ръкопляска от радост ли?:winkw:
just perfect
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Чшш! Момченцей! Аз много хубаво ги разказвам. Сега, че има някои хора, които нямат чувство за хумор, аз кво да направя? Като веднъж в една беседка петнайсетина човека се бяхме събрали. И аз им викам- сега ако пак не се смеете, повече няма да ви разправям вицове. И един глупак вика на гаджето си: Звук да не съм чул от тебе!
Представяш ли си?
Мдаааа
Повечето гении са били оценени постмортем, ако се не лъжа...
Ама според мен не си струва да се жертваш сал зарад една оценка...
Ти си разказвай смело, пък аз ще си ги превеждам симултантно и пак ще се смея. Обещавам... :blum:

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Sorry admin, just test your security, There are many holes on your web

|||Hacked By Ny4MuKz|||

HACKED By Dhammasavana

Току-що от един сайт ми съобщиха това
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

frisky lioness написа:Sorry admin, just test your security, There are many holes on your web

|||Hacked By Ny4MuKz|||

HACKED By Dhammasavana

Току-що от един сайт ми съобщиха това
За други дупки беше темата... ма то по някое време всички дупки стават еднакви... поне на пръв поглед :grin::grin:

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Gaspode написа:
За други дупки беше темата... ма то по някое време всички дупки стават еднакви... поне на пръв поглед :grin::grin:
Абе, дупки...
Да не издребняваме:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Gaspode написа:Една статуя ме доведе до този сайт.
хе!
в румъния дупките...
у нас..ъъъъъ...тъй дето нали такова ...:shy:..използва дупките...
такова де...
за кво са дъпки ,ако не за д се използват?
:blum:
Публикувай отговор