Чистници ли сте?
Антибактериална...
- сър Айвънхоу
Антибактериална...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Антибактериална...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не. Виж, ако някой ми я почисти, няма да имам нищо против
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Stranniche
- Обратна връзка:
В редакцията и в университета винаги си миех ръцете след употреба на общите компютри.
Впрочем нямам представа как се чисти лаптоп.
-
Дядо Капинчо
Аз затуй си пипам само моя. Компютър.Stranniche написа: В редакцията и в университета винаги си миех ръцете след употреба на общите компютри.
- Piqndurnik
В пералнята на 90°C с предпранеStranniche написа: Впрочем нямам представа как се чисти лаптоп.
Наздраве 
аз се оттървах от много мании за микроби покрай паритеStranniche написа:В редакцията и в университета винаги си миех ръцете след употреба на общите компютри.
Впрочем нямам представа как се чисти лаптоп.
навремето идва една циганка - клиентка. и аз се правя на важна /шефа така е казал/ - карапо ще оставите ли, и чакам че няма. Да, ама не. Бръкна жената в сутиена и извади една пачка марки /по онова време/
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Stranniche
- Обратна връзка:
Semiramis написа: аз се оттървах от много мании за микроби покрай парите
навремето идва една циганка - клиентка. и аз се правя на важна /шефа така е казал/ - карапо ще оставите ли, и чакам че няма. Да, ама не. Бръкна жената в сутиена и извади една пачка марки /по онова време/после как само казвах "нека капарото следващия път..."
Как па събра тез напълно несъвместими неща, не разбрах! Уиндоус и чисто, готино, спретнато!Quid написа:Виндоус
кво искаш
чисто готино спретнато $
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...