Пак за фитнеса
-
Ржевски
Re: Пак за фитнеса
Ша се задавя с чипса бе хаймана! Предупреждавай кат пускаш таквиз работи!Remmivs написа:Fitness studio
Сете, тая мечка е пияна ша знайш! :)
-
Ржевски
смейте се вие!
аз на тредмил не се качвам....Remmivs написа:сори, верно трябваше да се нахиля ама от смях не можах
иначе ще съм точно като тази мечка..( не по размери...а по акъл!)
обаче как го умея туй лазене/вървене...
бааавно към леглотоооо...
само дето, според мен ,спането е губене на време...
Re: Пак за фитнеса
Днес се олях в залата (3 ч. интензивно без почивки) убих сеRemmivs написа:Fitness studio
В първия момент помислих, че някой мен ме е снимал как се влачех накрая....после осъзнах, че е мечок.
А колко вафли изядох за възстановяване......
Срам ме е да кажа.
- Nejimaki-dori
и аз пътечка не ползвам
нищо че съм мечок
това си е направо за хора мразещи краката си и въобще не знам как подобно съоръжение се е докопало до фитнес залите
това си е направо за хора мразещи краката си и въобще не знам как подобно съоръжение се е докопало до фитнес залите
Re: и аз пътечка не ползвам
А аз вчера направих 10 мин. в началото за загряване, а после още 40, като за финал...да се довърша.Remmivs написа:нищо че съм мечок
И мноооого си обичам краката.8)
Недей. Точно щото си ги обичаш. Няма ли елиптика?esti написа:А аз вчера направих 10 мин. в началото за загряване, а после още 40, като за финал...да се довърша.
Сичко има. Пък и аз рядко прекалявам.Remmivs написа:Недей. Точно щото си ги обичаш. Няма ли елиптика?esti написа:А аз вчера направих 10 мин. в началото за загряване, а после още 40, като за финал...да се довърша.
След малко пак хуквам, но ще пропусна пътечката, понеже от непрекаляването ми днес ме боли глезена (оня същия дето сте виждали тук
Абе винаги намирам кво да правя в залата.
Спомням си младостта най-вече...
А след болежките тук-там се опитвам да свикна със старостта