Докторе, вече 40 години живея в тази държава...
- Green Light
Докторе, вече 40 години живея в тази държава...
предпиши ми нещо
Президентът пробвал да смени Станишев
Президентът Георги Първанов е предприел конкретни действия, с които да замени премиера Сергей Станишев. Това заяви тази сутрин пред Би Ти Ви кметът на Благоевград и бивш съветник на държавния глава Костадин Паскалев. По думите му идеята е в рамките на този парламент Станишев да бъде свален, но "това е сложно мероприятие".
...........................
Това, което се случва днес в България, включително критиките в доклада на ЕС, е заложено практически преди пет-шест години като конкретни действия
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=530348
Страхотни образи. Първокласни. Какво ли ще чуя още?
Президентът пробвал да смени Станишев
Президентът Георги Първанов е предприел конкретни действия, с които да замени премиера Сергей Станишев. Това заяви тази сутрин пред Би Ти Ви кметът на Благоевград и бивш съветник на държавния глава Костадин Паскалев. По думите му идеята е в рамките на този парламент Станишев да бъде свален, но "това е сложно мероприятие".
...........................
Това, което се случва днес в България, включително критиките в доклада на ЕС, е заложено практически преди пет-шест години като конкретни действия
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=530348
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Re: Докторе, вече 40 години живея в тази държава...
аз даже го и гледах интервюто, мисля, че даже и Бареков накрая го бъзикаше откровеноGreen Light написа:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
- Green Light
"Кои" беше тема която исках да пусна за обсъждане. Интересна можеше да бъде. В главата ми беше интересно, то в главата ми по принцип си е много интересно.Remmivs написа:ми да плачем лиGreen Light написа:Смешно е.
Те ги избраха. Тях управляват. Ние се смеем.
ние да ги изберем
нас да управляват
кои?
Темата щеше да е за платформи, за задаващите се новобранци- политици представящи европейски бизнес морал като политическа платформа, като Стефан Гамизов. Интересно ми е какво бихте казали за крайно десните икономически платформи, противопоставени на тотално лявата(такава е, макар че на нас сега ни изглежда обратното) и според мен грешна политика на ЕС. Екопартиите и защо отсъстват от парламента(освен разбира се като част от Обединената левица, където са абсолютни марионетки) и така нататък. Обаче кому да го говоря това, бе Ремиус? На тебе нали не ти е интересно? На бабите по опашките пред урните им е интересно, обаче аз, не знам защо, искам те да престанат да гласуват и да се интересуват, а да почнеш ти. За мен ти представлявш тази част от обществото ни, на която аз съм сърдит.
- Green Light
Представям сиlatrevw написа:аз даже го и гледах интервюто, мисля, че даже и Бареков накрая го бъзикаше откровеноGreen Light написа:
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
е, щом Барека изглежда нормален...latrevw написа:аз даже го и гледах интервюто, мисля, че даже и Бареков накрая го бъзикаше откровеноGreen Light написа:
Виж подводницата!
писах "даже и Бареков", според теб нормалния е Костадинов ли, като има да каже нещо да го каже въртя-сука и ги натресе едниМетаморф написа: е, щом Барека изглежда нормален...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Кандидатирай се за политик. И веднага ще се заинтересувам от политика.Green Light написа:"Кои" беше тема която исках да пусна за обсъждане. Интересна можеше да бъде. В главата ми беше интересно, то в главата ми по принцип си е много интересно.
Темата щеше да е за платформи, за задаващите се новобранци- политици представящи европейски бизнес морал като политическа платформа, като Стефан Гамизов. Интересно ми е какво бихте казали за крайно десните икономически платформи, противопоставени на тотално лявата(такава е, макар че на нас сега ни изглежда обратното) и според мен грешна политика на ЕС. Екопартиите и защо отсъстват от парламента(освен разбира се като част от Обединената левица, където са абсолютни марионетки) и така нататък. Обаче кому да го говоря това, бе Ремиус? На тебе нали не ти е интересно? На бабите по опашките пред урните им е интересно, обаче аз, не знам защо, искам те да престанат да гласуват и да се интересуват, а да почнеш ти. За мен ти представлявш тази част от обществото ни, на която аз съм сърдит.
- Света вода ненапита
е, ако за теб е нормален един тъп дупедавац и свиркаджия, какъвто е барека... просто няма какво повече да си е обясняваме...latrevw написа:писах "даже и Бареков", според теб нормалния е Костадинов ли, като има да каже нещо да го каже въртя-сука и ги натресе едниМетаморф написа: е, щом Барека изглежда нормален...
познавам Паскалев отдавна, следя му кариерата и мога да кажа само едно - човек на място!!!
това дали е въртял или сукал... това е друг въпрос...
честно казано, ако барека трябва да ми задава въпроси и аз ще въртя и суча, само и само да не му прасна един в муцуната пред камерите барабар...
Виж подводницата!
Хич не си прав - не може да имаме скапана система и да разчитаме на личностен морал.Remmivs написа:Кандидатирай се за политик. И веднага ще се заинтересувам от политика.Green Light написа:.....
Т.е. - може, но само при диктатура - ето - слагаме този, и той оправя нещата, независимо от всичко.
Така както е в момента, ако системата пропусне Грийна в политиката, това няма да е същия Грийн, който познаваш, и най-вероятно пак ще цъкнеш копчето.
това не го написах, защото го обичамАмаранта написа:Хич не си прав - не може да имаме скапана система и да разчитаме на личностен морал.
Т.е. - може, но само при диктатура - ето - слагаме този, и той оправя нещата, независимо от всичко.
Така както е в момента, ако системата пропусне Грийна в политиката, това няма да е същия Грийн, който познаваш, и най-вероятно пак ще цъкнеш копчето.
но вие не му го спестихте
Уфф бе Грийне. Деб докът не тъ удавя няма да мирясаш явноGreen Light написа: Смешно е.
Те ги избраха. Тях управляват. Ние се смеем.
Говорили сме го вече, мисля. Гласуването нищо не променя. Щото просто няма за кого. И то не само в Бг. Така, както аз виждам нещата, властта навсякъде обслужва интересите на едрия бизнес. Те определят правилата. И ги променят както им скимне. Гласуването просто те прави част от този цирк.
Може и да не съм прав, разбира се... но не ми се вярва.
Айде давай по темата. За зелените и що ги няма никви ще ми е интересно (вчера ми зададоха тоз въпрос, бтв). За зелените и кво са сътворили в Германия също ще ми е интересно - нали там са на власт дефакто (или бяха)?
Въупште, убеди ме, че има за кого и за какво да гласувам и на следващите избори ще отидем заедно. То на следващите може би ще отида така или иначе де...
Но не ми харесва да "гласувам за този, въпреки че не ми харесва, щото няма за кого другиго"...
Сериозно, чете ми се, дискутира ми се по темата. Ще се постарая да си попълня знанията... давай
познаваш Паскалев или му следиш кариерата, защото май има разликаМетаморф написа:
познавам Паскалев отдавна, следя му кариерата и мога да кажа само едно - човек на място!!!
това дали е въртял или сукал... това е друг въпрос...
честно казано, ако барека трябва да ми задава въпроси и аз ще въртя и суча, само и само да не му прасна един в муцуната пред камерите барабар...
и според теб някой на сила го е накарал да отиде при Бареков, така ли? що чини там? търси евтин популизъм
- Света вода ненапита
и двете...latrevw написа:познаваш Паскалев или му следиш кариерата, защото май има разлика
и според теб някой на сила го е накарал да отиде при Бареков, така ли? що чини там? търси евтин популизъм
а какво е търсил при барека... незнам... питай го...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Щото не може да иде при Коритаров, там е запазено място за ББ (той преди работа се отбива), Тони КУтев и Боленчоlatrevw написа: и според теб някой на сила го е накарал да отиде при Бареков, така ли? що чини там? търси евтин популизъм
- Green Light
Не не, аз мисля че на теб не го спестиха, обичкновено не се изказвам заради други, но сега не бъркам. Амаранта на теб го написа. Системата е за смяна, от системата се заинтересувай. Кое как работи, недей да гледаш хората.Remmivs написа:това не го написах, защото го обичамАмаранта написа:Хич не си прав - не може да имаме скапана система и да разчитаме на личностен морал.
но вие не му го спестихте
е понеже ги пропускате резаните обаче не ви пропускатКапинчо написа:Псолютно съгласен и вече 3-4 представления ги пропускам.Gaspode написа: Гласуването просто те прави част от този цирк.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ох, имам работа, ама Грийна с тия теми....Капинчо написа:Псолютно съгласен и вече 3-4 представления ги пропускам.Gaspode написа: Гласуването просто те прави част от този цирк.
това твоето ми прилича на щрауса с главата в земята
то не си само ти така де, просто за теб се хващам
- Green Light
-
Дядо Капинчо
Резаните и с мен и без мен, щото те гласуват за една партия, а ние и с децата да отидем, все тая, щото секи си гласува за негова партия (от 147 бройки мисля по едно време). Освен това нямаш думата после кой с кого се съвъкуплява, пардон, коалира. Да не говорим за тези дето след като ги изберат, стават независими или си сменят партията.Quid написа:
е понеже ги пропускате резаните обаче не ви пропускат
И напанагон - всичките са маскари, както е казал един... Посочи ми ЕДИН свестен политик.
Без мен.
Green Light написа:Не не, аз мисля че на теб не го спестиха, обичкновено не се изказвам заради други, но сега не бъркам. Амаранта на теб го написа. Системата е за смяна, от системата се заинтересувай. Кое как работи, недей да гледаш хората.
може и да си прав
огледалце на стената
ама нека да затворим кръгчето
кандидатирай се
системата не съществува пер се
системата се прави от хората
т.е. хората са тези, които ебентуално биха били я били или сменили
- Света вода ненапита
предлагам да се въведе системата, която е описана в "Билет до Транай" на Робърт Шекли...Remmivs написа:може и да си прав
огледалце на стената
ама нека да затворим кръгчето
кандидатирай се
системата не съществува пер се
системата се прави от хората
т.е. хората са тези, които ебентуално биха били я били или сменили
Виж подводницата!
начина на мислен на един гяур си остава винаги гяурскиКапинчо написа:Резаните и с мен и без мен, щото те гласуват за една партия, а ние и с децата да отидем, все тая, щото секи си гласува за негова партия (от 147 бройки мисля по едно време). Освен това нямаш думата после кой с кого се съвъкуплява, пардон, коалира. Да не говорим за тези дето след като ги изберат, стават независими или си сменят партията.Quid написа:
е понеже ги пропускате резаните обаче не ви пропускат
И напанагон - всичките са маскари, както е казал един... Посочи ми ЕДИН свестен политик.
Без мен.
кво да ти кажа
тва че 10% от населението на бг определя кво да стааа 20 години трябва да е сляп човек за да не го види
големия балансьор,големия политик, големия ...........
кво му е големо а
на меди кво му е големото бре
голям е щото си има работа с балъци
-
Дядо Капинчо
Тц. Не е щрауса в пясъка. Аз знам, че когото и да изберат, все ще ебе народа, т.е. по-голямата част. Ама аз съм успял да се уредя в тази част дето до нея не стигат. Докато заплатата ми позволява да живея като бял човек, даже имам полза държавата да е зле, щото се равнява по тия дето са най-зле, дето вълничките им преливат в устата, а на мен са ми до глезените.latrevw написа:
- Света вода ненапита
Quid написа:начина на мислен на един гяур си остава винаги гяурски
кво да ти кажа
тва че 10% от населението на бг определя кво да стааа 20 години трябва да е сляп човек за да не го види
големия балансьор,големия политик, големия ...........
кво му е големо а
на меди кво му е големото бре
голям е щото си има работа с балъци
Виж подводницата!
рано или късно ще се докоснеш до нещата за които не ти пукаКапинчо написа:Тц. Не е щрауса в пясъка. Аз знам, че когото и да изберат, все ще ебе народа, т.е. по-голямата част. Ама аз съм успял да се уредя в тази част дето до нея не стигат. Докато заплатата ми позволява да живея като бял човек, даже имам полза държавата да е зле, щото се равнява по тия дето са най-зле, дето вълничките им преливат в устата, а на мен са ми до глезените.latrevw написа:
и ще хапнеш дръвцето
даже яко понеже за тарикатите е дубъл
Смешка голяма си написал.Капинчо написа:Тц. Не е щрауса в пясъка. Аз знам, че когото и да изберат, все ще ебе народа, т.е. по-голямата част. Ама аз съм успял да се уредя в тази част дето до нея не стигат. Докато заплатата ми позволява да живея като бял човек, даже имам полза държавата да е зле, щото се равнява по тия дето са най-зле, дето вълничките им преливат в устата, а на мен са ми до глезените.latrevw написа:
за мен това е абсолютно неприемливо схващане, той Куида ти е казал по-горе...Капинчо написа: Тц. Не е щрауса в пясъка. Аз знам, че когото и да изберат, все ще ебе народа, т.е. по-голямата част. Ама аз съм успял да се уредя в тази част дето до нея не стигат. Докато заплатата ми позволява да живея като бял човек, даже имам полза държавата да е зле, щото се равнява по тия дето са най-зле, дето вълничките им преливат в устата, а на мен са ми до глезените.
това за заплатата - колкото и да е голяма, все не е достатъчно, а и след теб идват твоите деца, внуци - или ще им кажеш - на ви пари и бегайте по белия свет?
аз все продължавам да си вярвам, че просто сме поне 50 години назад и трябва да си извървим пътя и каквото и да ми говорите, аз виждам разлика отпреди 10 години например