Бегаме ли от Софето?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Бегаме ли от Софето?
Аз мисля, че трябва. Много лъжат, като казват, че нямало обгазяване. То вече смърди.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Бегаме ли от Софето?
айде, ама към гълъбово или към русе?:winkw:Пенчо Заека написа:Аз мисля, че трябва. Много лъжат, като казват, че нямало обгазяване. То вече смърди.
just perfect
- Green Light
Re: Бегаме ли от Софето?
бе аз оставам. Знам ли дали трябва или не, ама съм тука. Бачкам сиПенчо Заека написа:Аз мисля, че трябва. Много лъжат, като казват, че нямало обгазяване. То вече смърди.
- Green Light
Няма, няма! Споко, аз се събудих вече. Всичко е под контролvyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
Много се надявам да се размине всичко без поражения и неприятности за всички вас.
-
Дядо Капинчо
Дали да не тръгна за Русе. Вижда ми се безопасно там. Ама ако вземе та придойде Дунава?:roll:vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
Много се надявам да се размине всичко без поражения и неприятности за всички вас.
там е баси и жегата бреКапинчо написа:Дали да не тръгна за Русе. Вижда ми се безопасно там. Ама ако вземе та придойде Дунава?:roll:vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
от мен да знаеш, че празен склад не гърми...vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
силно подозирам, че с този взрив се прикриват ... хм... липси...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
те ти, чети и се сещай за какво иде реч...vyara написа:Това не е просто склад, а склад за обезвреждане на взривове. Поне така прочетох.Метаморф написа: от мен да знаеш, че празен склад не гърми...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
На тротила му трябва як удяр, зя дя се взриви, а иначе можеш да го настържеш като сапун и да си разпалваш печката, много силно гори.vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
- Глас в пустиня
Разливите на реката са предимно в румънско.Капинчо написа:Дали да не тръгна за Русе. Вижда ми се безопасно там. Ама ако вземе та придойде Дунава?:roll:vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
- Глас в пустиня
Колко "бунтовни" армии стрелят с "утилизирани" боеприпаси не е истина просто.Метаморф написа:от мен да знаеш, че празен склад не гърми...vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
-
Дядо Капинчо
Ти знаеш ли ... не, не че имаш страшни очи. Знаеш ли, че ще взема да дойда в Свищов. Тъкмо и влак има Троян - Свищов. Пък и само един път съм ходил в Свищов. То и в Русе съм бил само веднъж. И само това са ми дунавските поселища дето съм бил - що така?:roll:БоЕВ написа:
Разливите на реката са предимно в румънско.
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
и добре ще направиш, ако отидеш в Свищов... има какво да се види там... ама само с гид... щото ще пропуснеш инак най-интересните нещица...Капинчо написа:Ти знаеш ли ... не, не че имаш страшни очи. Знаеш ли, че ще взема да дойда в Свищов. Тъкмо и влак има Троян - Свищов. Пък и само един път съм ходил в Свищов. То и в Русе съм бил само веднъж. И само това са ми дунавските поселища дето съм бил - що така?:roll:БоЕВ написа:
Виж подводницата!
БоЕВ написа:След гей парадите, беззаконието и упадъкът на "великия" град, нищо чудно да го сполети съдбата на Содом и Гомор.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
кръчмитеКапинчо написа:Ти знаеш ли ... не, не че имаш страшни очи. Знаеш ли, че ще взема да дойда в Свищов. Тъкмо и влак има Троян - Свищов. Пък и само един път съм ходил в Свищов. То и в Русе съм бил само веднъж. И само това са ми дунавските поселища дето съм бил - що така?:roll:БоЕВ написа:
паметниците
калето
- Света вода ненапита
музея на АлекоQuid написа:кръчмитеКапинчо написа:Ти знаеш ли ... не, не че имаш страшни очи. Знаеш ли, че ще взема да дойда в Свищов. Тъкмо и влак има Троян - Свищов. Пък и само един път съм ходил в Свищов. То и в Русе съм бил само веднъж. И само това са ми дунавските поселища дето съм бил - що така?:roll:БоЕВ написа:
паметниците
калето
етнографския музей
първото българско читалище
търговската гимназия
П.П. а от кръчмите винаги препоръчвам р-т "Свищов"...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
колега военен обясняваше, че тротила не гърми. Само горял и фъскал нещо там... Не знам как и кога гърми...vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
не съм добър по различаване на боеприпаси
леле, веднъж гърмяхме на Шабла със 100 милиметрови - голема пукотевица беше...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
тоя колега твой виждал ли е тротил братчед аELBI написа:колега военен обясняваше, че тротила не гърми. Само горял и фъскал нещо там... Не знам как и кога гърми...vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
- Green Light
На леля ми Миче третия брат'чед имал един колега. Та неговия син му разправял, че веднъж видял.Quid написа:
тоя колега твой виждал ли е тротил братчед а
Образ си ти! Така разправят бе! Не гърмял. Тротила. Ми щом казват. Може за нещо друго да го използват сега, ти ли ще им кажеш. Примерно вместо киреч или тухлите като им свършат или па да става за ядене, или си го събират понеже го обичат как мирише, или за точки нещо три тона - футболна топка.... Техна си работа. Ние питаме - гърми ли, бе? Не! Ми ОК! Яжте си го, нас повече не ни интересува. Ти що се бъркаш?
освен ако аз бъркам тротил и друго (да е казал нещо друго, дето го има в челопеч) ...Quid написа:тоя колега твой виждал ли е тротил братчед аELBI написа:колега военен обясняваше, че тротила не гърми. Само горял и фъскал нещо там... Не знам как и кога гърми...vyara написа:Четох в една статия, че имало склад с 20 тона тротил, май не е гръмнал още. Ако гръмне, пораженията щели да са в радиус 7-8 км, тъкмо до София...
ми той военен пич. И от много време. И знае много.
и разказа супер нещица - как у нашенско има още на маса места заряди. За 3 световни войни!!! И за тези складове колко пъти отлагали да разкарат старите складирани боеприпаси...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Stranniche
- Обратна връзка: