или
Булсатком
мноо ми помогнАМарвин написа:Абсолютно еднакви са!
Ако те притеснява, хвърли ашици... повече помагали...Звеневия написа:мноо ми помогнАМарвин написа:Абсолютно еднакви са!![]()
Кът са... - на ези / тура ли да метам?
знам, че живееш в центъра някъде. който и от двамата да избереш вземи устройство пробно, защото съм чувала, че има проблем с качеството на сигнала в сити-то.
Благодаря! ТАКИВА отговори очаквах!bead_ написа:знам, че живееш в центъра някъде. който и от двамата да избереш вземи устройство пробно, защото съм чувала, че има проблем с качеството на сигнала в сити-то.
квот почукала, такова се обадило:rotfl24:Звеневия написа: Благодаря! ТАКИВА отговори очаквах!
Ти ся сваляш ли ме,.. или искаш да ме ритат под масата?bead_ написа:квот почукала, такова се обадило:rotfl24:Звеневия написа: Благодаря! ТАКИВА отговори очаквах!
не.Звеневия написа: Ти ся сваляш ли ме,.. или искаш да ме ритат под масата?
bead_ написа:искам.
Към ITV сме от около година.. проблеми със сигнала не сме имали (ама сме в покрайнините, не в центъра, там не знам как е) ... е, зимата позатрупа антената снежеца един-два пъти, та имаше "... мы монтажники-высотники..."
Благодаря!TerE написа:Те това... ако имаш нещо по-конкретно за питане - питай, че не се сещам друго
Двете не мога да сравнявам - нямам наблюдения върху Булсатком