аудио-дрога?
Питай някой /нормален и интелигентен човек/ живеещ в щатите. Мъж...да уточня.
Същите принципи ползва /като онуй за разгонване на тълпи и сбиране на повече от 3-ма човека/, но с други цели..
Може да ти обясня..ама пак ще трябва на маса.
А аз мноу пием! /тоя път ти черпиш
/

п.п. Другия вариант е да намериш онази стара книжка "Къртицата" от Любомир Николов.
Но предполагам, моят тембър ще е доста по-приятен от глухото разлистване на хартия..
Същите принципи ползва /като онуй за разгонване на тълпи и сбиране на повече от 3-ма човека/, но с други цели..
Може да ти обясня..ама пак ще трябва на маса.
А аз мноу пием! /тоя път ти черпиш
п.п. Другия вариант е да намериш онази стара книжка "Къртицата" от Любомир Николов.
Но предполагам, моят тембър ще е доста по-приятен от глухото разлистване на хартия..
Re: аудио-дрога?
bead_ написа:ше ме светнете ли, че не съм в час
но вчера пуснах в някоя тема на Фриски една статия, че бг хип-хопа влияе зле на имунната система
толкова от мен
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
не вярвам аз много-много, поне това, което показаха по новините, не ми прозвуча много достоверно
имало такова нещо, ама "потребителите" се подкрепяли и с други вещества, за да се постигне желания ефект
имало такова нещо, ама "потребителите" се подкрепяли и с други вещества, за да се постигне желания ефект
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
- Green Light
не знам дали съм го писал тук тваGreen Light написа:Е аре са! Истинска дрога ли е? И що да не е ново? В смисъл че 9та симфония съвпада 100 процента с мозъчните вълни ли?Quid написа:не са глупости изобщо
нищо ново не е
...по тв
гледам за привиденията и духовете док филм
и следния случай
зала за фехтовка
и до нея работилница
един пич влиза и хваща рапирата на менгеме и започва да пили тва онова
има и големи вентилатори некви
и изведнъж усеща че някой го гледа и се обръща
и вижда някакъв човек който изчезва
баси
и кво се оказва
че от шумовете в помещението в мозъка там еди кво си и еди що си и се получават видения
а за психо оръжията има яко писания и кво ли не
мнооо има за писане за тва
нищо ново
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Quid написа: че от шумовете в помещението в мозъка там еди кво си и еди що си и се получават видения
а за психо оръжията има яко писания и кво ли не
мнооо има за писане за тва
нищо ново
бях се засилила да казвам
Дай безплатно да пробваме аудиото
bead_ написа:ше ме светнете ли, че не съм в час
даааа ...
особено ако и туриш ЛСД мъничко...( еЛеСДи)
и всички ставаме "психаделници
дрогирани...
интересувам се, док, вкъщи се мота една девойка със слушалки наляво-надясно... требва да съм образована!doktorka написа:bead_ написа:ше ме светнете ли, че не съм в час
даааа ...
дрогирани...
just perfect
ми казвам тиbead_ написа:интересувам се, док, вкъщи се мота една девойка със слушалки наляво-надясно... требва да съм образована!doktorka написа:bead_ написа:ше ме светнете ли, че не съм в час
даааа ...
дрогирани...
и моят се мота със слушалки...
ама периодично му се вземат.
няма аудио дрога.
сиреч от шум да луднеш...
мое да те заболи главата,да оглушееш...
да не чуваш нищо наоколо ( особено майка си ,която ти "пили" на главата)
но това е от пренасищане на мозъка.
а не щото е дрога.
когато си уморена идиотски не ти ли се е случвало да се чувсваш все едно в облаците?
по същия начин и с многото слушане...
ма не ти се иска да се умаряш идиотски всеки ден;)
а ЛСД то вернo си е "аудио дрога".
за да "разбереш" определен вид музика...е добре да си вземеш малко халюциноген..
нали си чувала за "acid rock"?
- Света вода ненапита
doktorka написа:за да "разбереш" определен вид музика...е добре да си вземеш малко халюциноген..
нали си чувала за "acid rock"?
П.П. това се отнася и за някои парчета на Пинк Флойд...
Последно промяна от Света вода ненапита на 09.07.08, 22:00, променено общо 1 път.
Виж подводницата!
Метаморф написа:doktorka написа:за да "разбереш" определен вид музика...е добре да си вземеш малко халюциноген..
нали си чувала за "acid rock"?за това ли Доорс ги слушах само пиян (мноого при това) и ги разбирах отлично... а когато за първи път ги слушах трезвен, не можах да ги позная...
На мен ми вървят натрезво
- Света вода ненапита
мореееее... ако знаеш какви запои съм правил на доорс и пинк флойд...Semiramis написа:не е за това.
ама само понякога.
Виж подводницата!
Метаморф написа:мореееее... ако знаеш какви запои съм правил на доорс и пинк флойд...Semiramis написа:не е за това.
ама само понякога.
- Света вода ненапита
там ми е проблема... ВСИЧКО помня, като се напия... а някои забравят и не вярват, като им се разправя какви са ги вършили...Semiramis написа:
ааа...хубаво че помниш...
Виж подводницата!
чувала съм, чела съм, дотамdoktorka написа: нали си чувала за "acid rock"?
с личния опит нещата сериозно куцат
това и мога да предложа на девойката - да прочете бъроуз, керуак, любимият ми уелш, кастанеда дори...
just perfect
ни нам?Метаморф написа:doktorka написа:за да "разбереш" определен вид музика...е добре да си вземеш малко халюциноген..
нали си чувала за "acid rock"?за това ли Доорс ги слушах само пиян (мноого при това) и ги разбирах отлично... а когато за първи път ги слушах трезвен, не можах да ги позная...
- Света вода ненапита
bead_ написа: кастанеда дори...
недай да ми падаш така в рязко в очите, де!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
уффф... в теб ми беше надеждата да ми ги обЯсниш теа нещица...doktorka написа:ни нам?Метаморф написа:doktorka написа:за да "разбереш" определен вид музика...е добре да си вземеш малко халюциноген..
Виж подводницата!
за туй съм 100% съгласна.Метаморф написа:doktorka написа:за да "разбереш" определен вид музика...е добре да си вземеш малко халюциноген..
доорс не ги слушам:shy:
- Света вода ненапита
doktorka написа: за туй съм 100% съгласна.
ооо, цапни една бутилка водка и пусни доорс... невероятно изживяване...
Виж подводницата!
не,дай и Пинк Флойд, the greatfull dead, Бийтълс ( st.Peppers)...нема кво да чете.bead_ написа:чувала съм, чела съм, дотамdoktorka написа: нали си чувала за "acid rock"?
с личния опит нещата сериозно куцат
това и мога да предложа на девойката - да прочете бъроуз, керуак, любимият ми уелш, кастанеда дори...
и после ще има :"Кораб на нейно величество"Изповръщах си червата"..."Метаморф написа:doktorka написа: за туй съм 100% съгласна.
Аййййде нема нужда
- Света вода ненапита
много ти е слаб ангела, бре!doktorka написа:и после ще има :"Кораб на нейно величество"Изповръщах си червата"..."Метаморф написа:doktorka написа: за туй съм 100% съгласна.
Аййййде нема нужда
Виж подводницата!
Метаморф написа:bead_ написа: кастанеда дори...кастанеда??? ами дай й и куельо баси...
кастанеда прави антропологически изследвания. питай Мнемо.
ха!Метаморф написа:много ти е слаб ангела, бре!doktorka написа:и после ще има :"Кораб на нейно величество"Изповръщах си червата"..."Метаморф написа:doktorka написа: за туй съм 100% съгласна.
Аййййде нема нужда
за сметка на това дяволът "кърти"...
- Света вода ненапита
а куельо е велик писател...Semiramis написа:Метаморф написа:bead_ написа: кастанеда дори...кастанеда??? ами дай й и куельо баси...
...альоу...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Само че Кастанеда наистина е антрополог.Метаморф написа:а куельо е велик писател...Semiramis написа:Метаморф написа:
кастанеда??? ами дай й и куельо баси...
недай да ми падаш така в рязко в очите, де!...альоу...
Panta rhei...
Че кво му е на Кастанеда?? И как не те досрамя до неговото име да напишеш това на Куельо????Метаморф написа:кастанеда??? ами дай й и куельо баси...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За твоята не знам, но мога да ти кажа моят младеж какво прави (те май бяха на едни години:winkw:). Всички музикални канали по тв-то се слушат/гледатпрез цялото време, през което не се прави нещо друго, а това време никак не е малко, повярвай ми. Не знам възможно ли е да се потребяват повече от един канал в един и същ момент, но опитът показва, че е пооооочти достижимоbead_ написа:интересувам се, док, вкъщи се мота една девойка със слушалки наляво-надясно... требва да съм образована!doktorka написа:bead_ написа:ше ме светнете ли, че не съм в час
даааа ...
дрогирани...
Вече знам всички последни хитове( и как няма). Не съм задобряла до там да знам и текстовете, особено на разни негърски парчета, но ето например ангелите тотално са ме обсебели. Слушам ги ВСЕКИ ден, понякога и повече от веднъж, и това, защото АЗ така искам.
В офиса си пускам само ХИТОВЕ
Зарибена съм тоталише...
Всъщност всичко това искаше да каже в кратце, че съм
МЛАДА
Добро утро, 3о4о

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Според мен всичко опира до възраст:winkw:Метаморф написа:doktorka написа:за да "разбереш" определен вид музика...е добре да си вземеш малко халюциноген..
Този аватар кърти миФки
Много ме кефи
Не го сменяй утре, моля те:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз кат по-проста не разбиргам, защо все Куельо(ю) ви е трън в очите4avdar4e написа:Че кво му е на Кастанеда?? И как не те досрамя до неговото име да напишеш това на Куельо????Метаморф написа:кастанеда??? ами дай й и куельо баси...

- Света вода ненапита
щото са еднакво шарлатанести, за тва!4avdar4e написа: Че кво му е на Кастанеда?? И как не те досрамя до неговото име да напишеш това на Куельо????
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
щот не сме "манекенки", за тва!frisky lioness написа: Аз кат по-проста не разбиргам, защо все Куельо(ю) ви е трън в очите
Виж подводницата!
не си прав. Да знаеш.Метаморф написа:щот не сме "манекенки", за тва!frisky lioness написа: Аз кат по-проста не разбиргам, защо все Куельо(ю) ви е трън в очите
Да се върнем на темата - аз с кеф цитирам Куельо, щото да видя колко им е акъла на тия срещу мен. Три умни книги има тоя, по мое мнение:
"Алхимикът"; "Край река Пиедра седнах и заплаках" и "Демонът и сеньорита Прим".