Stay or Go
-
Дядо Капинчо
Stay or Go
А вие как бихте постъпили?
Re: Stay or Go
изкефи ме как си глътна бирата. достоен човек. не е някое безхарактерно леке да побегне през глава, изпи си първо биричката! мъж! евалата!Капинчо написа:А вие как бихте постъпили?
just perfect
bead_ написа:изкефи ме как си глътна бирата. достоен човек. не е някое безхарактерно леке да побегне през глава, изпи си първо биричката! мъж! евалата!Капинчо написа:А вие как бихте постъпили?
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
-
Дядо Капинчо
Баш.bead_ написа:той отдавна си е легнАлSet написа:Ааа мечока ще ляга.bead_ написа:и се тътри, тътри... изтъркА ледника начи!!!Set написа:
Ахам. По нашия край му викат - станал с гъзъ нагоре.
ама от кръста надолу тялото му не подозира тая работа:winkw:
Но и обратната метаморфоза е валидна.
Memento mori.
Не съм прав.bead_ написа:изпитваш ли ме, тестваш ли ме или кво?Set написа:
Но и обратната метаморфоза е валидна.
метаморфозата не беше ли при насекоми и земноводни?!? или при мечките също я има. щот ако се окажеш прав даскалицата по биология искам да ми върне парите. веднага. с лихвите.
Не видиш ли че предната ми половина спи. Полегнала.
Само от кръста надолу не го знам още.
Memento mori.
bead_ написа:изкефи ме как си глътна бирата. достоен човек. не е някое безхарактерно леке да побегне през глава, изпи си първо биричката! мъж! евалата!Капинчо написа:А вие как бихте постъпили?
и ако не следи кво казваш кво ставаbead_ написа:дилема няма. просто очаквам като говоря с някой да ми следи кво му казвам, щот аз немам време да я върша тая работа. ако имах щях да си говоря сама със себе си. капиши?Quid написа:ти са да нямаш неква дилема тежка а
кажи си
мое и на беляжки:blum:
отрязват му главата предполагам
кво капиши
нема капиши
и у склада няма
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
зависи. разбирам го за бирата, обаче.Капинчо написа:А вие как бихте постъпили?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ми ти трупове ли складирашbead_ написа:засега не ми е хрумвало това с главата. не за друго, а защото купищата глави на разни мъжове дет не ме слушат кво им говоря нема къде да ги дена! знаеш колко е кът складовото пространство напоследък.Quid написа: и ако не следи кво казваш кво става
отрязват му главата предполагам
:
по добре само скалпове
по малко място заемат
Quasi Universal Intergalactic Denomination
-
Дядо Капинчо
- Green Light
In order to view this video, you must enable JavascriptКапинчо написа:А вие как бихте постъпили?