Много здраве, слънце и усмивки!

мерси!maggot написа:всички именници празнуващи днес!

Жива и здрава да ти е и да си се радвате една на друга!snowprincess написа:мерси!maggot написа:всички именници празнуващи днес!
да почерпя за името (Константина) на голямата принцеса
Честито.snowprincess написа: да почерпя за името (Константина) на голямата принцеса![]()
Абе Сноу, тез бонбони са само за мен.snowprincess написа:мерси!maggot написа:всички именници празнуващи днес!
да почерпя за името (Константина) на голямата принцеса
БоЕВ ще им шепне на ушенце, лекичко подпрян на един некастрен колец.Gaspode написа:... И да кажеш на тия там, дето с тях ще се бие, че А са и направилЕ нещо, А сме ги... абе сещаш се
Като те чета и някак инстинктивно ми иде да те слушам много....може и да ти козирувам.БоЕВ написа:
БоЕВ ще им шепне на ушенце, лекичко подпрян на един некастрен колец.
Става.БоЕВ написа: БоЕВ ще им шепне на ушенце, лекичко подпрян на един некастрен колец.

живи и здрави!!maggot написа:всички именници празнуващи днес!
esti написа:Като те чета и някак инстинктивно ми иде да те слушам много....може и да ти козирувам.БоЕВ написа:
Що така, не знам....
Капинчо, втория ти вариант ми навява алюзия за разкопчана куртка, едната ръка се подпира на калашника, забит с дулото в земята, катарамата виси хлабаво, хили се. С другата ръка прегръща старшината зад врата, хем и се опира на него. "Ма тфа ли копше не трябваше да натисхам? Еее тфа? Тъъй вярно!"Капинчо написа:esti написа:Като те чета и някак инстинктивно ми иде да те слушам много....може и да ти козирувам.БоЕВ написа:
Що така, не знам....
Ама как?
Вариант 1 - "Аз съм лошо момиче, накажи ме!"
Вариант 2 - "Тъй вярно ссин сшина!"
На мен ще ми е по интересна алюзията ти за първия вариант.Green Light написа:Капинчо, втория ти вариант ми навява алюзия за разкопчана куртка, едната ръка се подпира на калашника, забит с дулото в земята, катарамата виси хлабаво, хили се. С другата ръка прегръща старшината зад врата, хем и се опира на него. "Ма тфа ли копше не трябваше да натисхам? Еее тфа? Тъъй вярно!"Капинчо написа:esti написа:Като те чета и някак инстинктивно ми иде да те слушам много....може и да ти козирувам.БоЕВ написа:
Що така, не знам....
Ама как?
Амиии. Жена по жартиери, висок ток, червени лачени обувки, сатен комбинезон, бавно се приближава към мъжа си. И с обещаваща усмивка му казва "Скъпи, аз съм много лошо момиче. Накажи ме!"Капинчо написа:
На мен ще ми е по интересна алюзията ти за първия вариант.
Green Light написа:Амиии. Жена по жартиери, висок ток, червени лачени обувки, сатен комбинезон, бавно се приближава към мъжа си. И с обещаваща усмивка му казва "Скъпи, аз съм много лошо момиче. Накажи ме!"Капинчо написа:
И той ядосан скача, и с два тупаника я усмъртява
Нема нужда - свободно поправи се.esti написа:Като те чета и някак инстинктивно ми иде да те слушам много....може и да ти козирувам.БоЕВ написа:
Що така, не знам....
Баща казва на дъщеря си:Капинчо написа:
Ама как?
Стига че е била с червени одежди, щото ако беше с черни, пича можеше да си помисли че е починал някой.Green Light написа:Амиии. Жена по жартиери, висок ток, червени лачени обувки, сатен комбинезон, бавно се приближава към мъжа си. И с обещаваща усмивка му казва "Скъпи, аз съм много лошо момиче. Накажи ме!"Капинчо написа:
И той ядосан скача, и с два тупаника я усмъртява
Green Light написа: И той ядосан скача, и с два тупаника я усмъртява