за да чуя твоя глас,
светва тогава слънчев час!
Чакам те вечер късно
пак да чуя твоя глас,
светва тогава звезден час!
Аз ще ти дам ръка,
с мен остани сега
и да е влюбен този свят
В зо4о е влюбен този свят....
Добро утро!
Добро!esti написа:Чакам те сутрин рано
за да чуя твоя глас,
Чакам те вечер късно
пак да чуя твоя глас,
Аз ще ти дам ръка,
с мен остани сега
и да е влюбен този свят
Добро утро!

Брутро!!!esti написа: В зо4о е влюбен този свят....
Добро утро!
Абе Ести, ти съвсем си изперкала. Да се обясняваш в любов на виртуален клуб. Не чете ли темата за нет пристрастяването. Я бързо си вземи нет отпуск докато не си отслабнала като анорексичка.esti написа:Чакам те сутрин рано
за да чуя твоя глас,
Чакам те вечер късно
пак да чуя твоя глас,
Аз ще ти дам ръка,
с мен остани сега
и да е влюбен този свят
Добро утро!
И все пак трябва да признаеш, че и в изперкването ми има стил.Капинчо написа:
Абе Ести, ти съвсем си изперкала. Да се обясняваш в любов на виртуален клуб. Не чете ли темата за нет пристрастяването. Я бързо си вземи нет отпуск докато не си отслабнала като анорексичка.
Стилът ти никога не е бил под въпрос. Като почнем с аватара и свършим с ... и свършим.esti написа: И все пак трябва да признаеш, че и в изперкването ми има стил.
А нет отпуск ще си взема, когато вие изперкате - моето някак си не ми пречи.
Нали стана ясно вече, че никога не се свършва - само се изоставя. За да се върнем пак в търсене на съвършенството.Капинчо написа:
Стилът ти никога не е бил под въпрос. Като почнем с аватара и свършим с ... и свършим.
Аз ще те изоставая (преди да си станала съвсем съвършена), щото отивам за мамути. Ти поддържай огъня, събирай коренчета, наглеждай дечурлигата и си клюкарствай с другите жени от племето докато се върна.esti написа: Нали стана ясно вече, че никога не се свършва - само се изоставя. За да се върнем пак в търсене на съвършенството.
Зная ти си отиде защото заслепена от слънцето бях и от живота...Капинчо написа:
Аз ще те изоставая (преди да си станала съвсем съвършена), щото отивам за мамути. Ти поддържай огъня, събирай коренчета, наглеждай дечурлигата и си клюкарствай с другите жени от племето докато се върна.

Лъчезарна?frisky lioness написа:Добро утро, лъчезарна:-)
Не знам за очите тиesti написа:Лъчезарна?frisky lioness написа:Добро утро, лъчезарна:-)
Казано от човек, който е виждал отблизо проклетията в очите ми това звучи, като огромен комплимент.
Добро утро слънчева Лъвице!

Ти си несериознаDark Angel написа:ах снимките на малките лъвове...
забравих ги.....
иде ми да се тресна с нещо

Разголването ми в зо4о не е било напразно, ех....frisky lioness написа:
Не знам за очите ти
Аз виждам само душата
Добро утро!esti написа:
Добро утро!
По-добре да е самовлюбен - полезно било казват психиатрите.Semiramis написа:
Добро утро!
И влюбен ден!
Ти пък. Разголването ти в зочо е една от причините да сме тукаesti написа:Разголването ми в зо4о не е било напразно, ех....frisky lioness написа:
Не знам за очите ти
Аз виждам само душата
Воайори сте, знам.Green Light написа:
Ти пък. Разголването ти в зочо е една от причините да сме тука
Ти не си ли?esti написа:Воайори сте, знам.Green Light написа:
Що пък? Някои обичаме и да пипнем, ако не ни бият. И ако е безплатно. И ако не ни види жената.esti написа:Воайори сте, знам.Green Light написа:
Капинчо написа: Що пък? Някои обичаме и да пипнем, ако не ни бият. И ако е безплатно. И ако не ни види жената.
Абе как да ти кажа - съм.Green Light написа: Ти не си ли?
Без разголване не е интересно. Дрехи шапки и фереджета сме виждали, виждали, писнало ни е от тях. Голото е интересно. Тяло, лице, душа, кво да е, само а е голо.
Търсите си оправдания само....Капинчо написа:Що пък? Някои обичаме и да пипнем, ако не ни бият. И ако е безплатно. И ако не ни види жената.esti написа:Воайори сте, знам.Green Light написа:
хахаха...esti написа:По-добре да е самовлюбен - полезно било казват психиатрите.Semiramis написа:
Добро утро!
И влюбен ден!
Добро и на теб!
Естествено.esti написа:Разголването ми в зо4о не е било напразно, ех....frisky lioness написа:
Не знам за очите ти
Аз виждам само душата
Да пусна тема за добър ден?Мнемозина написа:
Естествено.
То важното е като се разголваш, да има какво да покажеш.
За добро утро май вече е късничко...
да не уточняваме, че е може би единственатаGreen Light написа:..
абе важно е и гледащият да може да вижда (да няма 9.5 диоптъра, примерно...)Мнемозина написа: То важното е като се разголваш, да има какво да покажеш.![]()
Алелеее....Естито!esti написа:
Подаръци ли ще ми носиш в тези куфари?МЪЖжжж написа: Алелеее....Естито!Добре, че беше последното уточнение...че вече аха аха да си стегна куфарите и към Б-с.
![]()
snowprincess (06-06-2008 01:06):esti написа:В зо4о е влюбен този свят....
Принцесата има едно черпене от мен!holi_day написа:snowprincess (06-06-2008 01:06):esti написа:В зо4о е влюбен този свят....
ако беше ми казала "намерих си друго място, където ми харесва повече" отдавна щях да спра да те убеждавам
esti написа:Подаръци ли ще ми носиш в тези куфари?МЪЖжжж написа: Алелеее....Естито!Добре, че беше последното уточнение...че вече аха аха да си стегна куфарите и към Б-с.
![]()
Много си мил....
Това ми е портфейла!esti написа: Подаръци ли ще ми носиш в тези куфари?
Много си мил....
Нямам нерви да те чакам - тръгвам за Сф вед-на-га!МЪЖжжж написа:Това ми е портфейла!esti написа: Подаръци ли ще ми носиш в тези куфари?
Много си мил....![]()
п. Ястребовски