На мен ми се паднаха тези. Не са лоши.

тестовете никога не лъжат...esti написа: Решиха, че съм инфантилна явно...
И аз, като го видях за теб си помислих, честно.vyara написа:Лошо няма. Този е много хубав.esti написа:
Решиха, че съм инфантилна явно...
Засега няма да го сменям. Трудно се решавам на промени.esti написа: И аз, като го видях за теб си помислих, честно.
Но не, защото си инфантилна.
Вземи го ако ти харесва.
Верче и на мен ми се паднаха точно тези двата, плюс едно сухо дърво. Явно им е много беден асортимента.
Значи ти е спокойно и си в равновесие.vyara написа:Засега няма да го сменям. Трудно се решавам на промени.esti написа: И аз, като го видях за теб си помислих, честно.
Но не, защото си инфантилна.
Вземи го ако ти харесва.
Абе те тестисите те предават понякога, та тестовете няма да те излъжат.Марвин написа:тестовете никога не лъжат...esti написа: Решиха, че съм инфантилна явно...![]()
П.П. ...ако не си ги лъгала ти, де!
Дървото не си го метнах, щото имаше някакви надписи, а и не ми хареса. Нека има нещо и за теб.Капинчо написа: Верче и на мен ми се паднаха точно тези двата, плюс едно сухо дърво. Явно им е много беден асортимента.
Нали, за теб аватар, пък за дрът Капинчо - дърво.vyara написа:Дървото не си го метнах, щото имаше някакви надписи, а и не ми хареса. Нека има нещо и за теб.Капинчо написа: Верче и на мен ми се паднаха точно тези двата, плюс едно сухо дърво. Явно им е много беден асортимента.
Тока от пътечката ли? Мда, сега се замислих... че и вода има отдолу...esti написа: Значи ти е спокойно и си в равновесие.
Я да те беше изтрещял тока да видиш как щеше....да си поядисаш косата.
Дибидюс като на Вяра и на мен. Значи сме от един дол дренки.snowprincess написа:на мен тези, а аз мразя лошото време
Аз си чакам обещания. Няма да се моря да търся, я!vyara написа:Какъв аватар е подходящ за вас?
а, и ти, верноКапинчо написа: Дибидюс като на Вяра и на мен. Значи сме от един дол дренки.

Кажи какъв аватар искаш? И без това нямаш. Моите ти ги подарявам.Капинчо написа:Нали, за теб аватар, пък за дрът Капинчо - дърво.vyara написа:Дървото не си го метнах, щото имаше някакви надписи, а и не ми хареса. Нека има нещо и за теб.Капинчо написа: Верче и на мен ми се паднаха точно тези двата, плюс едно сухо дърво. Явно им е много беден асортимента.
може ли да не вадиш заключения за другите на базата само на собствен опит???Капинчо написа: Абе те тестисите те предават понякога, та тестовете няма да те излъжат.
Оня сиганския ли... май сега не би ти подхождал.holi_day написа:Аз си чакам обещания. Няма да се моря да търся, я!vyara написа:Какъв аватар е подходящ за вас?
Мдааа... Усетила си ме.vyara написа:Оня сиганския ли... май сега не би ти подхождал.
Че пропиши малко да преценя, де.
Аз не си го вадя (заключението). Само те предупреждавам да не си толкова доверчив, щото ще дойде голям ден - малка питка.Марвин написа:
може ли да не вадиш заключения за другите на базата само на собствен опит???
Аз съм творческа натура. Обичам сам да си създавам нещата.vyara написа: Кажи какъв аватар искаш? И без това нямаш. Моите ти ги подарявам.
Ето тук можеш сам да си търсиш. Написваш какво искаш да има и си търсиш. Това не са аватари, но аз от там си избирам.
знам бе, дедо, знам... ама докат доди ша се възползвам... щото после да има какво да си спомням...Капинчо написа:Аз не си го вадя (заключението). Само те предупреждавам да не си толкова доверчив, щото ще дойде голям ден - малка питка.Марвин написа:
може ли да не вадиш заключения за другите на базата само на собствен опит???
Все пак си избрах един. Мисля, че ми отива.Капинчо написа:Аз съм творческа натура. Обичам сам да си създавам нещата.vyara написа: Кажи какъв аватар искаш? И без това нямаш. Моите ти ги подарявам.
Ето тук можеш сам да си търсиш. Написваш какво искаш да има и си търсиш. Това не са аватари, но аз от там си избирам.
Гледах един подобен... но и този става.Капинчо написа:Все пак си избрах един. Мисля, че ми отива.Капинчо написа:Аз съм творческа натура. Обичам сам да си създавам нещата.vyara написа: Кажи какъв аватар искаш? И без това нямаш. Моите ти ги подарявам.

явно и за двете ви размерът има значение...vyara написа:esti написа:Ей този е за мен.
![]()
Щото е шибан виндовс фтп сървър. Мързи ме да се занимавам с УниХаsnowprincess написа:излиза ми постоянно това съобщение-предупреждение, какво да направя
! 500 Could not bind socket. Address and port are already in use.
и на мен така....не знам какво иска да ми кажеsnowprincess написа:излиза ми постоянно това съобщение-предупреждение, какво да направя
! 500 Could not bind socket. Address and port are already in use.