Хъбъл, както са кръстили тази система, следи за такива черни дупки в реално време и произвежда една карта на света с местоположението на откритите черни дупки... Има доста в Румъния и нито една в Бг? Изоставаме отновоИмате проблем да достигнете любим уеб сайт? Може би сайта е офлайн или компютъра, на който е разположен, е изключен за профилактика. Причината обаче може да бъде и нещо по-мистериозно. Във всеки един момент част от Интернет трафика бива насочен към информационни "черни дупки". Това са ситуации, при които съществува път до местоназначението, но съобщенията - заявка за достъп до уеб страница, изходяща поща и др. - се губи по пътя.
Черни дупки в Интернетя?
Черни дупки в Интернетя?
Една статуя ме доведе до този сайт.

Re: Черни дупки в Интернетя?
глей хабъл с кво е зает: http://www.newlaunches.com/archives/fir ... escope.phpGaspode написа:Една статуя ме доведе до този сайт.
Хъбъл, както са кръстили тази система, следи за такива черни дупки в реално време и произвежда една карта на света с местоположението на откритите черни дупки... Има доста в Румъния и нито една в Бг? Изоставаме отновоИмате проблем да достигнете любим уеб сайт? Може би сайта е офлайн или компютъра, на който е разположен, е изключен за профилактика. Причината обаче може да бъде и нещо по-мистериозно. Във всеки един момент част от Интернет трафика бива насочен към информационни "черни дупки". Това са ситуации, при които съществува път до местоназначението, но съобщенията - заявка за достъп до уеб страница, изходяща поща и др. - се губи по пътя.
just perfect
- Green Light
bead_ написа:
глей хабъл с кво е зает
Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
Умееш ти да убиеш и най-хубавия виц...Green Light написа: Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
той си е убит. от времето. щерка ми и хората от нейното поколение няма как да го схванат...Gaspode написа:Умееш ти да убиеш и най-хубавия виц...Green Light написа: Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
just perfect
- сър Айвънхоу
Green Light написа:bead_ написа:
глей хабъл с кво е заетЛъснал надписа Малборо...
Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
А на другата сутрин: Made in Bulgaria
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Чшш! Момченцей! Аз много хубаво ги разказвам. Сега, че има някои хора, които нямат чувство за хумор, аз кво да направя? Като веднъж в една беседка петнайсетина човека се бяхме събрали. И аз им викам- сега ако пак не се смеете, повече няма да ви разправям вицове. И един глупак вика на гаджето си: Звук да не съм чул от тебе!Gaspode написа:Умееш ти да убиеш и най-хубавия виц...Green Light написа: Ейй Имаше един виц за това как СССР нарисували сърп и чук на луната, пък после американците нещо друго направили, докато най- накрая руснаците я боядисали цялата червена, че да няма къде да се сложи нищо. На следващата нощ на червения фон лъснал надписа на Кока Кола.
Представяш ли си?
- Green Light
Чшшш! Момиченцеейbead_ написа:
той си е убит. .
тя тръгна да ръкопляска от радост ли?:winkw:Green Light написа:Като веднъж в една беседка петнайсетина човека се бяхме събрали. И аз им викам- сега ако пак не се смеете, повече няма да ви разправям вицове. И един глупак вика на гаджето си: Звук да не съм чул от тебе!
Представяш ли си?
just perfect
МдааааGreen Light написа: Чшш! Момченцей! Аз много хубаво ги разказвам. Сега, че има някои хора, които нямат чувство за хумор, аз кво да направя? Като веднъж в една беседка петнайсетина човека се бяхме събрали. И аз им викам- сега ако пак не се смеете, повече няма да ви разправям вицове. И един глупак вика на гаджето си: Звук да не съм чул от тебе!
Представяш ли си?
Повечето гении са били оценени постмортем, ако се не лъжа...
Ама според мен не си струва да се жертваш сал зарад една оценка...
Ти си разказвай смело, пък аз ще си ги превеждам симултантно и пак ще се смея. Обещавам...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Sorry admin, just test your security, There are many holes on your web
|||Hacked By Ny4MuKz|||
HACKED By Dhammasavana
Току-що от един сайт ми съобщиха това
|||Hacked By Ny4MuKz|||
HACKED By Dhammasavana

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
За други дупки беше темата... ма то по някое време всички дупки стават еднакви... поне на пръв погледfrisky lioness написа:Sorry admin, just test your security, There are many holes on your web
|||Hacked By Ny4MuKz|||
HACKED By Dhammasavana
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе, дупки...Gaspode написа:
За други дупки беше темата... ма то по някое време всички дупки стават еднакви... поне на пръв поглед
Да не издребняваме:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
хе!Gaspode написа:Една статуя ме доведе до този сайт.
в румъния дупките...
у нас..ъъъъъ...тъй дето нали такова ...
такова де...
за кво са дъпки ,ако не за д се използват?