Тия дни си мисля
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тия дни си мисля
...дали това, че не съм осъществила ни една от мечтите си, не е досататъчен повод да си метна въжето...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
Re: Тия дни си мисля
Ти си добре. А мен като ми се сбъднаха всичките кво да правя?frisky lioness написа:...дали това, че не съм осъществила ни една от мечтите си, не е досататъчен повод да си метна въжето...
![]()
Ако ша купуваш въже, купи и за мен. Аз ще донеса сапуна.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Бъди щастлив и благодарен. Това е достатъчно. Ако ти не стига-помечтай си новиКапинчо написа:
Ти си добре. А мен като ми се сбъднаха всичките кво да правя?
Заедно ли ще се бесим или по отделно, защото ако сме в комплект ще е като в някоя любовна драма:winkw:Капинчо написа:Ако ша купуваш въже, купи и за мен. Аз ще донеса сапуна.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Обикновено в живота става нещо, което не сме очаквали и за което никога не сме мечтали - а то не е непременно лошоfrisky lioness написа:...дали това, че не съм осъществила ни една от мечтите си, не е досататъчен повод да си метна въжето...
На основата на него можеш да градиш други, нови мечти.
Помисли си за хубавите неща, които имаш сега, вместо да жалиш за минали мечти.
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Един цитат - мисля че беше от Валери Петров, но не съм сигурна.Капинчо написа: Ти си добре. А мен като ми се сбъднаха всичките кво да правя?
Ако ша купуваш въже, купи и за мен. Аз ще донеса сапуна.
"Имах мечта за часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта."
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря ти за милите думиStranniche написа:Помисли си за хубавите неща, които имаш сега, вместо да жалиш за минали мечти.
лесно е да се каже, по-трудно е да се направи:(

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Давай да помечтаем заедно.....frisky lioness написа: Благодаря ти за милите думи, но нали знаеш....
ще измислим нови, така ще може пък да осъществиш нещо старо междувременно
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
Е, има една къщичка там, ама тя мина в графа планове.frisky lioness написа:Бъди щастлив и благодарен. Това е достатъчно. Ако ти не стига-помечтай си новиКапинчо написа:
Ти си добре. А мен като ми се сбъднаха всичките кво да правя?Заедно ли ще се бесим или по отделно, защото ако сме в комплект ще е като в някоя любовна драма:winkw:Капинчо написа:Ако ша купуваш въже, купи и за мен. Аз ще донеса сапуна.
Ако та е срам да са бесиш с мен, кажи си го направо. А не е ли по-добре да е любовна драма, отколкото несбъднати мечти. По романтично е.
- Докторе, какво ми има?
- Дизентерия в напреднал стадий. Не можем да Ви спасим.
- Докторе, моля те, пиши в смъртния акт СПИН. Да умра като мъж, а не като прасе.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нови?!bibilyana написа:Давай да помечтаем заедно.....frisky lioness написа: Благодаря ти за милите думи, но нали знаеш....
ще измислим нови, така ще може пък да осъществиш нещо старо междувременно
Че за какво са ми?
Да вдигам само бройката на неосъществените, ай стига
по-добре не
Свиква се (си мисля:winkw:)

- Stranniche
- Обратна връзка:
Знам. И аз напоследък често се сещам за въжето.frisky lioness написа: Благодаря ти за милите думи, но нали знаеш....
Но няма да се предаваме, я!
Запретването на ръкавите е отличен вариант, а не тоз, дето го предлагаш.frisky lioness написа:...дали това, че не съм осъществила ни една от мечтите си, не е досататъчен повод да си метна въжето...
![]()
Мъ първо преосмисляне на мечтите. Щото кой не е имал глупави, непостижими и фантасмагорни мечти?!
Махаш ги тия от списъка и тогава преценяваш ко шъ правиш с останалите, дето са ценни. А пък за някои може да се намери доброволец-изпълнител, та да ги постигне вместо теб.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
начи тройка аКапинчо написа:Къв секс бе Куиде? Не видиш ли жената отчаяна, аз преситен.Quid написа:са вие ще се бесите или секс ще правите нещо това онова:blum:
Освен да земе некой да ни опъне и двамата.
извратеняци гадни долни:rotfl24::blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Любовните драми не са в списъка с мечтите ми:winkw:Капинчо написа:
Е, има една къщичка там, ама тя мина в графа планове.
Ако та е срам да са бесиш с мен, кажи си го направо. А не е ли по-добре да е любовна драма, отколкото несбъднати мечти. По романтично е.
- Докторе, какво ми има?
- Дизентерия в напреднал стадий. Не можем да Ви спасим.
- Докторе, моля те, пиши в смъртния акт СПИН. Да умра като мъж, а не като прасе.
Но е по-забавно да се поклащаш с някой за компания,отколкото сам (моля те разбирай го в контекста на темата ми:winkw:)
Важно е не как ще умреш, а как си живял си мисля (това по повод вица:winkw:)

- snowprincess
-
Дядо Капинчо
За кого е важно?frisky lioness написа:
Баба ми казваше "Каквото ти помниш от вчера до днес, това аз помня от цял живот". Тя живя до 87.
Гледам мене си. Мило ми е за някои неща, но не искам да се връщат, да се повтарят. Миналото си е минало. Не искам да съм дете, гимназист, студент и всичко останало. Искам да се чувствам добре СЕГА. И само това има значение. И понеже щастието не се продава на едро, отчупвам малки пърченца като небет-шекер. За днес едно стига. Утре ще видим.
-
Дядо Капинчо
Сноуи, има голяма разлика между имането и нямането.snowprincess написа: знаеш ли колко хора мечтаят за дом и семейство, но нямат
щастлива си, явно в момента си в черна дупка
освен за къщата, какви са другите ти мечти?
Имам страхотно семейство. Ако го нямах, сигурно щях да страдам, но сега като го имам то само по себе си не ме прави щастлив. Трябва ми още нещо. Всеки нов ден.
Чакай да се разберем, че да не стане пак сакатлък. Не казвам всичко това, защото съм "обсебен от себе си". Просто пречупвам настроението на Фриски през моите сетива и мисля, че я разбирам.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти пък за какво:blink::shocked:Stranniche написа:Знам. И аз напоследък често се сещам за въжето.frisky lioness написа: Благодаря ти за милите думи, но нали знаеш....
лесно е да се каже, по-трудно е да се направи:(![]()
![]()
Но няма да се предаваме, я!
Ооо, определено
Само си говоря:winkw:
Нали знаеш
къде ако не тук,
кога ако не сега,
с кого ако не с вас

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Натискам аз един, ама той категорично ми отказва...засега:winkw:holi_day написа: А пък за някои може да се намери доброволец-изпълнител, та да ги постигне вместо теб.

- Света вода ненапита
мечтите, моето момиче са затова - да останат неосъществени...frisky lioness написа:...дали това, че не съм осъществила ни една от мечтите си, не е досататъчен повод да си метна въжето...
![]()
в тази връзка се сещам за прекрасния текст на Дими в песента на Сленг "Мой свят"...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ние с куида ще пиемКапинчо написа:Ми като не пия ...Quid написа: извратеняци гадни долни:rotfl24::blum:
Аз, за да ми не пука
той, за да издържи на гледката...
ти ще трябва да се бесиш трезвен, но пък можеш да се напушиш

Бе я заеби.. Като ги изпълниш, та кво?? Голем празfrisky lioness написа:...дали това, че не съм осъществила ни една от мечтите си, не е досататъчен повод да си метна въжето...
![]()
В сатурнова си, мацка, тъй да знаеш
- Stranniche
- Обратна връзка:
Нещо такова. А колко хора си мечтаят да могат да ходят!snowprincess написа: знаеш ли колко хора мечтаят за дом и семейство, но нямат
Дори това, че се движим и можем да бъдем самостоятелни в бита е повод да сме благодарни на живота.
Не е крайност.
Преди месец и половина след една нелепа упойка в гърба ми изкараха акъла, че няма да мога да ходя. Слава Богу, не се оказа вярно.
Но в такива моменти човек си дава сметка, че трябва да цени каквото има.
Последно промяна от Stranniche на 15.07.08, 09:48, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Мълчаливо му покажи въжето, да видиш как шъ кандиса и без ногу приказки.frisky lioness написа:Натискам аз един, ама той категорично ми отказва...засега:winkw:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Бе, то ко и имаше голем праз, тя щеше ли да риве.4avdar4e написа: Голем праз
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Какви са били...snowprincess написа:знаеш ли колко хора мечтаят за дом и семейство, но няматfrisky lioness написа:Ни една като ти казвам, бе...БоЕВ написа:Да бе да, ни една!
Не си спомяням дали съм искала да имам семейство, в смисъл мое семейство...Сигурно съм искала. Благодарна съм за него. Това е единственото ценно нещо в живота ми, хората, които осмислят дните ми...
Дом... хъм...
Някога, като бях малка си спомням как седяхме с едни дружки под терасите на блоки и си мечтаехме. Аз казвах, че няма да се омъжвам, ще си купя от онези големите ботуши, над коляното и ще се фръцкам с тях насам-натам

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Точно за това е важно как си живялКапинчо написа:За кого е важно?frisky lioness написа:
Баба ми казваше "Каквото ти помниш от вчера до днес, това аз помня от цял живот". Тя живя до 87.
Гледам мене си. Мило ми е за някои неща, но не искам да се връщат, да се повтарят. Миналото си е минало. Не искам да съм дете, гимназист, студент и всичко останало. Искам да се чувствам добре СЕГА. И само това има значение. И понеже щастието не се продава на едро, отчупвам малки пърченца като небет-шекер. За днес едно стига. Утре ще видим.
Напълно подкрепям мнението ти.
Не казвам, че искам да се връщам в миналото

-
Дядо Капинчо