10 години цирк.

Все същите
Аватар
Kent
Обратна връзка:

10 години цирк.

Мнение от Kent »

щото 10 години брак....по скоро брачен съюз:-) Моя и на Жена ми. Днес беше отбелязано това подобаващо. Да се изфукам и аз със ...мммммм брачие:rotfl24: Щото гледам покрай мене много антибрачни мислители има:-)

Брачните съюзници, или още по добре - Съюзниците
:grin:
Изображение

и да се ифукярам с новата си машинка - Паналайка от динозавърските обаче:grin:
тва е револверна дистанция и е около пет метра и двайсе за проверка на дзума...
Изображение
/баба практика излиза в пенсия и се дарява на един клуб за средновековни възстановки/
Последно промяна от Kent на 10.06.13, 12:42, променено общо 2 пъти.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: 10 години цирк

Мнение от сър Айвънхоу »

брееейййй, каква патриархална снимка сте си избацали. на самоснимачка ли дрънна лумиксчето, м?

П.П. честита ти джиджавка! дълго време безотказно да ти служи и много прекрасни снимки да направиш!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Изображение

блясък в тъмнината
Изображение

Цвете за зочо:-)
Изображение

суворовски варан:rotfl24:
Изображение

ми това е и дето вика звеневия, обичайте се:-)
по малко да се чува наоколо обичането ..... да допълня де:-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Честито ДотОре
Честито на теб и Гунила !!!
Бъдете дълги години заедно
влюбени един в друг
Да дочакате внуци и правнуци
и да почерпиш и за златна сватба, пък след това....
Божа работа

Изображение

Целувки и за двама ви:kiss:

П.П. Збравих да ти кажа честито и за фотото. Хубава снимка. Щракай, щракай,щракай

а ние ще гледаме и ще се радваме:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Марвин написа:брееейййй, каква патриархална снимка сте си избацали. на самоснимачка ли дрънна лумиксчето, м?

П.П. честита ти джиджавка! дълго време безотказно да ти служи и много прекрасни снимки да направиш!
това е единадесетата снимка, смятам да ки докараме до 60-6се и нещо снимките. Повече за къде.... Като ми писне тоя ..... земния свят, ше одида да изучавам други. Да, патриархална е снимката, сяка година си правим подобна. Кефи ............. щото гледам кво говедо ставам...или достолепен чичко. Идеята за снимките беше моя още от началото на брачния съюз....засега има кво да ми се отплати тая идея и на мене и на жената. Гледаме се понякога като назад сме били по малки:-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

:lovegirl:

Честито (и за двете) и много целувки на всички от снимката :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Кент написа:
Марвин написа:брееейййй, каква патриархална снимка сте си избацали. на самоснимачка ли дрънна лумиксчето, м?

това е единадесетата снимка, смятам да ки докараме до 60-6се и нещо снимките. Повече за къде.... Като ми писне тоя ..... земния свят, ше одида да изучавам други. Да, патриархална е снимката, сяка година си правим подобна. Кефи ............. щото гледам кво говедо ставам...или достолепен чичко. Идеята за снимките беше моя още от началото на брачния съюз....засега има кво да ми се отплати тая идея и на мене и на жената. Гледаме се понякога като назад сме били по малки:-)
Обаче блузката ти е много яка
Отива ти:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Ето малко информация за годишнините

1 година -памучна или басмяна сватба
наречена е на най простата текстилна материя,защото се смята, че е дна година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство.С една дума тече семейното ежедневия.
Подаряват се кърпи и хавлий.

3 годишнина -кожена годишнина

4 години -платнена годишнина

5 години-дървена сватба-пете години са критична годишнина,по този повод оббичаят на този дин е тя и той да си разменят дървени предмети.
подаряват се дървени предмети.

7 години -медна сватба-период който мнозина смятат за особено критичен в съпружеските взаимоотношения .И като залог за бъдещето щастие съпрузите си разменят медни монети или съдове.Копуват се медни съдове за дома.

8 години-тенекиена сватба с това сиво название наричат този период от сватбата,в потвърждение на това че семейния живот се върти главно около кухнята и прозаичните неща от всекидневието ,двамата съпрузи си подаряват лъскави домакински съдове.Взимат се лъскави предмети за кухнята.

10 години-сватбата на розите-на този празник се канят гости кумове ,шафери съпреживели заедно с остарелите с едно десетилетие младоженци техния най -щаслив ден.на този ден не само се подаряват рози а и си танцува с червени рози.

11 година -стоманене

12 година -копринена

13 години-дантелена сватба -тази годишнина е предупреждение -не забравяйте да подържате блясъка на своя браклподарява се дантелено бельо.

14 година -слоново костна годишнина

15 години -стъклена сватба-той и тя си подаряват стъклени предмети влагайки особен подтекст ,че отношенията между съпрузите трябва да бъдат чисти и прозрачни като стъкълце .подаряват се кристални предмети.

20 години-порцеланова сватба-празничния обяд се сервира в порцеланов сервиз в знак на това,че от старите вече не е остана ла и една чинийка .Купува се порцеланов сервиз.

25 години -сребърна сватба-този четвърт вековен юбилей е един истински подвиг в семейното летоброене.на празника се събират всички роднини И наред със златните венчални пръстени които все още носят ,двамата взаимно си даряват и по един сребърен .подарява се сребро.

30 години-перлена -тридесет години преживени заедно се нанизват като перли в огърлица.За съпругата перлена огърлица.

35 години-ленена сватба това е междинен юбилей.на този ден съпрузите обогатяват къщата с ленени покривки и кувертюре.Купуват се покривки и пердета.

40 години-рубинена сватба-подаръка е особено символичен.Към златните венчални пръстени се прибавя по едно рубинче камъка на любовта и огъня.подаряват се рубинени накити.

45 години-сапфирена сватба-подарява се пръстен или накит със сапфир.

50 години-половин век-златна сватба-заедно неразделени в радост и неволи.по този забележителен повод съпрузите си устройват повторна сватбена церемония разменят старите си златни пръстени с нови.разменят се
златни бижута.

60 години-диамантена сватба-подарява се пръстен или накит с диамант.

70 години - благодатна сватба

75 години-Да си 75 години с любимия човек не е ли това най красивия подарък за преданоста и любовта съпътствали и двамата съпрузи в общия житейски път.
Изображение

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Кент написа:щото 10 години брак....по скоро брачен съюз:-) Моя и на Жена ми. Днес беше отбелязано това подобаващо. Да се изфукам и аз със ...мммммм брачие:rotfl24: Щото гледам покрай мене много антибрачни мислители има:-)
Честито! Кой казва, че щастието е химера?!
Искрени поздрави.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Честито!
esti

Мнение от esti »

Само 10 години ли?
Новобранци! Къде е още вашата....:rotfl24:
Щастие и любов ви желая и за следващите много по 10! :kiss:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

esti написа:Само 10 години ли?
Присмял се хърбел на щърбел, казват по троянско.:lol:
esti

Мнение от esti »

Капинчо написа:
esti написа:Само 10 години ли?
Присмял се хърбел на щърбел, казват по троянско.:lol:
Ми аз на тях, ти на мен...така е. :-)
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

esti написа:
Ми аз на тях, ти на мен...така е. :-)
Понякога е хубаво да не се чувстваш последен на опашката:lol:
Последно промяна от Дядо Капинчо на 09.06.08, 21:29, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Живи и здрави да сте :-)

много Ви се радвам :kiss:
и да се обичате, и да се уважавате и така

само хубави работи :-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Благодаря на Всички
Приятели:-)
Да ви се връща и нека Слънцето грее над Вас:-)
п.п. Къпине, къв е тоя моисей дето си го сложил под...:winkw:
Последно промяна от Kent на 09.06.08, 21:54, променено общо 1 път.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Честито на Съюзниците!

:wine:
на-здраве, силна храна, запушени уши, повече пиене и често из планината .. и ще дочакате диамантена!
Верно е патриархална снимката :-)
обаче и какво спокойствие лъха.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
І

Мнение от І »

Еееее, браус! :-)
Големи сладури сте и дано все така винаги заедно да сте.
Ние не успяхме /жената нали строши порцелана преди да са ни го подарили за 20-та :rotfl24:/ ама на вас да не ви се случват таквизи неща.
Па и като ви гледам...сигурен съм, че няма! :-)
:beer: :friends:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Кент написа:щото 10 години брак....по скоро брачен съюз:-) Моя и на Жена ми.
Честито ви и на двамата!
От всичките снимки нататък все такова спокойствие да излъчвате! :lol:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Кенте, нищо не виждам от снимките (довечера ще ги разгледам), но много харесвам твоите годишнини :grin: Сладури сте вие. Поздрави и целувки и за двамата и искам още много снимки ваши да гледаме. :cool::kiss:
Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

живи и здрави да сте и да пазите пламъчето!
just perfect
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Кент написа:щото 10 години брак....по скоро брачен съюз:-) Моя и на Жена ми. Днес беше отбелязано това подобаващо.
Да сте живи и здрави, семейство!
И много, много щастие!
:flowers:

ПП имало тук и с по-малък "стаж" от моя.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Честито дреже - живи и здрави и най-малко още осем пъти по десет заедно!
Добър избор - паналайката е читава машинка, стига да и свикнеш, а като гледам снимките, вече си го направил.
Попътен вятър в морето наречено семеен живот и светлината да бъде винаги с теб когато снимаш!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:Честито дреже - живи и здрави и най-малко още осем пъти по десет заедно!
Добър избор - паналайката е читава машинка, стига да и свикнеш, а като гледам снимките, вече си го направил.
Попътен вятър в морето наречено семеен живот и светлината да бъде винаги с теб когато снимаш!
Благодарско. Аз в интерес на истината се двуомях между никон д40 /инжа ме зариби/ и Лумикс фз 50....ама зех второто, щото първото предполага и чанта с обективи. Пък за лума не прочетох нищо лошо, освен че над 400 исо почва да зърни. Освен тва Лума ми падна почти от небето, разбирай от уса-то де и на смешна цена.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Кент написа:
БоЕВ написа:Честито дреже - живи и здрави и най-малко още осем пъти по десет заедно!
Благодарско. Аз в интерес на истината се двуомях между никон д40 /инжа ме зариби/ и Лумикс фз 50....ама зех второто, щото първото предполага и чанта с обективи. Пък за лума не прочетох нищо лошо, освен че над 400 исо почва да зърни. Освен тва Лума ми падна почти от небето, разбирай от уса-то де и на смешна цена.
Разбирам те напълно. Както за всичко друго и тук става въпрос за разумни компромиси и субективна преценка. Бях луднал по канон 400. Пристигна шурека с такъв и "култовият" обектив сигма АРО 70-200 макро...при еднакви условия и от ръка лумикса се справи по-добре. Предимство е покриването на голямо фокусно разстояние при еднаква светлосила и стабилизацията на образа - машинка точно за теб - да ти е под ръка и готова за употреба във всеки един момент при дългите преходи сред природата или градската джунгла. Проблемът обаче са затворените помещения и лошите светлинни условия - макар че, и там се намира задоволително решение. "Самодивата" например, съм я снимал от десетина-дванайсет метра при пълна тъмнина, осветена само от един сценичен прожектор.:cool:
Нямам наблюдения върху 50-тката, но тя е един вид трето поколение от тая серия и нещата трябва да са понапасвани.
Поздравления и успех още веднъж!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Кент написа:Благодаря на Всички
Приятели:-)
Да ви се връща и нека Слънцето грее над Вас:-)
п.п. Къпине, къв е тоя моисей дето си го сложил под...:winkw:
Нали човек бил на толкова, на колкото се чувства. Ако не бях толкова срамежлив, щях до помоля Маготича да го кръсти на мен.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Да сте живи и здрави Кенте! Щастие и много любов ви желая. Е такива снимки, на всяка годишнина 50 години напред. От 51-вата натам - без децата
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Green Light написа:Да сте живи и здрави Кенте! Щастие и много любов ви желая. Е такива снимки, на всяка годишнина 50 години напред. От 51-вата натам - без децата
Как тъй без децата?
С децата и с внуците, че и с правнуците.
annonymus

Мнение от annonymus »

Честито Кенте!

Син ти е страхотен сладур!
Да ти е живо и здраво фемилито, много години заедно и все така слънчуви и зелени!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Капинчо написа:
Green Light написа:Да сте живи и здрави Кенте! Щастие и много любов ви желая. Е такива снимки, на всяка годишнина 50 години напред. От 51-вата натам - без децата
Как тъй без децата?
С децата и с внуците, че и с правнуците.
да! Правилно. Исках да кажа, че след педесе години ще имат време да се радват на себе си, но твоето предложение е по- хубаво. На снимките с деца и мноого внуци. Все такива хубави
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Честито Кенте. И дълго да те траят още :grin:

:drink: :beer:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Весело поркане :grin:

Ама жена ти трябваше да е права, с ръка на рамото ти. Така е по патриархалните фотографии :blum:

А играчката или си я бива, или е били много светло (или и двете) щом и зумнато, пак ясно го докарва.
Наздраве :cool:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

честито! да запазите обичта и разбирателството цял живот! :wine:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Живи и здрави, много щастливи - бодри и вечно млади (еле пък по дух!!!)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Честито, Кенте, Гунила!:kiss:
Живи и здрави бъдете, четиримата сладури. :flowers:

Страхотни снимки, браво за фотката. :friends: Все така влюбени.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Piqndurnik написа:Весело поркане :grin:

Ама жена ти трябваше да е права, с ръка на рамото ти. Така е по патриархалните фотографии :blum:

А играчката или си я бива, или е били много светло (или и двете) щом и зумнато, пак ясно го докарва.
Данке:-) С поркането съм я окъсал щото зема едни уроци по прецизно шофиране:rotfl24:

Но....факта е че Паната има свиреп зум:shocked: много свиреп / чуствам че сега Инжа....Инж здрасти:winkw:, че някъде бавно позеленява:rotfl24:/.
оригинал
Изображение

зум
Изображение

в интерес на истината оригинала е от утре сутринта, пък зума от неска вечерта. но е яко.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Кент написа:
в интерес на истината оригинала е от утре сутринта, пък зума от неска вечерта. но е яко.
:lol::lol::lol:

Днес и без това всичко ми е разбъркано, точно като в твойта хронология. :grin:
Panta rhei...
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

:giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :flowers: :lovekiss: :lovekiss:
Честито и на двамат, още мноооого снимкии такива.......
а на теб док за фотото - браво....ще очакваме да видим още и още по-добри....

жалко,че не успяхме да дойдем на Суворово да ви видим :(
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

bibilyana написа::giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :flowers: :lovekiss: :lovekiss:
Честито и на двамат, още мноооого снимкии такива.......
а на теб док за фотото - браво....ще очакваме да видим още и още по-добри....

жалко,че не успяхме да дойдем на Суворово да ви видим :(
мисля след две седмици на Суха река до Дунава:shy:
като тренировка за Странжа през юли
Суха река е един каньон до Краново
фрашкан със змиоци и други неща:rotfl24:
Аватар
inj

Мнение от inj »

Ша ни вземете ли с вас? Ще ви дърпаме да не хабите газз ако трябва :grin::grin: Даже ще те науча да минаваш на половин боя разстояние :grin::grin:
Публикувай отговор