най- редкия уникален диамант в света.
- Green Light
най- редкия уникален диамант в света.
"Най-редкият диамант в света
През 50-те години в Бирма откриват уникален диамант. Източникът е отдавна забравена мина. Диамантът, който откриват е познат под името червеният диамант. Днес от него има само два екземпляра в целия свят."
По- уникално от това, здраве му кажи!
http://www.millionaire.bg/article.jsf?f ... cleId=1077
През 50-те години в Бирма откриват уникален диамант. Източникът е отдавна забравена мина. Диамантът, който откриват е познат под името червеният диамант. Днес от него има само два екземпляра в целия свят."
По- уникално от това, здраве му кажи!
http://www.millionaire.bg/article.jsf?f ... cleId=1077
- Green Light
Re: най- редкия уникален диамант в света.
Само червени. И по двойки.bead_ написа:ше купуваш диаманти?!?
Re: най- редкия уникален диамант в света.
надвил си си на масрафа. нема да те мисля.Green Light написа:Само червени. И по двойки.bead_ написа:ше купуваш диаманти?!?
just perfect
- Dark Angel
- Green Light
Ми аз се заяждам, бе! Чрез заглавието се заядох с новината в "сайта на милионерите" Ама, начи толкова съм ясен, защо никой не ме разбира?! [като това дето се въргаля от смях, ама не се смея а си скубя косата]Мнемозина написа:Не си, спокойно.zmeu написа:не трябва ли да е най-рядко срещания или уникален
може би аз съм забравил български
Уникален значи единствен, така че ако речем да се заяждаме, не може да е уникален, щом са два.
Е как, ние веднага те разбрахме, че и обяснихме какво сме разбрали.Green Light написа:Ми аз се заяждам, бе! Чрез заглавието се заядох с новината в "сайта на милионерите" Ама, начи толкова съм ясен, защо никой не ме разбира?! [като това дето се въргаля от смях, ама не се смея а си скубя косата]Мнемозина написа:Не си, спокойно.zmeu написа:не трябва ли да е най-рядко срещания или уникален
може би аз съм забравил български
Уникален значи единствен, така че ако речем да се заяждаме, не може да е уникален, щом са два.
Спри да си скубеш косата, чак мен ме заболя като те гледам.
Panta rhei...
- Green Light
Дева: Сигурното си е сигурно!
Днес мнозина от вас ще се радват на добри възможности за реализация в професионалната сфера. Успехът ви ще е сигурен, но преди това ще минете през трудности и ограничения, които могат да откажат част от вас да преследват до край интересите си.
Re: Дева: Сигурното си е сигурно!
крачка по крачка и докато се усетиш - двойката лееекинко подрънква в джоба тиGreen Light написа:Днес мнозина от вас ще се радват на добри възможности за реализация в професионалната сфера. Успехът ви ще е сигурен, но преди това ще минете през трудности и ограничения, които могат да откажат част от вас да преследват до край интересите си.
just perfect