интересно колко време форума ще е затънал в това блато
сериали някакви
мъки някакви
гадост някаква
лепкава и мръсна усещам
не ми се влиза тия дни
Ей!Dark Angel написа:
не ми се влиза тия дни
Не бе, обратно - днес е зима, утре е жега.МЪЖжжж написа: Днес е жега, утре е зима.
кога сме били идеалниesti написа: И пак ще си станем идеалните.

Ако не ние, синовете и дъщерите..esti написа: Не бе, обратно - днес е зима, утре е жега.
Малко повече оптимизъм все пак.

Ух, че са хубави...Живи и здрави да са!!!МЪЖжжж написа: Те го моя и гаджето дето 4 години са заедно.![]()
Ми пУсни де4avdar4e написа: Ух, че са хубави...Живи и здрави да са!!!
А да ти пусна ли снимка на гаджето на моя???
П.П. Пропуснах да поясня: на моя големия син..
страхотна снимка!!!МЪЖжжж написа:Как да не им се радваш!
"Дядо Саше" наближава
човек така може да се влюби само на 16-18latrevw написа:страхотна снимка!!!МЪЖжжж написа:Как да не им се радваш!
"Дядо Саше" наближава
Един приятел все казва: "Стар боклук, като се запали...."bead_ написа:
човек така може да се влюби само на 16-18
... смърди надалеч и лошоesti написа: Един приятел все казва: "Стар боклук, като се запали...."![]()
дрън-дрънesti написа:Един приятел все казва: "Стар боклук, като се запали...."
:
какво?bead_ написа:дрън-дрънesti написа:Един приятел все казва: "Стар боклук, като се запали...."
:
ще му се, ама -нъц:winkw:
Народът е казал - "Биволско оране и старешко ...не, цена нямат":lol:bead_ написа:дрън-дрънesti написа:Един приятел все казва: "Стар боклук, като се запали...."
:
ще му се, ама -нъц:winkw:
гледам ги как се гледат тия деца и си помислих, че тази емоция -чиста, силна, безпаметна, нежна, изпиваща и безусловна много трудно може да те посети в по-зряла възраст. и така.doktorka написа:
какво?
:
това е безусловно така.bead_ написа:гледам ги как се гледат тия деца и си помислих, че тази емоция -чиста, силна, безпаметна, нежна, изпиваща и безусловна много трудно може да те посети в по-зряла възраст. и така.doktorka написа:
какво?
:
Аз влизам за по 5-10 минути на ден напоследък - толкова ми се отпуска Интернет. Преглеждам отгоре-отгоре темите. И така и не стигнах до блатото.Dark Angel написа:интересно колко време форума ще е затънал в това блато
сериали някакви
мъки някакви
гадост някаква
лепкава и мръсна усещам
не ми се влиза тия дни
Ми не. Аз мисля, че никакво блато няма. Знам понеже се рових, рових и нищо не видях. НищичкоStranniche написа:Аз влизам за по 5-10 минути на ден напоследък - толкова ми се отпуска Интернет. Преглеждам отгоре-отгоре темите. И така и не стигнах до блатото.Dark Angel написа:интересно колко време форума ще е затънал в това блато
сериали някакви
мъки някакви
гадост някаква
лепкава и мръсна усещам
не ми се влиза тия дни
Ако бях стигнала, щях да го заобиколя. Просто неам нерви и високи ботуши.
Дано по-скоро да се отблати!
Да са живи и здрави, много да те радват и ти тях!МЪЖжжж написа: Ако не ние, синовете и дъщерите..
Те го моя и гаджето дето 4 години са заедно.
Как да не им се радваш!
"Дядо Саше" наближава