ИЗВИНЯВАМ СЕ!
-
Дядо Капинчо
ИЗВИНЯВАМ СЕ!
На Дарки и на клуба!
Ако искате приемете извинението ми или не. Аз имам нужда да го поискам.
Може би Дарки се е пошегувала, а аз съм го изтълкувал като подигравка.
Може би е било подигравка.
Няма значение.
В приказките всичко се прави до три пъти.
Аз изчерпах моите три пъти.
Промених доста неща във взаимотношенията си с клуба и връзката си с него.
Ще променя и това. Вече няма да използвам груби думи към клубарите.
Циничните шеги не считам за груби думи.
В работата ми се налага да правя компромиси.
Ще се постарая да ги направя и в личното си простраство.
Ще си почина няколко дни. Няма да бягам.
Отивам пак до къпинака да си доокося ливадата (извинявай Латрев).
Лека нощ на всички!
Ако искате приемете извинението ми или не. Аз имам нужда да го поискам.
Може би Дарки се е пошегувала, а аз съм го изтълкувал като подигравка.
Може би е било подигравка.
Няма значение.
В приказките всичко се прави до три пъти.
Аз изчерпах моите три пъти.
Промених доста неща във взаимотношенията си с клуба и връзката си с него.
Ще променя и това. Вече няма да използвам груби думи към клубарите.
Циничните шеги не считам за груби думи.
В работата ми се налага да правя компромиси.
Ще се постарая да ги направя и в личното си простраство.
Ще си почина няколко дни. Няма да бягам.
Отивам пак до къпинака да си доокося ливадата (извинявай Латрев).
Лека нощ на всички!
и аз все се извинявам, затова ми е приятно да видя човек, който може да се извини
радвам се и че няма да бягаш, чакаме те, ние тук не можем да съдим никого, казваме си мнението и толкова
всеки има какво да научи
и август месец съм при теб в капинака, ще те гепя на място
радвам се и че няма да бягаш, чакаме те, ние тук не можем да съдим никого, казваме си мнението и толкова
всеки има какво да научи
и август месец съм при теб в капинака, ще те гепя на място
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: ИЗВИНЯВАМ СЕ!
много ми е приятно.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Искам и аз да се извиня, че за пореден път пропускам скандал и лишавам форумното общество от каруцарския си речник.
Егати...накрая сама ще си организирам скандалче.
- Света вода ненапита
уф... и аз го изтървах за пореден път!esti написа:Искам и аз да се извиня, че за пореден път пропускам скандал и лишавам форумното общество от каруцарския си речник.
П.П. ако искаш да ти помогна - да си спретнем едно формено скандалче... да видят тия аматьори как се правят тия неща?
Виж подводницата!
Розова китка, а?Метаморф написа:
П.П. ако искаш да ти помогна - да си спретнем едно формено скандалче... да видят тия аматьори как се правят тия неща?
- Света вода ненапита
егати... аз те мислех за по-борбена...esti написа:Розова китка, а?Метаморф написа:
П.П. розова, ама бодливаааа...
П.П.П. а аз съм алергичен към розовото... особено към един точно нюанс на розовото...
баси... и баш него турнАх за аватар... къде съм спал...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вече ми е трудно да ви следя в този клубКапинчо написа:!
Влизам и какво?!
Трябва пак да се ровя назад в темите, за да разбера кой- какво- кого
Радва ме това, че някак си всички са станали много умни и разумни и страшно отстъпчиви
Идилия....
Сега отивам да видя
какви си ги натворил, Къпине:winkw:
Абе, ти успяваш ли да набереш някакви къпинки от "ливадата"?
Ако знаеш как ги обичам....
Хайде почивай и да пуснеш после снимки:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти си като менesti написа:Искам и аз да се извиня, че за пореден път пропускам скандал и лишавам форумното общество от каруцарския си речник.
АКо искаш мога и да те Обидя нещо, за да не се чувстваш валат, че не можеш да участваш в сериала, патко заспала:mad:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
само нямя да пцуетеfrisky lioness написа:Ти си като менesti написа:Искам и аз да се извиня, че за пореден път пропускам скандал и лишавам форумното общество от каруцарския си речник.
АКо искаш мога и да те Обидя нещо, за да не се чувстваш валат, че не можеш да участваш в сериала, патко заспала:mad:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай ценоразпис - това май,.. достатъчно.Quid написа:само нямя да пцуете
у те тоя форум една стинка не мое да избие човекСудоку написа:Публикувай ценоразпис - това май,.. достатъчно.Quid написа:само нямя да пцуете
![]()
![]()
ебаси и дзифтарите са тука:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Quid написа:у те тоя форум една стинка не мое да избие човекСудоку написа:Публикувай ценоразпис - това май,.. достатъчно.Quid написа:само нямя да пцуете
![]()
![]()
ебаси и дзифтарите са тука:rotfl24:
Добро утро и
Quid написа:кво му е доброто?
спя и стъклата се тресат
некви бомби
и не знма сънувам ли не сънувам ли
война ли почва или някой мета бомби от балконите
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма, нямаQuid написа:само нямя да пцуетеfrisky lioness написа:Ти си като менesti написа:Искам и аз да се извиня, че за пореден път пропускам скандал и лишавам форумното общество от каруцарския си речник.
Аз и не мога

- frisky lioness
- Обратна връзка:
http://dnes.dir.bg/2008/07/03/news3159896.htmlQuid написа:кво му е доброто?
спя и стъклата се тресат
некви бомби
и не знма сънувам ли не сънувам ли
война ли почва или някой мета бомби от балконите
ПрИкрИЙте се
"Газ, чорапи и наметало"

Quid написа:аз кво?
ми нищо
спях си
-
Дядо Капинчо
Хайде, за теб ще си прекъсна почивката. Само за да те подразня.frisky lioness написа:
Абе, ти успяваш ли да набереш някакви къпинки от "ливадата"?
Ако знаеш как ги обичам....
Хайде почивай и да пуснеш после снимки:winkw:
Това е само моя къпинак. Наоколо е пълно и хората си правят сладка. Аз ям само на място. Това не съм аз, а принцесата.

Втората половина на август са така. Заповядай и си носи кошница.

-
Дядо Капинчо
Да те науча. И на интонация го докарвам по-добре от Стоичков.frisky lioness написа:Няма, нямаQuid написа:
само нямя да пцуете
Аз и не мога
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти сИрИознУ ли...?Капинчо написа:
А онази къщичка ще ми я отстъпиш ли за няколко дни:winkw:
За мен и дятенце евентуално:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хайде няма нуждаКапинчо написа:
Да те науча. И на интонация го докарвам по-добре от Стоичков.
Ти си си (само)достатъчен

-
Дядо Капинчо
Онази къщичка е на наши приятели и те са там целия юли и август. Можем да им гостуваме за през деня, но за спане е по-сложно. Мога да се опитам да те уредя в къщичката, на която си вижда само покрива, при колите.frisky lioness написа:Ти сИрИознУ ли...?Капинчо написа:
А онази къщичка ще ми я отстъпиш ли за няколко дни:winkw:
За мен и дятенце евентуално:winkw:

Мисля, че е 10 лв на легло - хол, кухня и две спални, като гледката е молко по-добра от това, което си вижда на снимката, щото къщата е по-напред.
Всъщност утре може да отворя приказка и за къщичката на приятелите, но много ще зависи по кое време и за колко време, щото те без гости почти не остават. Става въпрос за гости-приятели. Те не дават под наем. Ти за кога долу-горе планираш почивката?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О, благодаря ти:-)Капинчо написа:Ти за кога долу-горе планираш почивката?
Рано е да се каже
В последно време предпочитам да не планирам нищо
Ако реша, ще ти свирна
Ако стане-добре
ако не стане-пак добре:-)
Мерси още веднъж, че веднага се отзова:-)