Красота
- Green Light
Re: Красота
Кеф!Gaspode написа:fishki.net/comment.php?id=38426
Дали не сбърках дето събирам халби
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Никога не е късно.. ни-ко-гаGreen Light написа: Кеф!
Дали не сбърках дето събирам халби
Подозирам, обаче, че струват доста повече от халбите... дори и последните да са пълни...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- snowprincess
за пореден път се убеждавам, че нямам око за красивотоGaspode написа:fishki.net/comment.php?id=38426
тия ножове ако режат добре шъ ги оценя по достойнство, щото моите вкъщи всичките тъпи и не мога една филия хляб да отрежа като хората

Ти уби сичку деЦко в менsnowprincess написа: за пореден път се убеждавам, че нямам око за красивото
тия ножове ако режат добре шъ ги оценя по достойнство, щото моите вкъщи всичките тъпи и не мога една филия хляб да отрежа като хората
Как да не виждаш красотата им бе?
ПП. Ножът, ако не е остър, става само за изхвърляне... Дай ги твойте да ги наточим бе. Или просто си купи едно точило от метро, пикадили или друг магЪзин по избор и готово...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Най-добре да заложи на двата щъркела:winkw:Gaspode написа:Ти уби сичку деЦко в менsnowprincess написа: за пореден път се убеждавам, че нямам око за красивото
Как да не виждаш красотата им бе?
ПП. Ножът, ако не е остър, става само за изхвърляне... Дай ги твойте да ги наточим бе. Или просто си купи едно точило от метро, пикадили или друг магЪзин по избор и готово...
точилото в добавка
имам нож солинген. Убиец е просто, убиец

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Точенето на ножове е мъжка работа. Идея си нямам, как става...snowprincess написа: тия ножове ако режат добре шъ ги оценя по достойнство, щото моите вкъщи всичките тъпи и не мога една филия хляб да отрежа като хората
Хихи, аз ги точа един в друг като пират (пиратите ли правеха така?).Амаранта написа:Точенето на ножове е мъжка работа. Идея си нямам, как става...snowprincess написа: тия ножове ако режат добре шъ ги оценя по достойнство, щото моите вкъщи всичките тъпи и не мога една филия хляб да отрежа като хората
Веднъж уплаших едни гости.
Panta rhei...
- snowprincess
хахахАмаранта написа:Точенето на ножове е мъжка работа. Идея си нямам, как става...snowprincess написа: тия ножове ако режат добре шъ ги оценя по достойнство, щото моите вкъщи всичките тъпи и не мога една филия хляб да отрежа като хората
и аз нямам идея, а явно мъж ми не се интересува как режат
та, ако си завъдя либовник някога, всички ножове шъ са наточени

Бе то тва не е точно точене... ама нейсе...Мнемозина написа: Хихи, аз ги точа един в друг като пират (пиратите ли правеха така?).
Камин си требе... и то не един...
Ето нещо спицялно за дами:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дарки като се появи ще го хареса:winkw:Gaspode написа:Бе то тва не е точно точене... ама нейсе...Мнемозина написа: Хихи, аз ги точа един в друг като пират (пиратите ли правеха така?).
Камин си требе... и то не един...
Ето нещо спицялно за дами:
Не е за мен
Нямам вяра в това, доколко сигурна ми е ръката:winkw:

- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Dark Angel
frisky lioness написа: Дарки като се появи ще го хареса:winkw:
Не е за мен
Нямам вяра в това, доколко сигурна ми е ръката:winkw:
ха, знаеш ли, имах преди един невероятно красив кинжал, около 20 см
правих си косата на кок с него
старинна изработка
подарък ми беше