Мойта фотографка...
Ето и едно по-скромничко от мен:

И тази е супер.Кент написа:и от мене ена говноядка
ама и мирише:mad:
първата е по-стилна.Капинчо написа:И аз така помислих, ама си затраях, че сега пак ше почнат да си ги мерят.vyara написа:Аааа, на Кента е по-хубава мухата.
Убавица!
Капинчо написа:Мен пък втората по ми аресА оти е повече.Semiramis написа:
първата е по-стилна.
в по-подходяща среда е живяла сигурно.
Така мислиш, защото си нямаш на идея кви мъки с фотошопа бяха докато геврека му зачистваше лайното отзадекаzmeu написа:скакуеца е по-готин от всякакви лайнарки
Кенте, не се ебавай!:shocked:Кент написа:и от мене ена говноядка
...
ш'са сетиш ти... аупер е апаратчето, що мислиш, че завидях на Кента, м?БоЕВ написа: ппп Аз такова...май 50-тката взема да ме кефи.
мухата е с една приставка отпред за скъсяфана на фок разстоятие, макролеща демекБоЕВ написа:Кенте, не се ебавай!:shocked:Кент написа:и от мене ена говноядка
...
Тука и на "луната" няма ли и софтуерно увеличение?:roll:
пп Снимката е страхотна!
ппп Аз такова...май 50-тката взема да ме кефи.
адии кажи го тоз номер деКент написа: мухата е с една приставка отпред за скъсяфана на фок разстоятие, макролеща демек
а луната е със зум 20 и нещо оптичен, то има един тънкаж ако се снима на 5 или 3 мегапиксела и се ползва
само централната част на матрицата и може да се дигне зума оттова:-)
БоЕВ написа:Кенте, не се ебавай!:shocked:Кент написа:и от мене ена говноядка
...
Тука и на "луната" няма ли и софтуерно увеличение?:roll:
пп Снимката е страхотна!
ппп Аз такова...май 50-тката взема да ме кефи.
Много ти е готин подписа!:-)Баба Яга написа:И резултата след облаците на Биби![]()
Връх!!!!Пенчо Заека написа:Много ти е готин подписа!:-)Баба Яга написа:И резултата след облаците на Биби![]()
Благодаря ти, мисълта е на Майка Тереза и много ми харесва.Пенчо Заека написа:Много ти е готин подписа!:-)Баба Яга написа:И резултата след облаците на Биби![]()
И снимката ти си я бива.Пенчо Заека написа:Много ти е готин подписа!:-)Баба Яга написа:И резултата след облаците на Биби![]()
Благодаря ти Верче, гледах ти гоблените и се сетих че имам една "Китайска есен" от 7 години стои наполвина ушита и ти завидях на търпението.vyara написа:И снимката ти си я бива.Пенчо Заека написа:Много ти е готин подписа!:-)Баба Яга написа:И резултата след облаците на Биби![]()
Интересен ракурс.
Всъщност имах предвид снимката. Реших, че ти е в подписа.Капинчо написа:Връх!!!!Пенчо Заека написа:Много ти е готин подписа!:-)Баба Яга написа:И резултата след облаците на Биби![]()
невероятно :eek:Баба Яга написа:И резултата след облаците на Биби![]()
Капинчо написа:Аз не съм за фотоконкурса, а просто да се похваля (нали съм Капинчо), пък и Дарки искаше флора, а аз нея не мога да не я уважа.
хубави лози са това
ресайзни ги обаче
че не ми стига монитора
ползвай това
imageshack.us/
браузвъш си снимката от компито
поле маркираш прозорчето за ресайз
аз ползвам размера
640x480
става по необширно
аз тази за молитвите харесвам....Баба Яга написа: Благодаря ти, мисълта е на Майка Тереза и много ми харесва.
мъж ми възхитен от мухатаЖитената Питка написа:Днес москитото закова това...