Ти съвсем си изкукуригал!

Все същите
Дядо Капинчо

Ти съвсем си изкукуригал!

Мнение от Дядо Капинчо »

Така каза жената като й разказах съня. Този дето сега ще ви го разкажа.

Аз съм в казармата (на стари години). Разхайтена дружина - все стари запасняци. Разправяме си вицове, псуваме на воля. Тръгнахме на обяд. В столовата – революция. Персоналът стачкува, войничорът тропа с канчетата. Старшините крещят. Нашия надвика всички и ни пусна в отпуск. Минавам покрай гарата в Ловеч (явно съм в Ловеч, където реално съм служил) и проучвам разписанието на влаковете, после тръгвам да търся къде да ям. Влизам в първото капанче и кого срещам вътре - жената. Ама не ми е жена, а сестра. Какво, как, къде? „Ами аз ще си ходя с влака след половин час за Троян” – казвам (петък на обед е). „Ти какво ще правиш?” И жената (сестрата) ме срязва:
- Какво ще правиш в Троян? Ще се забиеш в къщи и ще висиш на компютъра. Пък после „Скучно ми е!” Във Варна си, посред лято, иди на плаж!
- Не ми се ходи. През юни водата е студена (тук в съня ми изплува море като от аватара на Амаранта).
- Добре де, обади се на хазаите си (аз съм следвал във Варна). Виж се с хора!
- Не ми се вижда с тях. Досадни са ми. А сетих се, ще се обадя на Х и У (две клубарки, чиито имена няма да спомена в духа на новото време).
Изваждам тефтерчето с телефоните (аз всъщност нямам – всичко е в мобилния) и започвам да търся. Х …Х …Х – няма я. Търся У - и нея я няма в тефтера. Започвам трескаво да го разлиствам и той се разглобява, щото е с машинка като тия на папките за документи. Листата му се разсипват по земята. Аз се навеждам да ги събера и … се събуждам.

Изкукуригал съм с тоя клуб!
:roll:
Аватар
Баба Яга

Re: Ти съвсем си изкукуригал!

Мнение от Баба Яга »

Капинчо написа:Така каза жената като й разказах съня. Този дето сега ще ви го разкажа.

Аз съм в казармата (на стари години). Разхайтена дружина - все стари запасняци. Разправяме си вицове, псуваме на воля. Тръгнахме на обяд. В столовата – революция. Персоналът стачкува, войничорът тропа с канчетата. Старшините крещят. Нашия надвика всички и ни пусна в отпуск. Минавам покрай гарата в Ловеч (явно съм в Ловеч, където реално съм служил) и проучвам разписанието на влаковете, после тръгвам да търся къде да ям. Влизам в първото капанче и кого срещам вътре - жената. Ама не ми е жена, а сестра. Какво, как, къде? „Ами аз ще си ходя с влака след половин час за Троян” – казвам (петък на обед е). „Ти какво ще правиш?” И жената (сестрата) ме срязва:
- Какво ще правиш в Троян? Ще се забиеш в къщи и ще висиш на компютъра. Пък после „Скучно ми е!” Във Варна си, посред лято, иди на плаж!
- Не ми се ходи. През юни водата е студена (тук в съня ми изплува море като от аватара на Амаранта).
- Добре де, обади се на хазаите си (аз съм следвал във Варна). Виж се с хора!
- Не ми се вижда с тях. Досадни са ми. А сетих се, ще се обадя на Х и У (две клубарки, чиито имена няма да спомена в духа на новото време).
Изваждам тефтерчето с телефоните (аз всъщност нямам – всичко е в мобилния) и започвам да търся. Х …Х …Х – няма я. Търся У - и нея я няма в тефтера. Започвам трескаво да го разлиствам и той се разглобява, щото е с машинка като тия на папките за документи. Листата му се разсипват по земята. Аз се навеждам да ги събера и … се събуждам.

:rotfl24:Не си - точно отговаряш на всички изисквания.:grin:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Отивай в Троян :cool:
Memento mori.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Set написа:Отивай в Троян :cool:
Изпуснал си "си". "Отивай СИ в Троян"

Ти що ме гониш бе?:blum:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

И ти си смотан като мен, Капинчо. И аз насън сънувам мъжа си и работите не ми се получават. :lol:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа:И ти си смотан като мен, Капинчо. И аз насън сънувам мъжа си и работите не ми се получават. :lol:

Това е щото докато гамените си развяват байрака, ние с теб си оставаме моногамени.:lol:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо, Капинчо ... :lol:
няма да кажа за чичко Фройд :lol: виж диагнозите на Незнайния ...

И да си направиш тефтерче :grin:!

Подсети ме нещо странично - Имам една приятелка (няма да казвам приятел - в духа на новото време, ех че подходящ израз :blum:) .. като и кажа Що не се обаждаш - Щото не съм ти запазила координатите (толкова и и трябвам, то и аз питам от учтивост де, ама поне телефон пазя). Като и затрябвах наистина един път света обърна :grin: Та ти си пиши някъде, щото с тия телефони - несигурно много... :blum:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

vyara написа:И ти си смотан като мен, Капинчо. И аз насън сънувам мъжа си и работите не ми се получават. :lol:
аз като почвах в Спешна сънувах само курбани
че съм поканен де е че ям и пия за Бог да прости
и така години наред, поне четери-пет
преди тва сънувах, че съм още ученик...
наскоро дълго и упорито сънувах, че пуша
и после ме беше срам ужасно
хеле с пушенето сънищата спряха
сега зех да сънувам пътна помощ
паметниците по банкета на магистралата и....
ангренажен ремък /то тва кво е/
ремъка се увива около глезена ми и около педала долен ляв
и амбреажа се превръща в пъпна връв:crying:
мамка му и сънища:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Кент написа: мамка му и сънища:rotfl24:
:lol:
лесна е твоята - ти направо можеш да си предвиждаш сънищата и занапред .. ако не можеш реала

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа:Капинчо, Капинчо ... :lol:
няма да кажа за чичко Фройд :lol: виж диагнозите на Незнайния ...

И да си направиш тефтерче :grin:!

Подсети ме нещо странично - Имам една приятелка (няма да казвам приятел - в духа на новото време, ех че подходящ израз :blum:) .. като и кажа Що не се обаждаш - Щото не съм ти запазила координатите (толкова и и трябвам, то и аз питам от учтивост де, ама поне телефон пазя). Като и затрябвах наистина един път света обърна :grin: Та ти си пиши някъде, щото с тия телефони - несигурно много... :blum:
Аааа ти не познаваш Капинча. Освен, че е нарцисист, обяснителна записка и пръв любопитко, Капинчо го е най страх да не загуби нещо, най-паче телефонен номер. Прочее Капинчо си има телефонните указатели на два телефона и освен това ги синхронизира с адрес бука на ПС-то, което от своя страна се архивира катамесечно на две архмвни копия, като едното стои вкъщи, а другото в службата, в случай на пожар или кражба.

Освен това Капинчо е цар на асоциациите, та ми дойде на ум една случка.

Като се правех на преводач, превеждах един дълъг материал на отделни глави по около 20 страници всяка. За да запазя формата, отварях файла с последната глава, преименувах го на следващата, маркирах целия текст, изтривах го и започвах да пиша новия. ПС-то ми беше с две флопита - малко и голямо и понеже малкото ми правеше номера, архивирах и на двете.
Започнах поредната глава, но пропуснах да преименувам файла, изтрих текста и натиснах Save. Естествено току-що преведената глава изчезна от хард диска. Аз само се усмихнах - "Капинчо е хитър, той има архив" и качих малката дискета с архива. Да, ама файлът не искаше да се отвори. "Дааа, ето защо Капимнчо е МНОГО хитър и пази две архивни копия. Сложих голямата дискета и в самодоволството си вместо от нея на хард диска копирах празния файл от хард диска на дискетата. Отидоха 20 страници труд. От тогава си знам, че колкото и да си въртиш дупето, то все ти е отзад и каквото има да става, ще стане.

ПП Освен това преди да пусна мнение във форума, аз винаги го маркирам и копирам на клипборда и тогава натискам "Прати" за да не го загубя, ако се сбъгне нета.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:lol::lol::lol:
няма да се смея /много/ щото сейм хиър.
аз съм я сърбала тая попара и веднага разпечатвам .. поне да не го измислям отново, ако.
и тука като пусна мнение цитираното излиза по два, че и по повече пъти... и после редактирам :lol:

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Капинчо написа: ................
От тогава си знам, че колкото и да си въртиш дупето, то все ти е отзад и каквото има да става, ще стане.

ПП Освен това преди да пусна мнение във форума, аз винаги го маркирам и копирам на клипборда и тогава натискам "Прати" за да не го загубя, ако се сбъгне нета.
:rotfl24:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Капинчо написа: и започвам да търся. Х …Х …Х – няма
Ами търси в Гугъл "ХХХ" :rotfl24:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Капинчо написа:А сетих се, ще се обадя на Х и У (две клубарки, чиито имена няма да спомена в духа на новото време).

ако сънят беше продължил, щеше да се сетиш да влезеш в някоя интернет зала и да ги попиташ на бележки, какви им бяха телефоните :lol:
хубу, че си се сънувал "на стари години", щото кво щяха да те правят толку млад и зелен на 20 години :blum:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

snowprincess написа:
ако сънят беше продължил, щеше да се сетиш да влезеш в някоя интернет зала и да ги попиташ на бележки, какви им бяха телефоните :lol:
хубу, че си се сънувал "на стари години", щото кво щяха да те правят толку млад и зелен на 20 години :blum:
Аз на живо не съм толкоз досетлив, ти искаш на сън.

Виж на живо им имам телефоните и само да се озова във Варна ...:winkw:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:Изкукуригал съм с тоя клуб!
Успокоява ли те това, че не си единствен?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

holi_day написа:
Капинчо написа:Изкукуригал съм с тоя клуб!
Успокоява ли те това, че не си единствен?
Абе не съвсем. Аз съм егоцентрик и чуждото щастие/нещастие не ми въздейства нито обезпокояващо, нито успокояващо.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Капинчо написа:Така каза жената като й разказах съня.

права е жената! как можеш да сънуваш, че й обясняваш как ще се обадиш на две фъркотевични мадами и тя ште остави жив!?!
just perfect
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

bead_ написа:

права е жената! как можеш да сънуваш, че й обясняваш как ще се обадиш на две фъркотевични мадами и тя ште остави жив!?!
Ти не познаваш моята женичка. На времето голямата ми първа любов като беше по Африка, женичката ме накара да й се обадя, за да не й е толкова самотно - на любовта, не на женичката.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Приятелю, или си изкукуригал или си много храбър мъж. Ако кажа на Бейби, че сънувам две клубарки и и викам, че ми е сестра и съм до там. Няма да имам време и да гъкна.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

нещо къде варна си се запътил плахо плахо май:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Green Light написа:Приятелю, или си изкукуригал или си много храбър мъж. Ако кажа на Бейби, че сънувам две клубарки и и викам, че ми е сестра и съм до там. Няма да имам време и да гъкна.
Не съм храбър бе, не съм. Те онези факири дето целуват кобрите и те не са храбри, само им знаят чалъма.:winkw:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Quid написа:нещо къде варна си се запътил плахо плахо май:cool:
Че кво й е на Варна?

Черъно море, много е добре!
Слънце пече - още по-добре ...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Капинчо написа:Ти не познаваш моята женичка. На времето голямата ми първа любов като беше по Африка, женичката ме накара да й се обадя, за да не й е толкова самотно - на любовта, не на женичката.

айдееее, объркахме темата. марш във "вицове" :blum:
just perfect
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

:grin::grin::grin: Жена, ако си пич (хлъц), шъ каиш че си ми сестра :grin:
Наздраве :cool:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
bead_ написа:

Ти не познаваш моята женичка. На времето голямата ми първа любов като беше по Африка, женичката ме накара да й се обадя, за да не й е толкова самотно - на любовта, не на женичката.
жена един път, наистина!
:lol: не че Африка е близо...

jazz

Мнение от jazz »

Капинчо написа:Ти не познаваш моята женичка. На времето голямата ми първа любов като беше по Африка, женичката ме накара да й се обадя, за да не й е толкова самотно - на любовта, не на женичката.
ако е била в Анарктика сигурно е щяла да ти позволо да се обаждаш и по-често :lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

zmeu написа: ако е била в Анарктика сигурно е щяла да ти позволо да се обаждаш и по-често :lol:
Я да се редактираш. За къде бързаш?:blum:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо, Капинчо...
щото ти се смях оня ден...
като бумеранг всичко се връща, ама пусто не съм постоянно мъдра

В неделя срещу понеделник си "орезилих" насън един човек и направо незнам как да го тълкувам това. Сдухал ми се е мозакът от работа и от още нещо. Много обичам да гледам по Холмарк Инспектор Морс /щото аз гледам сериали и леки канали :lol:/ голям кеф.. 2 часа убийства в Оксфорт разследва, нито убийствата дават, нито нищо ..тънко само....бавно..действие..той-почитател на опера и на ретро-автомобили... Някъде пред пенсия е. Неделя - ден на майстора - разкош - .. можеш да си подремнеш като се събудиш няма да е късно за развръзката.. Та този сериозен инспектор сънувах че ми преподава и съм на изпит /какво уча не е ясно, ама съм закъсняла. на никой не му прави впечатление, щото аз явно си хода когато си искам там. това щото мога така/. :grin: гадняра такъв мръсник се оказа в съня... ми той ми разправял, че ми одобрява научната работа, щото имал нещо друго наум. Ма така ми се срина всичко. И ултра грозно поведение после. Ма чак :blink: професор уж, иначе инспектор де ...в реала така да се каже. И съня продължи като се порязах с нож леко по ръката. И раната си остана така - мъничка само. Като...да се порежеш на чаша счупена. :lol: Което мисля, е много добре. това ми е голяма мъка, но пък ми остава Барнаби - друг сериал. Друг инспектор. Пу-пу..да не си го урочасам.

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа:Капинчо, Капинчо...

.
Начи моето тълкувание е следното:

Като ти казах, че под 40 всички женички ми изглеждат сгодни, мозъкът ти на трето подсъзнателно ниво е разгледал възможността за джиджи-биджи с по дъртичък партньор. Мозъкът ти обаче на второ ниво не е приел варианта и затова чичкото ти се е видял гаден (тук има пръст и Вяра - "пошъл дъртак"). При така развилия се сценарий, мозъкът ти на първо ниво е проявил съжаление за рано загубената ти девственост - порязването, за което пък на теб самата изобщо не ти пука - малко кръв.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
Semiramis написа:Капинчо, Капинчо...

.
Начи моето тълкувание е следното:

Като ти казах, че под 40 всички женички ми изглеждат сгодни, мозъкът ти на трето подсъзнателно ниво е разгледал възможността за джиджи-биджи с по дъртичък партньор. Мозъкът ти обаче на второ ниво не е приел варианта и затова чичкото ти се е видял гаден (тук има пръст и Вяра - "пошъл дъртак"). При така развилия се сценарий, мозъкът ти на първо ниво е проявил съжаление за рано загубената ти девственост - порязването, за което пък на теб самата изобщо не ти пука - малко кръв.
туше.
а утре работиш ли пак да дойда... :lol: ..че кой знае какво ще родя тая нощ

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа:
туше.
а утре работиш ли пак да дойда... :lol: ..че кой знае какво ще родя тая нощ
Утре приемам, ма вдругиден пътувам за хижа Здравец.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Охооооо, какво ставало тук...

Я бързо админите да пуснат в клуба всички сънища... :grin:
Panta rhei...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Мнемозина написа:Охооооо, какво ставало тук...

Ти внимавай какво си пожелаваш, че ще взема и теб да те сънувам, и ако не се държиш прилично, няма да ти слагам бански (Верче:winkw:)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Капинчо написа:

Ти внимавай какво си пожелаваш, че ще взема и теб да те сънувам, и ако не се държиш прилично, няма да ти слагам бански (Верче:winkw:)
Но аз винаги се държа прилично, това е непоправимо. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:

отработване насън май му се казваше на това
:lol: другото май беше с просто нещо
мен може ли да не ме сънуваш, че ловя :lol:

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Semiramis написа: мен може ли да не ме сънуваш, че ловя :lol:
В смисъл, че залавяш или, че прихващаш?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Капинчо написа:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Мнемозина написа:
Но аз винаги се държа прилично, това е непоправимо. :grin:
Аз също се държа прилично, т.е според обстановката - не ходя с костюм на плаж и по банки на работа. Ако ме разбираш:winkw:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа:
Капинчо написа:
Ти пък кво се хилкаш? Да не би зда си я разбрала, щото аз:roll:
Подсказвай де!
Публикувай отговор