пътни знаци
- Green Light
пътни знаци
Бе има един триъгълен, жълт с четно кръгче по средата. Кво значи, бе?! Логично е да значи намалена видимост, обаче то ако е така, братче трябва да го слагат на всеки завой.
Впрочем, рагаци, на доста места вече виждам табелка "Радар". Май ще почнат да кичат радари насам натам, мамка му. Има да ни одрусват... и пътя до Варна ще стане 7 часа.
Впрочем, рагаци, на доста места вече виждам табелка "Радар". Май ще почнат да кичат радари насам натам, мамка му. Има да ни одрусват... и пътя до Варна ще стане 7 часа.
- Green Light
http://toyotabg.net/viewtopic.php?t=7261
Малее.. Тва значи че пред нас ще има опашки от полицаи. Акт, милиционер, акт, милиционер... И тва само от последните два месеца
Superchief
desSs написа:
п.п. абе верно ли на всяка от тия картонените полицейски коли, върху билборда имало камера?
Вярно е.. Над повечето бутафорни полицейски коли има инсталирани камери в левият ъгъл върху билборда. Мисля че малко от тях обаче имат захранване и записващо устройство!
Въпреки това явно някои от тях работят защото на един колега дойдоха да му връчат акта със снимка лично .. минал някъде около Търговище с над 40 км. в час над разрешената скорост.
Малее.. Тва значи че пред нас ще има опашки от полицаи. Акт, милиционер, акт, милиционер... И тва само от последните два месеца
Последно промяна от Green Light на 19.06.08, 12:54, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Re: пътни знаци
означва "Опасен участък от пътя" или нещо такова... обикновено го слагат на места, където има много тежки произшествия...Green Light написа:Бе има един триъгълен, жълт с четно кръгче по средата. Кво значи, бе?! Логично е да значи намалена видимост, обаче то ако е така, братче трябва да го слагат на всеки завой.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
с малко ме изпревари.4avdar4e написа: "Участък с концентрация на пътнотранспортни произшествия"
ще вземем книжки, сигурна съм
Последно промяна от Semiramis на 19.06.08, 12:58, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
анджък! те това е!4avdar4e написа:
А40 "Участък с концентрация на пътнотранспортни произшествия"
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- Green Light
ай стига бе. секи идиот на кола качен4avdar4e написа:Те ако ги раздаваха в нета, Отма ги взехмеSemiramis написа: ще вземем книжки, сигурна съм
П.П. Ще, ще, наесен.. Само да проходи Прокопи и да си го приберат в яслата
само да намеря време, иначе съм готова
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Nejimaki-dori
Да ама ако те изпраскат така, че се забиеш в Безизхода?...Quid написа:квоGreen Light написа:Е, а по "път без изход" кво праим?Quid написа:тва е мишена
спираш вадиш желязото и стреляш
тва е
мое само у задницата да те изпраскат:blum:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
-
Дядо Капинчо
И ти ли на кола? И ти ли и...Semiramis написа:ай стига бе. секи идиот на кола качен4avdar4e написа:Те ако ги раздаваха в нета, Отма ги взехмеSemiramis написа: ще вземем книжки, сигурна съм
П.П. Ще, ще, наесен.. Само да проходи Прокопи и да си го приберат в яслатакак вземат книжки, м?
само да намеря време, иначе съм готова