Моля да ми простите,

Все същите
Дядо Капинчо

Моля да ми простите,

Мнение от Дядо Капинчо »

ама днес ми е много гот.
Тоз хотел/хижа Здравец на много готино място (почти като Беклемето). Срещата с колегите протича прекрасно - има проблеми, ама има и разбиране, че липсват вълшебни пръчици и квот сами си направим, това ще е.
Днес следих форума на прескоци, щото нали и аз много работя (понякога).
И най-готиното е, че си загубих чувството за малоценност. Спрямо останалите форумци. Седя си тук година ли колко ли, и се чувствам недостоен за компанията - по дълбоки теми не мога да се изказвам, все глупости ми идват на езика и не стига, че идват, ами и веднага ги пиша. Като се изкажа, после по три пъти се доуточнявам, щото все някой не ме разбрал (явно ми е беден речника).

А сега ми е гот. Не съм по-долу от останалите. Всъщност не, останалите не са по-горе от мен.

Вече можете да ме правите каквото си искате - мен ми е волно на душата.

Обичам ви всичките, ама по Капинчовски - ВСИЧКИТЕ!
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Я кажи къде е таз хижа, че явно съм пропуснала. Радвам се, че ти е гот. И на мен ми е гот след вчерашното биропиене
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мдаааа, завиждам ти всъщност. На мен днес Боев недвусмислено ми показа, че мястото ми не е тук и че дори ще ме изрита, ако той рече. Честно казано мен доста ме заболя и съвсем честно казано никак, ама никак не ми е гот....
Завидях ти, да.
Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

vyara написа:Мдаааа, завиждам ти всъщност. На мен днес Боев недвусмислено ми показа, че мястото ми не е тук и че дори ще ме изрита, ако той рече. Честно казано мен доста ме заболя и съвсем честно казано никак, ама никак не ми е гот....
Завидях ти, да.
Няма ИЗГОРО да те изгони..:kiss:

Ще се бийм кат едни лъвове за тебе:cool:
Memento mori.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Nejimaki-dori написа:Я кажи къде е таз хижа, че явно съм пропуснала. Радвам се, че ти е гот. И на мен ми е гот след вчерашното биропиене
На 25 км южно от Пловдив.:-)
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Абе НОВОБРАНЕЦ!

Ти къде се подреди!:grin:
Memento mori.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа:Мдаааа, завиждам ти всъщност. На мен днес Боев недвусмислено ми показа, че мястото ми не е тук и че дори ще ме изрита, ако той рече. Честно казано мен доста ме заболя и съвсем честно казано никак, ама никак не ми е гот....
Завидях ти, да.
Видях. Ма и ти си го изпроси. Нема да се косиш! Пак шъ съ заобичате. Теб не може човек да не те обича (еба ли му майката що). И ти не можеш да мразиш.
Хайде сега, усмихни се, цункай децата без повод, ако са наблизо и ще ти мине.
:kiss:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Set написа:Абе НОВОБРАНЕЦ!

Ти къде се подреди!:grin:
Стига бе! На една кола съм. А капацитетът ми е към 4 литра (кола, да не си помислиш нещо).:kiss:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Капинчо написа:
Nejimaki-dori написа:Я кажи къде е таз хижа, че явно съм пропуснала. Радвам се, че ти е гот. И на мен ми е гот след вчерашното биропиене
Е много хубаво ми обясни няма що. Да не е към Добростан?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Изненадана съм, че си имал някакво чувство за малоценност,
но се радвам, че е преминало.:kiss:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Nejimaki-dori написа:
Капинчо написа:
Е много хубаво ми обясни няма що. Да не е към Добростан?
Справка темата ми - налага се пак да се дообяснявам.:-)

Минава се през едно село Марково. Има два пътя, които водят от Пловдив право на юг. После се сливат и свършват пред х-л Здравец. Ако пак не си разбрала, ще ти дам карта.:kiss:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:Изненадана съм, че си имал някакво чувство за малоценност,
Шшшшш, тихо да не си помислят, че съм комплексар.:lol:
Ма нека си мислят каквото си искат. Аз съм недосегаем. :aking:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Капинчо написа:
Амаранта написа:Изненадана съм, че си имал някакво чувство за малоценност,
Шшшшш, тихо да не си помислят, че съм комплексар.:lol:
Ма нека си мислят каквото си искат. Аз съм недосегаем. :aking:
и аз се радвам :-)
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Завидях ти, да.
Бе, гепи, дръж се за мене и давай напред? Така по- добре ли е?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
Завидях ти, да.
И ти ли си лигльо и мухльо безподобен? Знаех си аз.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
Завидях ти, да.
Грийн, я стой кротко, ако те гепи, нали Бейби после шъ те фърли в ледената епоха
Верче, БоЕВ не обича флиртове, но какво значение има, че не харесва виртуалния ти образ, като ти не си такава в реала
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа:
Завидях ти, да.
:-) Е лигльо съм, то си се знае, дъждове, философии, ма обществото, ма бейби тва бейби онова, хич не ставам за твърд и категоричен мачо. За тебе не знаех, ма кво толкова. Ще се лигавиме
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа:[
Верче, БоЕВ не обича флиртове, но какво значение има, че не харесва виртуалния ти образ, като ти не си такава в реала
Знаеш ли какво си мислех, Сноу. Мога да си позволя да флиртувам именно защото не вземам нещата насериозно. А за него това си е сериозно. Като не може да се шегува с това, значи го взема навътре, не като мен. Опитвам се да го обясня, но.... както и да е.
Куче, което лае не хапе. Тъй знам аз.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
Green Light написа:
Завидях ти, да.
Грийн, я стой кротко, ако те гепи, нали Бейби после шъ те фърли в ледената епоха
Ий, бе начи. Таман литна малко и веднага туп на земята. Приземяване, значи, снежна принцесо.
:-)
Бейби сега ми прави ревю, та кротувам, кротувам, закротил съм се тука.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: :-) Е лигльо съм, то си се знае, дъждове, философии, ма обществото, ма бейби тва бейби онова, хич не ставам за твърд и категоричен мачо. За тебе не знаех, ма кво толкова. Ще се лигавиме
абе, хора, просто сме различни, всеки си е уникален, недейте така

Грийн, тъкмо по предишните скандали се кефих как на място се обаждаше по твоя си начин, беше си струя свеж въздух, красота, ама явно и теб сме те заразили
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Простено да ти е!
Всеки има прпаво на лично щасти е и пет минути слава.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:
Green Light написа: :-) Е лигльо съм, то си се знае, дъждове, философии, ма обществото, ма бейби тва бейби онова, хич не ставам за твърд и категоричен мачо. За тебе не знаех, ма кво толкова. Ще се лигавиме
абе, хора, просто сме различни, всеки си е уникален, недейте така

Грийн, тъкмо по предишните скандали се кефих как на място се обаждаше по твоя си начин, беше си струя свеж въздух, красота, ама явно и теб сме те заразили
Заразен може би, но не от вас. Съвсем не от вас. Всъщност тук ми е добре. Не защото изневиделица взехме така да си пишем с Боев или защото за първи път правя директна забележка на Ънноун(размахването на пръст ме кара да изглеждам смешен, нямам право да поучавам никого, не и аз). Това ме кара да се чувствам зле. Но така или иначе тука съм си, в безопастност, така да се каже. В края на краищата всички ще ме разберат, нищо няма да се тълкува превратно, няма да се говорят лъжи. Никой няма да върти заговори и да прави блокове срещу мен. Зо4о! У нас!
Аватар
Глас в пустиня

Завидях ти, да.
Едва ли ще седна да те гоня - достатъчно е да направя присъствието ти тук непоносимо...както всъщност направихте с много други крлубари.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа: абе, хора, просто сме различни, всеки си е уникален, недейте така

Има нещо, което не знаеш за Боев. Който не е с него е против него. Така, че ... :winkw: Само да ти кажа.
Иначе петте минути слава текат ли текат.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа: Знаеш ли какво си мислех, Сноу. Мога да си позволя да флиртувам именно защото не вземам нещата насериозно. А за него това си е сериозно. Като не може да се шегува с това, значи го взема навътре, не като мен. Опитвам се да го обясня, но.... както и да е.
мила, той е прав от свойта камбанария - не харесва такова поведение и толкова, и не прави разлика между виртуал и реал
а ти не си права (не знам защо, след като по принцип си толкова интуитивна), не само че може да те ухапе, но може и с бяс да те зарази, на този свят всичко се случва
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа:
Завидях ти, да.
Едва ли ще седна да те гоня - достатъчно е да направя присъствието ти тук непоносимо...както всъщност направихте с много други крлубари.
Кажи чие присъствие направих непоносимо? Някой ти е споделил?! На лични?!!! Защото на мен никой не ми е казвал... мдъъъ!
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
Green Light написа:
Завидях ти, да.
За мухльовци нищо не съм споменавал - не си измисляй!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: а ти не си права (не знам защо, след като по принцип си толкова интуитивна), не само че може да те ухапе, но може и с бяс да те зарази, на този свят всичко се случва
Затова пък ти си дяволски права. Както винаги, впрочем. :kiss:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:
БоЕВ, спри се!
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
snowprincess написа:[
Знаеш ли какво си мислех, Сноу. Мога да си позволя да флиртувам именно защото не вземам нещата насериозно. А за него това си е сериозно. Като не може да се шегува с това, значи го взема навътре, не като мен. Опитвам се да го обясня, но.... както и да е.
Аз пък не мога да си позволя дори да флиртувам. За мен не само тук, а и навън е достатъчно сериозно. По това разбирам кой е мъжкар и кой путьо.
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Мнение от majemela4ka »

БоЕВ написа:
Аз пък не мога да си позволя дори да флиртувам. За мен не само тук, а и навън е достатъчно сериозно. По това разбирам кой е мъжкар и кой путьо.
и за мен е сериозно
и мога да флиртувам

а ти си пиян

не ти търчи да употребяваш думи като "путьо"
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
latrevw написа: абе, хора, просто сме различни, всеки си е уникален, недейте така

Има нещо, което не знаеш за Боев. Който не е с него е против него. Така, че ... :winkw: Само да ти кажа.
Иначе петте минути слава текат ли текат.
Или си свой, или си враг - средно положение няма. Примирието е само временно.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: Който не е с него е против него.
сигурна ли си?

но дори и да е така, той ще страда от това
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:
БоЕВ написа:
БоЕВ, спри се!
ОК!
Аватар
Глас в пустиня

majemela4ka написа:
БоЕВ написа:
и за мен е сериозно
и мога да флиртувам

а ти си пиян

не ти търчи да употребяваш думи като "путьо"
Знам.
Пиян съм...от гняв и ярост...
Млък :shutup: и тва е - обещано!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: Аз пък не мога да си позволя дори да флиртувам. За мен не само тук, а и навън е достатъчно сериозно. По това разбирам кой е мъжкар и кой путьо.
Това, какво ти можеш да си позволиш и какво не, не ме интересува мене и както виждаш не ти се бъркам. Това, което аз си позволявам, тебе не те засяга. Ясно!?
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
БоЕВ написа: Аз пък не мога да си позволя дори да флиртувам. За мен не само тук, а и навън е достатъчно сериозно. По това разбирам кой е мъжкар и кой путьо.
Това, какво ти можеш да си позволиш и какво не, не ме интересува мене и както виждаш не ти се бъркам. Това, което аз си позволявам, тебе не те засяга. Ясно!?
Верче, сладка, не ме карай душко да си пренебрегвам обещанията, защото и си запасих свещенното право да се държа свински когато преценя, а смятам, че ти го и доказах!:cool:
Флиртувай си колкото искаш, не ми пречиш само тогава когато не се налага да скролирам безкрай та да прочета нещо интересно - капиши!
Нарушаваш мое право - нарушавам твое. Толкова е просто и логично и без "Ясно!"-то накрая.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа: или защото за първи път правя директна забележка на Ънноун
Къде, бе- че явно съм пропуснал...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

[unknown] написа:
Green Light написа: или защото за първи път правя директна забележка на Ънноун
Къде, бе- че явно съм пропуснал...
то можеш ли да насмогнеш тази вечер, слънце :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: Верче, сладка, не ме карай душко да си пренебрегвам обещанията, защото и си запасих свещенното право да се държа свински когато преценя, а смятам, че ти го и доказах!:cool:
Флиртувай си колкото искаш, не ми пречиш само тогава когато не се налага да скролирам безкрай та да прочета нещо интересно - капиши!
Нарушаваш мое право - нарушавам твое. Толкова е просто и логично и без "Ясно!"-то накрая.
Повече в твои теми няма да пиша. Ще си пиша навсякъде другаде обаче. Някой ако има претенции да ми каже. Моля. Не е сложно, това го мога.
Ан тъй! И без повече забележки. Не съм жена ти, не съм дъщеря ти. На мен мъжа ми не ми прави забележки даже. Нямаш идея пък аз какво мога, ако реша. Не ме подценявай. Имаш късмет, че макар и лоша съм разбрана. Но трябва да ми се каже направо. Като мъж. А не с тъпи подмятания.
Изображение
Публикувай отговор