Има ли
Има ли
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Има ли
хехее...тук май е обратно - има много смях, но ако някой погъделичка друг по корема и стават панаирите. 
това на бяха ли онези неоткритите?ELBI написа:началници в 3о4о ?
дето само от самолет ги снимаха?
нали щяха да са недокоснати? и кво беше още?
аз в Амазонския лес нема да живея ..има много буболечки
твърдиш, че няма сходства?esti написа:хехее...тук май е обратно - има много смях, но ако някой погъделичка друг по корема и стават панаирите.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
че нас дали са ни снимали от самолет? Тепърва предстоиdoktorka написа:това на бяха ли онези неоткритите?ELBI написа:началници в 3о4о ?
дето само от самолет ги снимаха?
нали щяха да са недокоснати? и кво беше още?
аз в Амазонския лес нема да живея ..има много буболечки
-
Дядо Капинчо
Затова трябва да се гъделичкаме само ПОД корема.esti написа:хехее...тук май е обратно - има много смях, но ако някой погъделичка друг по корема и стават панаирите.
смислен и обясняващ много неща отговор!vyara написа:Нищо бе, е така принципно. Заради собствените ни измислени окови.ELBI написа:ко ви е обхванало всите?vyara написа:Хехе, можело и така, значи.
Жал ми става за нас.
Животът е готин!
пълна дезинформация ни пробутват тия от вестничето... къде са им увити пенисите с палмови листа?!?!?!!!! или аз не различавам увит от неувит... ?!?!?!!!ELBI написа:началници в 3о4о ?
just perfect
-
Дядо Капинчо
Ти па къде им вида пенисите? Егати окото.bead_ написа: ... къде са им увити пенисите с палмови листа?!?!?!!!! или аз не различавам увит от неувит... ?!?!?!!!
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:тренирано. залагам 200 евро, че не са увити.bead_ написа:
Ти па къде им вида пенисите? Егати окото.
just perfect
-
Дядо Капинчо
bead_ написа:Пак ходИх, гледАх, пенис не видях. Може би очите ми гледат селективно за ... да попитам, на циците по научному млечни жлези ли се вика?Капинчо написа:тренирано. залагам 200 евро, че не са увити.bead_ написа:
Ти па къде им вида пенисите? Егати окото.
наеш кво? хъм. зЕми я глЪтни най-накрая тая къпинка!Капинчо написа:
Пак ходИх, гледАх, пенис не видях.
just perfect
- сър Айвънхоу
bead_ написа:наеш кво? хъм. зЕми я глЪтни най-накрая тая къпинка!Капинчо написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Гърди, бре. Като видите цици и.... не може и през ум да ви мине за гърди.Капинчо написа: Пак ходИх, гледАх, пенис не видях. Може би очите ми гледат селективно за ... да попитам, на циците по научному млечни жлези ли се вика?
-
Дядо Капинчо
Знаеш ли, и на мен като я погледна и ми потичат ... Съклет ма хваща.bead_ написа:наеш кво? хъм. зЕми я глЪтни най-накрая тая къпинка!Капинчо написа:
за къф ум става въпрос при наличие на цици?!?!?!!!vyara написа:Гърди, бре. Като видите цици и.... не може и през ум да ви мине за гърди.Капинчо написа: Пак ходИх, гледАх, пенис не видях. Може би очите ми гледат селективно за ... да попитам, на циците по научному млечни жлези ли се вика?
just perfect
-
Дядо Капинчо
Гърди. Хм, гърди имат и бабичките. Това дето не моем да си отлепим погледа от него, хеле па лятото, се вика цици, ама нали тук сме божем културни, се принцове и принцеси, та рекох да попитам.vyara написа:Гърди, бре. Като видите цици и.... не може и през ум да ви мине за гърди.Капинчо написа: Пак ходИх, гледАх, пенис не видях. Може би очите ми гледат селективно за ... да попитам, на циците по научному млечни жлези ли се вика?
-
Дядо Капинчо
Марвине, ти па кво се хилиш. Нали нема ти да я гълташ. Къпинката.Марвин написа:bead_ написа:
наеш кво? хъм. зЕми я глЪтни най-накрая тая къпинка!
нема да се разбереме така! къде съм написала, че нещо ми потича?!? защо "и на мене" използваш в изложението си?! разминаване се получава между емоциите на лирическия герой, схващаш лиКапинчо написа:
и на мен като я погледна и ми потичат ...
п.п. да си имаме уважението, капи.
just perfect
-
Дядо Капинчо
Знач, аз ... таковата ... все от моята камбанария си гледам нещата (и жената все ми се кара). Реших, че ти прави скомина така като си я държи на езичето и ни навътре, ни навън.bead_ написа:
нема да се разбереме така! къде съм написала, че нещо ми потича?!? защо "и на мене" използваш в изложението си?! разминаване се получава между емоциите на лирическия герой, схващаш ли
п.п. да си имаме уважението, капи.
Пък ти може да си имала предвид да я глътна, та да се затъкна дано! Ама аз като не разбирам.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 16.06.08, 16:04, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
аре, зЕми си оправи функциите най-после... у едната тема - коректор, тука - модератор... утре ще искаш и админ да станеш... е, не мое целата власт у съветите значииииКапинчо написа:Марвине, ти па кво се хилиш. Нали нема ти да я гълташ. Къпинката.Марвин написа:bead_ написа:
наеш кво? хъм. зЕми я глЪтни най-накрая тая къпинка!
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Що бе Марвине? Лошо ли е някой да ти показва правия път, а?Марвин написа: аре, зЕми си оправи функциите най-после... у едната тема - коректор, тука - модератор... утре ще искаш и админ да станеш... е, не мое целата власт у съветите значииии
Аз и теб мога да те упутя ако се наложи.
- сър Айвънхоу
е, па ако ти ще ми показваш правия път, по-добре да ходя още сега да се копам /ударение на о/...Капинчо написа:Що бе Марвине? Лошо ли е някой да ти показва правия път, а?
Аз и теб мога да те упутя ако се наложи.
Bella Ciao
Bella Ciao
това принципно е кофти ситуация. обаче немоем да ти се мешам в семейните въпроси еле пъ, ако невястата ти трие сол на главата по тоя случай... накратко - аз съм пас.Капинчо написа: и ни навътре, ни навън.
:
just perfect
-
Дядо Капинчо
Аааа, не. Тя жената за "навън-навътре" не ми се кара.bead_ написа: това принципно е кофти ситуация. обаче немоем да ти се мешам в семейните въпроси еле пъ, ако невястата ти трие сол на главата по тоя случай... накратко - аз съм пас.
Тя ми се кара като си мисля, че знам кво мислят другите.
- сър Айвънхоу
права е жената... явно добре те познава...Капинчо написа: Тя ми се кара като си мисля...
Bella Ciao
Bella Ciao