Спешно за сбирките!
- Глас в пустиня
Спешно за сбирките!
Ако искате да не се чувствате тъпо и една дузина клубари радетели за невземането на сериозно да ви се лигавят у темата, просто не пускайте теми.
Re: Спешно за сбирките!
Какво стана пак....БоЕВ написа:Ако искате да не се чувствате тъпо и една дузина клубари радетели за невземането на сериозно да ви се лигавят у темата, просто не пускайте теми.
- Глас в пустиня
Нищо!esti написа:Какво стана пак....БоЕВ написа:Ако искате да не се чувствате тъпо и една дузина клубари радетели за невземането на сериозно да ви се лигавят у темата, просто не пускайте теми.
След Рейн, Nejimaki-dori е наред. А, просто попита - иска ли някой да се срещнат на по (С)бирка. Темата отлете на две страници и нищо конкретно, същото се случва и с темата на Мъжжж.
Може и да съм с изострена чувствителност в момента, но на мен ми става тъпо и унизително някак.
Стига де, нали ако някой има възможност за среща ще си каже независимо от спама. Ся празна ли да стои темата...БоЕВ написа:
Нищо!
След Рейн, Nejimaki-dori е наред. А, просто попита - иска ли някой да се срещнат на по (С)бирка. Темата отлете на две страници и нищо конкретно, същото се случва и с темата на Мъжжж.
Може и да съм с изострена чувствителност в момента, но на мен ми става тъпо и унизително някак.
- Nejimaki-dori
Споко де, който я взе насериозно ми писа и се разбрахме. Утре преди да тръгна пак ще погледна дали няма някой желаещ и така. Нито ми е тъпо, нито унизително. Няма причина на теб да ти е.БоЕВ написа: След Рейн, Nejimaki-dori е наред. А, просто попита - иска ли някой да се срещнат на по (С)бирка. Темата отлете на две страници и нищо конкретно, същото се случва и с темата на Мъжжж.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Глас в пустиня
Права си - явно грешката е при мен!:-)esti написа:Стига де, нали ако някой има възможност за среща ще си каже независимо от спама. Ся празна ли да стои темата...БоЕВ написа:
Нищо!
Несериозни работи не обичам и винаги подхождам сериозно - тва за протокола.
- Глас в пустиня
Млък-вам!Nejimaki-dori написа:Споко де, който я взе насериозно ми писа и се разбрахме. Утре преди да тръгна пак ще погледна дали няма някой желаещ и така. Нито ми е тъпо, нито унизително. Няма причина на теб да ти е.БоЕВ написа: След Рейн, Nejimaki-dori е наред. А, просто попита - иска ли някой да се срещнат на по (С)бирка. Темата отлете на две страници и нищо конкретно, същото се случва и с темата на Мъжжж.
Боев и при тебе ше додеме ве, мисля да посетя Крушуна наесен колко му е от Свищов до там, нели ся сме мобилни. А ти ако ходиш някъде лятото сподели тайната на лб:-)БоЕВ написа:Ако искате да не се чувствате тъпо и една дузина клубари радетели за невземането на сериозно да ви се лигавят у темата, просто не пускайте теми.
п.п. и чети руския сайт за Паната, яки са братята там. Ентусеазти и отзивчиви.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
БоЕВ написа:Ако искате да не се чувствате тъпо и една дузина клубари радетели за невземането на сериозно да ви се лигавят у темата, просто не пускайте теми.
1. Ако никой не се лигави у никаква тема, то струва ли си клуба?
2. Ако никой не пуска никаква тема, то за какво е клуба?
3. Ако никой никога не се чувства тъпо - няма ли да е сладникаво?
4. Ако пропускам колумбийките - хич не усещам, че на клубчето му има нещо.
Здрасти БоЕВ! Как си пич?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Пример ли даваш?БоЕВ написа:Ако искате да не се чувствате тъпо и една дузина клубари радетели за невземането на сериозно да ви се лигавят у темата, просто не пускайте теми.
-
Дядо Капинчо
ОтговорБоЕВ написа:Ако искате да не се чувствате тъпо и една дузина клубари радетели за невземането на сериозно да ви се лигавят у темата, просто не пускайте теми.
или пък спам?
Решайте сами!
БоЕВ написа:Ако искате да не се чувствате тъпо и една дузина клубари радетели за невземането на сериозно да ви се лигавят у темата, просто не пускайте теми.
а може ла да пишат СБИРКА в заглавието поне..
ей, на.. добре че си пуснал тема
не че ще отида на сбирката, ама сериозни неща като се кръстят измислено...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
аууууу, любима песничка!
ама и тази си я бива...
П.П. Боев, съжалявам... спамер ньеден съм, ама какво да се прави...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
пак обърнахте темата
ми тя да не е за спама по принцип, м?

ми тя да не е за спама по принцип, м?
като си толкова сериозен винагиБоЕВ написа: Несериозни работи не обичам и винаги подхождам сериозно - тва за протокола.
защо си отговорил така в същата тема, м?
в коя тема, извинявам се..zmeu написа:като си толкова сериозен винагиБоЕВ написа: Несериозни работи не обичам и винаги подхождам сериозно - тва за протокола.
- Житената Питка
- BOFH
- Глас в пустиня
Защото си искам!:-)zmeu написа:като си толкова сериозен винагиБоЕВ написа: Несериозни работи не обичам и винаги подхождам сериозно - тва за протокола.
Шегувам се - въпросът го предполага, а и бях един от първите, колкото да държи темата "отгоре", мисля на всеки му е ясно, че няма да се вдигна от Свищов за една бира след работа...кофти щеше да е, ако бях продължил в същия дух и със същото темпо. Нямам нищо против спама, но когато е в поносими граници. А, лигавщини направо мразя!
пп Оправданието е като задника - всеки го има, но не на всеки му харесва. Това е спешъл отговор само за теб, защото преди време се държах свински, а нямам нищо против твоята особа.
кога товаБоЕВ написа: Това е спешъл отговор само за теб, защото преди време се държах свински, а нямам нищо против твоята особа.
я ми го припомни
че да ти се разсърдя
- Глас в пустиня
Балига - кога ли не!zmeu написа:кога товаБоЕВ написа: Това е спешъл отговор само за теб, защото преди време се държах свински, а нямам нищо против твоята особа.
я ми го припомни
че да ти се разсърдя
Бе когат ни плю, че си гукаме, ве.zmeu написа:кога товаБоЕВ написа: Това е спешъл отговор само за теб, защото преди време се държах свински, а нямам нищо против твоята особа.
я ми го припомни
че да ти се разсърдя
Ама чудно що мен не ме брои.
Боев, ти завиждаш, признай си!
- Глас в пустиня
Така е!:lol:vyara написа: Боев, ти завиждаш, признай си!
Целият съм изтъкан от злоба и завист.
Ан тъй!БоЕВ написа:Така е!:lol:vyara написа: Боев, ти завиждаш, признай си!
Целият съм изтъкан от злоба и завист.
Ама няма нужда да сбутваш една лъжа при истината, че да я омаловажаваш (истината).
Самият факт, че това те дразни, говори за нередност. Аз като не харесвам нещо, го игнорирам. Особено, когато не ме засяга лично. Просто е.
аааааа дето разправяше че се лигавимvyara написа: Бе когат ни плю, че си гукаме, ве.
Ама чудно що мен не ме брои.
Боев, ти завиждаш, признай си!
мон пти шуши
ами лигавим съ ми
- сър Айвънхоу
ох, това го бях забравилzmeu написа: мон пти шуши![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Ае са да черпиш за дето ти го припомних.Марвин написа:ох, това го бях забравилzmeu написа: мон пти шуши![]()
Лесно е да се смееш на готов смях.
- Глас в пустиня
Не става така. Правя забележки, карам се, викам, ругая, протестирам...никога не си оставям магаренцето в калта.vyara написа: Аз като не харесвам нещо, го игнорирам.
Такъв е живота просто. Докторката е виновна че ме мята в тия възрожденски диви джунгли - от под игото - единственият луд който се намери да протестира беше Колчо-лудия и турците го обесиха на едно дърво.
- сър Айвънхоу
веднага, бре брАто!БоЕВ написа:Ае са да черпиш за дето ти го припомних.Марвин написа:ох, това го бях забравилzmeu написа: мон пти шуши![]()
Лесно е да се смееш на готов смях.
ей, батка... тва за римлянете и другите там роми... много ме заинтригувА... и леля ми днес ми каза, че ще го има...
та... с колегата се замислихме дали да не скокнем за уикенда до свищов да погледаме...
та, мое ти се обадим, ако додем...
ама не гарантирам, щото... са ме налегнали едни тежби, едни чудеса...
Bella Ciao
Bella Ciao
Е, щом си влязъл в роля пък.... Той Колчо-лудия не си мисли като теб аз съм луд и протестирам. Той си кара по инстинкт. А ти по сценария. Ми хубаво, карай.БоЕВ написа:Не става така. Правя забележки, карам се, викам, ругая, протестирам...никога не си оставям магаренцето в калта.vyara написа: Аз като не харесвам нещо, го игнорирам.
Такъв е живота просто. Докторката е виновна че ме мята в тия възрожденски диви джунгли - от под игото - единственият луд който се намери да протестира беше Колчо-лудия и турците го обесиха на едно дърво.
Боев-ски...БоЕВ написа:Не става така. Правя забележки, карам се, викам, ругая, протестирам...никога не си оставям магаренцето в калта.vyara написа: Аз като не харесвам нещо, го игнорирам.
ся щи обясня.
първото впечатление е на-важно.
ти си оставил чудесно впечатление...
независимо какво ти е настроението...( дали си в свяст или луд)...ти си това ,което си
все тая.
а аз не ругая...
мамя магарето с морков...че те са инатливи и веднъж като влязат в калта...вземе та им хареса...
ма как да го оставиш!
а?!
- Глас в пустиня
Ку ми нямаш жисиемто щи го пратя. Твоето го имам.Марвин написа:веднага, бре брАто!БоЕВ написа:Ае са да черпиш за дето ти го припомних.Марвин написа:ох, това го бях забравилzmeu написа: мон пти шуши![]()
Лесно е да се смееш на готов смях.![]()
![]()
ей, батка... тва за римлянете и другите там роми... много ме заинтригувА... и леля ми днес ми каза, че ще го има...
та... с колегата се замислихме дали да не скокнем за уикенда до свищов да погледаме...
та, мое ти се обадим, ако додем...
ама не гарантирам, щото... са ме налегнали едни тежби, едни чудеса...
Проблемът ще е спането, многая паплач се чака. На стадиона, в северната му част е почти построен римският лагер, вчера минах да го нагледам. Програмата е богата, определено ще е интересно и това се случва за първи път в Бг...кога ще има друг и дали ще има не се знае. Италианците плащат и организират голяма част от нещата.
БоЕВ написа: Не става така. Правя забележки, карам се, викам, ругая, протестирам...никога не си оставям магаренцето в калта.
Такъв е живота просто.
Шъ мъ прощаваш, ама това е до зодия
дам
лагерите на игнориращите и на разчистващи това-онова пред погледа си

лагерите на игнориращите и на разчистващи това-онова пред погледа си
- сър Айвънхоу
жисиемчето ти го имам (е, номера де). аз има де да спя... при леля ми...БоЕВ написа: Ку ми нямаш жисиемто щи го пратя. Твоето го имам.
Проблемът ще е спането, многая паплач се чака. На стадиона, в северната му част е почти построен римският лагер, вчера минах да го нагледам. Програмата е богата, определено ще е интересно и това се случва за първи път в Бг...кога ще има друг и дали ще има не се знае. Италианците плащат и организират голяма част от нещата.
ама така както го описваш, наистина не е за изпускане...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
Значи си човек за сериозно пиенеБоЕВ написа: Несериозни работи не обичам и винаги подхождам сериозно - тва за протокола.
Наздраве