Навремето влезе, разбуни духовете и бегА...
Ей, turist-е, а, наздраве, мой човек!
ТАка еМарвин написа:Гледам един клубар, дето изчезна, като старите пари имал днес рд!!!
Навремето влезе, разбуни духовете и бегА...
Ей, turist-е, а, наздраве, мой човек!

в теб ми беше надеждата, щото тия тука напоследък нещо са го улабили! ред трябваааа... дисциплинааа! те така, като теб!Piqndurnik написа:Има го - няма го, ще го полея. Аз Пияндурник ли съм или лукова глава
не въвеждай хората в заблуждение... БМВ-то не го купи, а го получи от баща си...Semiramis написа:Дам
Като първа клюкарка -
откакто се ожени и се разведе веднага след това
и си купи едно БМВ яко и го удари на живот
незнам как е
ама е добре щом не се обажда
Ще ми предам.
гад!Марвин написа:не въвеждай хората в заблуждение... БМВ-то не го купи, а го получи от баща си...Semiramis написа:Дам
Като първа клюкарка -
и си купи едно БМВ яко и го удари на живот
незнам как е
ама е добре щом не се обажда
Ще ми предам.
Semiramis написа: гад!
ми...виж как хубаво звучеше
ти може и наживо да полееш..Piqndurnik написа:Има го - няма го, ще го полея. Аз Пияндурник ли съм или лукова глава
Не съм в Немско бре - тук съм си.Semiramis написа:ти може и наживо да полееш..Piqndurnik написа:Има го - няма го, ще го полея. Аз Пияндурник ли съм или лукова глава
май в немско бил, Туристът
Piqndurnik написа:Виж го ти гада...Semiramis написа: ти може и наживо да полееш..
май в немско бил, Туристът
луд!turist написа:Направо съм приятно изненадан и възторгнат, че некой тук още ме помни с делата ми - били те и вятърничави.
няма...споко...Piqndurnik написа:А на гости на сестра си няма ли да дойдеш?Semiramis написа:аа..тя и сестра ми живее в Мюнхен, ама ми е неудобно да я пратя да черпи като има повод.
Щото ..какво да и кажа..общуваме с един пияндурник ..и си мълча:lol:
Ха-ха-хаSemiramis написа:
.

хехе...малко е луд, но аз толкова други луди познавам, че ми даже не ми е и странен.frisky lioness написа:Ха-ха-хаSemiramis написа:
.
така и предполагах
Този без изобщо да го познавам от няколкото изречения, написани от него, които прочетох
останах с впечатлението, че живота го иска и то много:lol::lol::lol:
хм, за неговите писания имам блед спомен че нещо се жалеше как жена му не го разбирала, как майка му получавала някакви кризи от страх да не го загуби, как той не може да изостави майка си.....абе някакво такова едно лепкаво-гадно усещане имах, за едно мамино непораснало момченце което не става за нищо.....frisky lioness написа:
Ха-ха-ха
така и предполагах
Този без изобщо да го познавам от няколкото изречения, написани от него, които прочетох
Лелееее, как помниш. Аз това не го помня.Dark Angel написа:хм, за неговите писания имам блед спомен че нещо се жалеше как жена му не го разбирала, как майка му получавала някакви кризи от страх да не го загуби, как той не може да изостави майка си.....абе някакво такова едно лепкаво-гадно усещане имах, за едно мамино непораснало момченце което не става за нищо.....
щото здраво ме втресе от негоvyara написа: Лелееее, как помниш. Аз това не го помня.
ЧРД му!:lol:
Dark Angel написа:хм, за неговите писания имам блед спомен че нещо се жалеше как жена му не го разбирала, как майка му получавала някакви кризи от страх да не го загуби, как той не може да изостави майка си.....абе някакво такова едно лепкаво-гадно усещане имах, за едно мамино непораснало момченце което не става за нищо.....frisky lioness написа:
Ха-ха-ха
така и предполагах
Dark Angel написа:щото здраво ме втресе от негоvyara написа: Лелееее, как помниш. Аз това не го помня.
ЧРД му!:lol:
разбираш ли, нещо като най-лошите ми кошмари - аз, мъж ми и припадащата му майка щом се доближа да го целуна
понеже съм се борила с такива работи и ми правят впечатление
Явно, да. Е, аз не знам от личен опит какво е.Dark Angel написа: понеже съм се борила с такива работи и ми правят впечатление
ти пък сега, да не мислиш че деля хората на познати на Семирамис и непознати на СемирамисSemiramis написа:
ибахти
начи ако е някой мой познат всичко му е лепкаво и гадно, нали?
ти си широко скроен човек, недей така..
по същата логика тук само лигли и мухльовци
Всичко това в едно изречение!Dark Angel написа: "Милооооо, какво стана с диамантеното колие за кокето говорихме..... милооооо, слънчице мое ненгледно знаеш как обичам да пазарувам в Париж нали.... ох как те обичам, ох яхта....аууууу как ме е страх...ти си толкова силен и смел, нека отидем в Акапулко двамата.......
бляк...Dark Angel написа:"Милооооо, какво стана с диамантеното колие за което говорихме..... милооооо, слънчице мое ненгледно знаеш как обичам да пазарувам в Париж нали.... ох как те обичам, ох яхта....аууууу как ме е страх...ти си толкова силен и смел, нека отидем в Акапулко двамата.......
На мъжете илиSemiramis написа: обаче и на тях не им е лесно

на мъжете, иfrisky lioness написа:На мъжете илиSemiramis написа: обаче и на тях не им е лесно
на майките им?:winkw:
Всичко е според зависиSemiramis написа:на мъжете, иfrisky lioness написа:На мъжете илиSemiramis написа: обаче и на тях не им е лесно
на майките им?:winkw:
на жените на мъжете най-вече

ми естествено че имам лично отношениеSemiramis написа:Дарк,
усещам лично отношение, сериозно:lol:
и .... аз като Верчето
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
хай, наздраве, щом си рекълPiqndurnik написа:Има го - няма го, ще го полея. Аз Пияндурник ли съм или лукова глава
Ха :)Semiramis написа:Dark Angel написа:хм, за неговите писания имам блед спомен че нещо се жалеше как жена му не го разбирала, как майка му получавала някакви кризи от страх да не го загуби, как той не може да изостави майка си.....абе някакво такова едно лепкаво-гадно усещане имах, за едно мамино непораснало момченце което не става за нищо.....frisky lioness написа:
Ха-ха-ха
така и предполагах
ибахти
начи ако е някой мой познат всичко му е лепкаво и гадно, нали?
ти си широко скроен човек, недей така..
по същата логика тук само лигли и мухльовци
turist написа:Ха :)
това малко ме поуспокои
то верно, че нема как да ме познава момичето освен от писанията ми, ама...
имало и друго значи... щото съм твой познат:blum:
Dark Angel написа:
взаимни чувства, ти не ме харесваш, аз още повече