Обичате ли да ви гледат ц-ц-те
-
Дядо Капинчо
Обичате ли да ви гледат ц-ц-те
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 03.01.09, 19:32, променено общо 1 път.
Re: Обичате ли да ви гледат ц-ц-те
Капинчо написа:Та вие дето имате ц-ц-, как се чувствате като се заглеждат по тях, а?
НЕ ме настъпвай по мазола!
Звеневия написа:
НЕ ме настъпвай по мазола!![]()
![]()
![]()
![]()
Направо си беше немилостиво това от Капинчова страна...
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
да не си намерил комп със цициЗвеневия написа:Капинчо написа:Та вие дето имате ц-ц-, как се чувствате като се заглеждат по тях, а?
НЕ ме настъпвай по мазола!![]()
![]()
![]()
![]()
вместо тонколони
от едната страна едната
другата от другата страна
и пеят:rotfl24:
и се люлят
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 03.01.09, 19:33, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Не го знам.Капинчо написа:
А отговора на въпроса ми, а?:mad:
Имането няма директна връзка с гледането.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
хомотът едва ли някой го долюбва освен ако не се отплеснем в bsdmКапинчо написа:Е, в това отношение едва ли субектите са много различни, освен онези ... чакай да не ставам хомофоб (такъв дето недолюбва хомотата).
аз пък се чувствам засегнат от въпроса ти и наглостта ти да поддържаш гледането само от твоята гледна точка
стисня
Ами ако е тийнейджърка и иска само момчета да привлича, кво да прави? Като види пошъл дядка да се облизва, да се покрива с нещо ли?Капинчо написа: Ми и аз си мисля, че една жена като се облича има предвид, че ще я гледат и затова се облича по начина, по който го прави. Но съм попадал на зверски погледи, когато ме хванат в заглеждане, което ми е неразбираемо - като не искаш да те гледат, закопчей си поне копчетата.
-
Дядо Капинчо
А може да иска само приятни нея мъжове да я заглеждат, или да се е изкривила нещо. или ти е такъв късмета:winkw:Капинчо написа:Ми и аз си мисля, че една жена като се облича има предвид, че ще я гледат и затова се облича по начина, по който го прави. Но съм попадал на зверски погледи, когато ме хванат в заглеждане, което ми е неразбираемо - като не искаш да те гледат, закопчей си поне копчетата.Dark Angel написа:чувствам се добре
приятно ми е да усещам как погледите се плъзгат по мене
Ако някой дядка гледа пошло дъщеря ти (той може да я гледа пошло и без да е толкова разголена), как би се почувствал?Капинчо написа: Е, ние пошлите дядки черни очила ли да носим. Няма проблем с това, че тя не реагира. Напротив, това очаквам в повечето случай, но обикновено контрапогледът е смразяващ - "Какво си ми зяпнал бе!"
ПП ТИЕЙджърка беше - 27-30
дядка не е вежливоvyara написа:Ами ако е тийнейджърка и иска само момчета да привлича, кво да прави? Като види пошъл дядка да се облизва, да се покрива с нещо ли?Капинчо написа: Ми и аз си мисля, че една жена като се облича има предвид, че ще я гледат и затова се облича по начина, по който го прави. Но съм попадал на зверски погледи, когато ме хванат в заглеждане, което ми е неразбираемо - като не искаш да те гледат, закопчей си поне копчетата.
старец се казва
и не пошъл
а любопитен
любознателен
...............
исследовател
един вид:rotfl24:
на дълбините:winkw:
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
по прешлените на гръбначния стълб се вижда егн-тоКапинчо написа:Не малко по-горе. Възрастта се вижда най-добре по шията.Remmivs написа:Това по млечните й жлези ли го определи или...Капинчо написа:ПП ТИЕЙджърка беше - 27-30
но кво значение има тва
никво
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ака някой загледа щерката лиТи не ми казвай на кое как се казва. Можеш да ми отговориш на въпроса, който зададох на Капинчо, ако искаш.
да я опипва с поглед един вид, а?
ми като знам колко е наблюдателна и изобретателна
сигурно ще започне за се кълчи
и накрая ще го докара до инфаркт
после ще се обади на спешна помощ
и ще дода аз
първо ще му сложиме катетър
после...
сичко като си му е реда...
това ще стане:winkw:
Лейди Вяра, ще ме прощавате, ама това е крайно ъ-ъ антиинтелигетнен подход. Всъщност, Капин е прав, че това е част от живота и става с или без нашето съгласие. А, и още нещо - дарът на обидите, това важи и за погледите също.vyara написа:Ти сам си отговорИ.Капинчо написа: Или според теб трябва да не поглеждаме жена, щото на нейно място би могла да бъде дъщеря ни или майка ни.
- сър Айвънхоу
Женски катетър, нали?Кент написа:първо ще му сложиме катетър
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ами аз съм го обяснил на голямата всъщностvyara написа:Хубаво е да го обясниш и на невръстните си щерки.Макар, че много ме съмнява невинността да стане мъдра преди да му е дошло времето.
какво те тормози
това че има такива погледи, при това съм сигурен, че Капин не е от тях, нито който и да е от тук присъстващите, е факт
това, че имаме дъщери - също
не можем да променим това
не можем да си заврем главите в ъ-ъ да не казвам къде, че (и) днес ме е блъснал хормона
момичетата трябва да свикват с това и да реагират адекватно
а по-адекватно от този притча за обидите не виждам лично аз
а ако се стигне до агресия
тогава работите придобиват друга плоскост
PS
невинността всъщност е най-мъдра