та се замислих колко зле би се почувствала лисицата ако малкия Принц се бе метнал отгоре и още на първата среща
нда... такива ми ти работи
както казва същата тази лисица Nothing is Perfect \по въпроса с ловците и кокошките
Кой Принц ти е налетял?..Dark Angel написа:хора, сещате ли се как лисицата обяснява на малкия Принц как ако иска да станат приятели той трябва да я опитоми, тя първо ще се страхува и ще седи по-надалеч и само ще го наблюдава, после ще дойде по-близичко, следващия път още по-близичко и така, лека полека те ще се опознаят и сприятелят
та се замислих колко зле би се почувствала лисицата ако малкия Принц се бе метнал отгоре и още на първата среща
както казва същата тази лисица Nothing is Perfect

О, Незнайни[unknown] написа: Кой Принц ти е налетял?..
Dark Angel написа:О, Незнайни[unknown] написа: Кой Принц ти е налетял?..
темата е малко или много към теб

Ами щеше да избяга, и да си помисли, че този не се е оказал истински принц.Dark Angel написа:....
[unknown] написа:Dark Angel написа:О, Незнайни[unknown] написа: Кой Принц ти е налетял?..
темата е малко или много към теб
Давай жокери тогава....
Да не е затова, че "нападаме" новите тук...
Dark Angel написа:хора, сещате ли се как лисицата обяснява на малкия Принц как ако иска да станат приятели той трябва да я опитоми, тя първо ще се страхува и ще седи по-надалеч и само ще го наблюдава, после ще дойде по-близичко, следващия път още по-близичко и така, лека полека те ще се опознаят и сприятелят
както казва същата тази лисица Nothing is Perfect \по въпроса с ловците и кокошките

А "под" не може ли?Semiramis написа:а принцовете - върху принцесите
Знам, че на друго прилича, ама нито ще видиш отговора в прав текст написан, нито нещата с истинските им имена казани. Щото нЕкой люде, дето се тупаха в гърдите доскоро, че са директни, явно много са повлияни от нЕкой други люде, които за беда никога не са били директни. Ми, такива са им възможностите явно- така се изразяват.Semiramis написа:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
сори, ама е много смешно отстрани
на друго прилича, но с интерес ще чакам да видя отговора в прав текст и нещата с истинските имена

[unknown] написа:Ами знам, че прилича на друго, ама няма да видиш отговор в прав текст написан, нито нещата с истинските им имена казани. Щото, нЕкой хора, дето се тупаха в гърдите, че са директни, явно доста са повлияни от нЕкой други люде, които пък никога не са били директни. Та, така...Semiramis написа:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
сори, ама е много смешно отстрани
на друго прилича, но с интерес ще чакам да видя отговора в прав текст и нещата с истинските имена![]()
![]()
Звеневия написа:А "под" не може ли?Semiramis написа:а принцовете - върху принцесите
Ми, сама си се попитала- сама си си отговорила. Браво!Semiramis написа:
Ох! Аман от такива директни. Но повече обичам да чета как идниректни обичат да се пишат винаги най-директни.
Отвчера не ми дава мира една мисла - аз ли толкоз заблудена съм била за директността на някои хора щото са добри манипулатори или щото съм шматкаИ стигнах до извода, че щото - какво ме интересуват - толкоз съм им обръщала внимание.
:rotfl24::rotfl24:
Мен пък, ако знаеш колко ми е смешно...и сега ми стана още по-смешно

А Вие не пиете ли нафта?Звеневия написа:Абе,... При вас да не свършиа спиртните напитки, та се наливате с нафта?![]()
![]()
![]()

[unknown] написа:Ми, сама си се попитала- сама си си отговорила. Браво!Semiramis написа:
Ох! Аман от такива директни. Но повече обичам да чета как идниректни обичат да се пишат винаги най-директни.
Отвчера не ми дава мира една мисла - аз ли толкоз заблудена съм била за директността на някои хора щото са добри манипулатори или щото съм шматкаИ стигнах до извода, че щото - какво ме интересуват - толкоз съм им обръщала внимание.
:rotfl24::rotfl24:
Мен пък, ако знаеш колко ми е смешно...и сега ми стана още по-смешно
Не моа ги мислъ деликатните и ранимите...Semiramis написа:
мдам
хайде да спрем да се заливаме със смяях и да опитаме трезво да разсъждаваме за принципно поставнения въпрос на Дарк.Вземам си поука и никакви груби забележки, защото все пак ставеш дума за една деликтна и ранима лисица

[unknown] написа:Не моа ги мислъ деликатните и ранимите...Semiramis написа:
мдам
хайде да спрем да се заливаме със смяях и да опитаме трезво да разсъждаваме за принципно поставнения въпрос на Дарк.Вземам си поука и никакви груби забележки, защото все пак ставеш дума за една деликтна и ранима лисица
Ами, ами, деликатна... Хитра и практична, добре познаваща мъжката същност ... лисицаSemiramis написа: защото все пак ставеш дума за една деликтна и ранима лисица
хахахахаха...4avdar4e написа:Ами, ами, деликатна... Хитра и практична, добре познаваща мъжката същност ... лисицаSemiramis написа: защото все пак ставеш дума за една деликтна и ранима лисица
Semiramis написа: Абе на мен хич не ми дреме къде и защо съм намесен. Макар да е досадно- признавам, взех да свиквам

Стана мазало....Semiramis написа:хахахахаха...4avdar4e написа:Ами, ами, деликатна... Хитра и практична, добре познаваща мъжката същност ... лисицаSemiramis написа: защото все пак ставеш дума за една деликтна и ранима лисица
кого визирате, извинете, моля?
днес е позволено и с недомлъвки, всъщност

Няма, нямааааа...и в склада нямааааааа....Semiramis написа:аааааааа.... не знам...
то и по-лошо ще става ако няма прозрачност и осветеност

Никого конкретно, лисиците, взети анблокSemiramis написа: хахахахаха...
кого визирате, извинете, моля?
днес е позволено и с недомлъвки, всъщност
А принцовете?4avdar4e написа:
Никого конкретно, лисиците, взети анблок

СПЯЩАТА КРАСАВИЦА[unknown] написа: А принцовете?
А принцесите?
Това не е вярноПипилота Шантиклер написа: Но за обвитите с бодлите на годините хора новото приятелство е трудна работа - енергията стига само за познанства, бегли или почти.
А това е такаА че за приятелството трябва време, вярвам, всеки е съгласен. То дори и любовта е малко вероятна от пръв поглед.
Макар че и при двете желанието да опознаеш другия се явява мигновено и то движи нещата.

Вярно е.[unknown] написа:Това не е вярноПипилота Шантиклер написа: Но за обвитите с бодлите на годините хора новото приятелство е трудна работа - енергията стига само за познанства, бегли или почти.
Знаеш ли колко обичам недомлъвки?..Dark Angel написа:
а некои люде успяха да намерят 10 лисици под вола:rotfl24::rotfl24:

Не сме чак такива ясновидци.[unknown] написа:
Всъщност, научили сме се да виждаме донякъде пътя пред евентуалното приятелство. Просто, ако видим камъчета- не го започваме...
А, че много не стават- то е ясно.
абе ти да не си седнал на нещо остро или неудобно или горещо[unknown] написа: Знаеш ли колко обичам недомлъвки?..
"Лисици", "принцове", "О Незнайни темата е малко или много за теб" и после два дена няма никой... Ми, като ще ми казваш нещо- казвай.
Писна ми от глупости вече!