Медицински въпрос. Просташки!
Медицински въпрос. Просташки!
Абе тъй като сме хора на възраст....
Време ли е вече да се замисляме (ние мъжете) за масаж на простатата:rotfl24:
И ако да - как да се лекуваме от пристрастяване към процедурата?:lol:
Memento mori.
Re: Медицински въпрос. Просташки!
Що бе, започна ли вече да алармира? 
Самолета нещо се клати:rotfl24:esti написа:Що бе, започна ли вече да алармира?
Memento mori.
esti написа:Що бе, започна ли вече да алармира?
Ох, ще ме уморите днес.
- сър Айвънхоу
да не ти се обажда посреднощ простата, както на рекламата???Set написа:Абе тъй като сме хора на възраст....
П.П.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Марвин написа:да не ти се обажда посреднощ простата, както на рекламата???Set написа:Абе тъй като сме хора на възраст....
П.П.да не са те снимали тебе на таз реклама?
Memento mori.
обръщаш посоката на тътрене на мечката и си готов...Set написа:
:
just perfect
-
Дядо Капинчо
Само на мен ли ми се струва, че е доста нахално и нетактично да се говори за възрасти разни пред нас?Амаранта написа:Мда, и вредата от страничните ефекти не е за подценяване.Капинчо написа:Има по добър метод. Сваляш възрастта на партньорката с 20-30 години. За съжаление и този метод води до пристрастяване и е доста скъп.
Вие какво си мислите бе?
Че като сме на по....хм....прекрасна възраст не можем да ви излезем скъпо?
Друго имах предвид аз -esti написа:Само на мен ли ми се струва, че е доста нахално и нетактично да се говори за възрасти разни пред нас?Амаранта написа:
Мда, и вредата от страничните ефекти не е за подценяване.
Вие какво си мислите бе?
един сърдечен хирург казваше, че се увеличавал рискът от инфаркт -
това за мъжете, които си сменят партньорките с някакви на възрастта на дъщерите или внучките си.
Последно промяна от Амаранта на 11.06.08, 10:54, променено общо 1 път.
Той да не е и математик-статистик тоз чиляк:rotfl24:Амаранта написа:Друго имах предвид аз -esti написа:Само на мен ли ми се струва, че е доста нахално и нетактично да се говори за възрасти разни пред нас?Амаранта написа:
Мда, и вредата от страничните ефекти не е за подценяване.
Вие какво си мислите бе?
един сърдечен хирург казваше, че се увеличавал рискът от инфаркт -
това за мъжете, които си сменят партньорките с някакви на възрастта на дъщерите или внучките си.
Да си гледа скалпело
Memento mori.
:) За масаж - не знам, но от 2 години си правя тест PSA и възнамерявам да го правя всяка година или през една...Set написа:Абе тъй като сме хора на възраст....
Имаш данни за пристрастени?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Разтриването става силно, подред с всички пръсти - палец, показател и т.н. След като се изредят всички пръсти, разтриването продължава с показалеца и средния пръст заедно. След което с трите пръста (показалец, среден и безименен) леко се поглажда ухото отгоре надолу, казвайки: Аз съм здрав, бодър, богат." През това време другата ръка е сложена с длан върху кръста. Прави се три пъти с едната ръка и три пъти с другата. Завършва с леко подръпване надолната месеста част на ухото, с палеца и показалеца. При трудности в живота, се казва силна мантра за защита, която е следната: "Най-свят, най-свят, най-свят е Господ Бог на небесните сили." Повтаря се три пъти - може и без презерватив.Set написа:
На наще години доктор Димков препоръчва...
Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Memento mori.
esti написа:Разтриването става силно, подред с всички пръсти - палец, показател и т.н. След като се изредят всички пръсти, разтриването продължава с показалеца и средния пръст заедно. След което с трите пръста (показалец, среден и безименен) леко се поглажда ухото отгоре надолу, казвайки: Аз съм здрав, бодър, богат." През това време другата ръка е сложена с длан върху кръста. Прави се три пъти с едната ръка и три пъти с другата. Завършва с леко подръпване надолната месеста част на ухото, с палеца и показалеца. При трудности в живота, се казва силна мантра за защита, която е следната: "Най-свят, най-свят, най-свят е Господ Бог на небесните сили." Повтаря се три пъти - може и без презерватив.Set написа:
На наще години доктор Димков препоръчва...
Оооооо, нееее, цвиля, както казва чавето
шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti написа:
Разтриването става силно, подред с всички пръсти - палец, показател и т.н. След като се изредят всички пръсти, разтриването продължава с показалеца и средния пръст заедно. След което с трите пръста (показалец, среден и безименен) леко се поглажда ухото отгоре надолу, казвайки: Аз съм здрав, бодър, богат." През това време другата ръка е сложена с длан върху кръста. Прави се три пъти с едната ръка и три пъти с другата. Завършва с леко подръпване надолната месеста част на ухото, с палеца и показалеца. При трудности в живота, се казва силна мантра за защита, която е следната: "Най-свят, най-свят, най-свят е Господ Бог на небесните сили." Повтаря се три пъти - може и без презерватив.
Това къде се практикува?:rotfl24:
ELBI написа:шъ основаваме тайно дружество?Set написа:Тиху тиху!:rotfl24:ELBI написа: ...
Бе защо ме карате да спамя с хилеж само!