Да изненадаш сам себе си..

Все същите
Аватар
4avdar4e

Да изненадаш сам себе си..

Мнение от 4avdar4e »

Ей ся ми е паднало да напълня форума :rotfl24:

Случвало ли ви се е да се изненадате сами от себе си? В ситуация, когато се очаква да сте тъжни, пък ви е смешно, нещо такова.. Да реагирате (уж) неадекватно, а после да разберете, че това е било решението, което само се набивало в очи.. Ей такива едни неща..

Айде, събуждайте се :grin:

П.П. Днес знам защо съм човек: мога да вземам решения!!
Дядо Капинчо

Re: Да изненадаш сам себе си..

Мнение от Дядо Капинчо »

4avdar4e написа:Ей ся ми е паднало да напълня форума :rotfl24:

Случвало ли ви се е да се изненадате сами от себе си? В ситуация, когато се очаква да сте тъжни, пък ви е смешно, нещо такова.. Да реагирате (уж) неадекватно, а после да разберете, че това е било решението, което само се набивало в очи.. Ей такива едни неща..

Айде, събуждайте се :grin:

П.П. Днес знам защо съм човек: мога да вземам решения!!
Да. Като установих в 5 сутринта (не днес разбира се) че са ми откраднала служебната кола, единствената ми мисъл беше за колко време ще ми дадат друга, щото е събота. А иначе съм Мистър Притеснителен.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

4avdar4e написа: В ситуация, когато се очаква да сте тъжни, пък ви е смешно, нещо такова..
смешното понякога е много близко до тъжното, но истински тъжното няма как да е близо до смешното. дано ме разбра:?
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

аз пък го прочетох малко по-така това да изненадаш сам себе си
като в онзи виц за двете крави
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа: В ситуация, когато се очаква да сте тъжни, пък ви е смешно, нещо такова..
Защитна реакция.
Или просто назрял момент на осъзнаване и липса на вътрешна съпротива, или дето се вика "дошло му е времето" :-)
Публикувай отговор