нещата тези дни се потвърждават
само пияници и извратеняци:rotfl24:
http://www.vbox7.com/play:d3e99f8a
Quid написа:
нещата тези дни се потвърждават
само пияници и извратеняци:rotfl24:
http://www.vbox7.com/play:d3e99f8a
те повечето българи не са чували за Айова или Тенеси... е и какво от това? Пък и човекът явно се майтапеше... чувал съм доста повече коментари за американците, а и ги има и по мрежата. е и? Все пак това е някакво ток шоу, не е политически или сериозен коментар...Semiramis написа::shocked:
какъв е тоя глупак?!
чувал е за търки, а за хангри не е...
бльок
...?!
добре, Елби.ELBI написа:те повечето българи не са чували за Айова или Тенеси... е и какво от това? Пък и човекът явно се майтапеше... чувал съм доста повече коментари за американците, а и ги има и по мрежата. е и? Все пак това е някакво ток шоу, не е политически или сериозен коментар...Semiramis написа::shocked:
какъв е тоя глупак?!
чувал е за търки, а за хангри не е...
бльок
...?!
аха.ELBI написа:ами трудно ми е да ти го обясня. Щом аз, който съм много чувствителен като ни нарекат нещо някъде го приех за майтап - значи не е било на сериозно.
Обаче аз не съм всички, та ... просто си споделям мнението. Като имаш на ум, че съм писал до Таймс, Гардиън и т.н. и т.н. сега да не изброявам дейностите си зад граница от преди време
Бе на кеф си просто.ELBI написа:ами трудно ми е да ти го обясня. Щом аз, който съм много чувствителен като ни нарекат нещо някъде го приех за майтап - значи не е било на сериозно.
Обаче аз не съм всички, та ... просто си споделям мнението. Като имаш на ум, че съм писал до Таймс, Гардиън и т.н. и т.н. сега да не изброявам дейностите си зад граница от преди време
Ти ли си този, дето пише по тия вестници зад граница? От кога го търся кой е, за да му стисна лапата...ELBI написа:Обаче аз не съм всички, та ... просто си споделям мнението. Като имаш на ум, че съм писал до Таймс, Гардиън и т.н. и т.н. сега да не изброявам дейностите си зад граница от преди време
и какво от това, че не знаят?Remmivs написа:майтап - майтап, ама майтап на гол гъз си е живо е.ане
да се майтапи с американците ако обича
перверзник с перверзник
сигурно не знае дори къде сме на картата
и сценаристите дето са му написали скеча и те не знаят
да го духат
стига, Елби...ELBI написа:и какво от това, че не знаят?Remmivs написа:майтап - майтап, ама майтап на гол гъз си е живо е.ане
да се майтапи с американците ако обича
перверзник с перверзник
сигурно не знае дори къде сме на картата
и сценаристите дето са му написали скеча и те не знаят
да го духат
Какво го приемате лично и вие. То си говори само за него това. Толкоз.Remmivs написа:ами аз лично не намирам за проява на добър вкус, възпитание и дори хумор ако щеш да се базикаш с нещо, което не познавашELBI написа:и какво от това, че не знаят?
Само кье вметна, че ако тоя "майтап" беше насочен към Афганистан или Иран, например... След една седмица студиото щяха да го строят наново (може от писмо-бомба и от директно попадение може...)ELBI написа:и какво от това
хубу де - аз го възприех като бъзик и не се обидих. Ама хич.Remmivs написа:ами аз лично не намирам за проява на добър вкус, възпитание и дори хумор ако щеш да се базикаш с нещо, което не познавашELBI написа:и какво от това, че не знаят?
да бе, да ... има стотици такива майтапи и към Иран и към Афганистан... гледал съм по ютюбето...Звеневия написа:Само кье вметна, че ако тоя "майтап" беше насочен към Афганистан или Иран, например... След една седмица студиото щяха да го строят наново (може от писмо-бомба и от директно попадение може...)ELBI написа:и какво от това![]()
ПУнеже днес се празнува конституцията или по-скоро нейното гласуване за първи (успешен) път, дали има служба в правителството, която да пише такива ноти официално?! (без да слага бомба в писмото) Като отклик на негодуватели, кат нас...
зависи кой и къде... писах по-горе, че съм предприемал действия, когато съм считал, че се засяга достойнството ни на нация и т.н.Звеневия написа:ТИ па си станАл голЭм гледател!ELBI написа:гледал съм по ютюбето...![]()
Ако някой нещо рече за твоето семейство (негативно), няма ли да наостриш гривата?
ми нормално да и е по-приятно с татковците.esti написа:Кво ви става днес бе?
Мацката имала за фенове предимно деца, а тук феновете и били предимно възрастни - е как да се въздържи човек да си направи майтап с това?!
Аз ако бях също нямаше да устискам.
Пък и нека да не пропускаме, че беше споменато, че на девойката тук и е било много приятно и т.н.
Днес май са ви налазили някакви бъгове.
не знам, рядко следя подобни предавания, а форум пък следя единELBI написа:хубу де - аз го възприех като бъзик и не се обидих. Ама хич.
Я се замисли в България не се ли бъзикат често с палестинци, араби и ... еле пък в последно време по форуми - с американци? И по разни шоута не рядко има подхвърляния за албанци - не е ли така?
о, това е друга музика.Quid написа:тва че некъв юса цървул бил казал нещо ми е през оная работа
само не ми е ясно с кво па толкова се надуват тия лайнари
кво да гледам тукаELBI написа:о, това е друга музика.Quid написа:тва че некъв юса цървул бил казал нещо ми е през оная работа
само не ми е ясно с кво па толкова се надуват тия лайнари
надуващи се ... огледай се и на родна почва. Не ти трябва чак до юса-та да ходиш
Цървулите от всички страни не се съединяват, а и обувки не стават